Kardes sen daha mantıgı cözememissin istersen tuncay 52bin kisinin arasında oturup tezaruhat yapan bir taraftarmıydı sonra gözlerin üstünde oldugu bir sahısmıydı diye bir düsün istersen.:DQuote:
Originally Posted by paceywitter
Printable View
Kardes sen daha mantıgı cözememissin istersen tuncay 52bin kisinin arasında oturup tezaruhat yapan bir taraftarmıydı sonra gözlerin üstünde oldugu bir sahısmıydı diye bir düsün istersen.:DQuote:
Originally Posted by paceywitter
evet katılıyorum. sonuçta futbolcu ile taraftar arasında bir fark olmayacaksa Tuncayın sahada işi ne :);)Quote:
Originally Posted by RoCCo_42
kardeş bencede senin cevabın alakaya cay demle oldu sen bnim ne kasdettiğimi kestirememişsin ben böle iddaalarda bulunmadımki tekrar oku bence sadece bi yorumm
ona bakarsan futbolcular maçı kazandıktan sonra sevinmesin öyle ot gibi içeri gitsinler şampiyonluk yolunda alınan bir derbi galibiyetinde sevindi bunu her oyuncu yapar alt tarafı tribünleri turlayıp 1 2 3 yaptırdı bumudur şuçQuote:
Originally Posted by ekoklu3
tuncay böylese hasan nie öptürüyor ondada bir gariplik var zaten davranışa değil oyuna bakcanQuote:
Originally Posted by RoCCo_42
BATU varya sen cok yanlıs anlıyorsun herseyi ve hep alakasız yerlere cekiyorsun olayları ya kardesim eglen sevin alla alla her zaman dedigims ey hakettiniz kazandınız sevinin ama göz önünde olan bir sahsında bunu yapması tasvip edilecek bisey degil.Ya biraz insaf artık.
sevinmesin diyen yok zaten sevinmeyide adabıyla yapmak gerekir. ;)Quote:
Originally Posted by batu19-07
sevinmeninde bir kuralı vardır.. biz sevinmeyin demiyoruz istediğiniz kadar sevinin.. biz gs miz ile gurur duyuyoruz. ilk ve teklerin takımıQuote:
sen varya harbi neyse zafer sarhoslugundan saldıracak yer arıyorsun vaziyet kardesim gid eglenmene bak burada agresiflestirme milleti hala devam edecem diorsan buyur ö.mesajla hallet sorununu.Quote:
güzel özetlemissin kardesim olayı ben takımımla gurur duyuyorum her zamanda duyacam fb den 10 yesekde bu degismez.Quote:
Originally Posted by ekoklu3
tuncay bu konuda tam profesyonel olarak davranmıyor. sadece tuncay değilde o biraz fazla ön plana çıkmış. böyle bir röportaj yapıldıysa tuncay uslanmamış. eğer yarın avrupada oynayacağım diyorsa tavırlarına daha dikkat etmeli.
bırakın ya şu tuncayı daha dün sakarya daydı bugün artist oldu... sonradan görme iştee.. iyice şımardı arıkk...
tuncay futbolu bıraktıktan sonra amigo sefanın yerine amigo olarak gelecek gibi görünüyor.
puhahaha :D :D çok doğru sölemişsin...Quote:
Originally Posted by Vieri
hahah ilerisini garantiye alıyor yani :DQuote:
güzel :) adam geleceğini de sağlama aldı :DQuote:
tuncay bu kafayla 2 sene sonra tarık gibi olabilir..
ayakların konuşsun çenen değil..
evet gerçek bir profosyonel hem oyunculuğu hemde kişiliği iyi olandır... bu mantıktan düşünürsek TUNCAY gerçek bir PROFOSYONEL değil..
hakikaten amigo olarak iyi görev yapar :D
ya şu hindi tuncay konuları moderatörlerimiz birleştirse iyi olacak.bi kaç tane var ayrı ayrı.gerçi bu gidişle her maçta bir tane daha açılmaması için sabit bile olabilir konu :D
wallahi bu tuncay her ewe lazım cinsinden.(futbola göre uyarlarsak her takımalazım)tamam bu röportajı hatalı olabilir ama o bir baba hindi olayın fazla abartmadıkmı adam maçı kazanmış karşısında binlerce insan var gaza gelip sevinci paylaştı o tezahüratta ne bir hakaret nede bir takımın ismi geçmektedir.
not:ben bir bursaspor taraftarıyım ama 3 büyüklerden desteklediğim takım galatasaray kimse beni fenerli zannetmesin.
Eğer büyük bir takımın profesyonel oyuncusuysan gaza gelmeyeceksin.Gaza gelmemeyi öğreneceksin.Ayrıca o tezahüratın bir kısmında geçen "Cimbom'a b..." cümlesinin içinde hem bir hakaret var hem de bir takımın ismi geçiyor...Quote:
Originally Posted by gokhanarslan1991
benim kendi düşünceme göre bir profesyonel futbolcuysan taraftara gidersin alkışlarsın onlara gösterdikleri destekten ötürü teşekkür edersin hatta hediye olarak terlettiğin formayı atarsın ama gidip tezaruhat başlatmak ne büyük ayıp. sen bir milli futbolcusun, senin gibi bu işe emek veren milli takım arkadaşlarının yüzüne nasıl bakacaksın ulusal takımda? nerede kalacak birlik beraberlik..
dünkü maçta tucayın ağzını okuyabilen arkadaşlar fenerin ikinci golünden sonra tribünlere dönüp sevinirken 2-3 defa küfür etmiştir. necati ile tartışırkende necati arkasını dönüp uzaklaşırkende araksından küfür etmiştir. sonra bu insanlar nasıl milli takımda beraber oynıcak? vieri sana katılıyorum
Altına imzamı atarım..Quote:
Tuncay Şanlı geleceği değil bugünü düşünüyor ama bilmiyor ki yaptığı terbiyesizlikleri, özellikle rakip oyuncuya yaptığı terbiyesizlikleri Milli Takımda o arkadaşlarının yüzüne nasıl bakacağını..Veya Milli maçta iken Başta Galatasaraylı taraftarlar olmak üzere diğer atraftarların tepkisini ;)
yav sizleri anlamyorum. Fenerliler yaptigi zaman hemen ayipa giriyor. Peki niye Demirörenin dedikleri ayip olmuyor,veya baska bisey oldugunda niye AYIP OLMUYOR?????!!!!!!!!!! Hep fenerlilerin üstüne gidiyorsunuz,yeter artik. Bu tezahürat 20 senedir var,simdi mi akliniza geldi bunu bi yerlere sikayet etmeye? Haa...simdi biraz köseye sikisinca (özür bende I harfi yok) hemen su ayip,bu ayip diye basliyorsunuz. Asil bu yaptiginiz ayiptir. Benden bu kadar.
Bende anlamıyorum niye Fenerliler bu kadar objektif bakmıyorlar ( sözüm her Fenerli'ye değil! )
Tuncay genç ve Milli bir oyuncu..Bunları yapıp kötü örnek olmaması lazım..
Tezahürat mevzusunda ise Bir futbolcu rakibi kışkırtacak hareketleri en azından canlı yayında YAPAMAZ!!!
Demirören kendi düşüncesini söylemiş burada ne varki..
Ona bakarsan Aziz Yıldırım Beyefendi niye dün 2. golden sonra yanında rakibin başkanı olmasına rağmen zıpladı, hopladı, sevindi.. ( Her maçta yapıyor ama yanındaki başkan 6-0 lık maçta bile alkışlamış bir başkan! )
Bunları söyleyebilirmisin ??
bu tezahürat isterse 4000 yıldır olsun bunuy bir futbolcu daha önce yapmamıştır. yaparsada bu tepkiyi alır ve bunu çıkıp bana burda savunma.Quote:
Originally Posted by FmMomo
ayrıca maymuncuk arkadaşımızın sana yönelttiği soruların aynısını bende sana yöneltiyorum
tuncayın yaptığı hareketten ceza almamasının nedeni 2002 dünya kupasında aynı şeyi futbolun lideri federasyon başkanının japonyadan indi koreye b..... şeklinde taraftara yaptırmasıdır. herkesin beğendiği başkanımız bunu yaparsa bir futbolcuya bunu yaptığı için ceza verebilir mi? ha inanmayıp kanıt isteyen arkadaşlar olabilir ama ben tv de o zaman kendim gördüğüm için biliyorum sizlere bir kanıt sunamam o nedenle bu olayın fazla büyütülmesini istemiyorum bu tezahurat yıllardan beri yapılmaktadır bir de şunu söyleyeyim aynı şeyi sizin bir oyuncunuz yapsa siz de onun arkasında olurdunuz ve biz burda diğer taraftarlar onu eleştiridik yani bu olay fazla büyütülmemeli onların hepsi arkadaş göreceksiniz ki milli takımda en iyi anlaşan yine o oyuncular olacaktır biz de burda tartıştığımızla, birbirimizin kalbini kıdığımızla kalacağız...
saygılar.....
arkadaşım çok güzel yazmışsın ama bu iki yere katılmıyorum.1.si onlar yaptırmış olsalarda o takımlar yabancıdır tuncay çıksın ister manchestera ister milana b... burdaki iki türk takımıdır bunu yapması yanlıştır ve bence ceza şarttır.Quote:
Originally Posted by sekopej
2.si ise ben bunu bir Galatasaraylı futbolcu yapsa kesinlikle arkasında durmam hatta keşke çıkıp özür dilese derim
ya objektiflikten bahsediyosunuz az önce açtığım konu taraflı die kapatıldı. peki bu tuncaya edilen hakaretlere ne demeli bu kadar küfüre bi ceza yokmu hele hele ilk msj lar yıldızlardan gözükmücek o. lütfen herkese eşit davranılsın adalet istiyorum
peki bu senin düşüncendir bişey diyemem ayrıca kupa ilk maçından sonra ümit karanın yaptığı hareketin aynısını öne geçince yapan tuncay maçtan sonra özür diledi fakat ümitten bununla ilgili bir özür gelmedi. ve ümit herhangi bir tepki almadı hatta yaptığı unutldu ...
burda fener galatasarayı sevmek vs tartışılmıyor burda yapılmış bir hareket tartışılıyor. 2 tane yıldızlanmış msj var ve o arkadaşlardan biri cezalı. konu kaldırmak la ceza vermek aynı şey değildir. burda olabildiğince eşit davranılıyor.Quote:
Originally Posted by FenerBahceLi
bu olayı sadece tuncayla bağdaştırmak değil olay. burada konuşulanlar bir milli futbolcunun tavrı bu başka bir oyuncuda olabilirdi. yapılanın yanlış olduğundan bahsediyoruz. eskilerde fatih terimde tuncay tarzında hareketler yaparmış. ben görmedim okudum duydum bugun bir galatasaraylı oyuncuda aynı hareketi yapsa ben tasvip etmem, savunmamda. Savunanada burada verdiğim gibi cevabımı veririm. Sonuç olarak eğer bu şekilde oyuncular amigoluk yapacaklarsa şiddet dahada artacak. çünkü taraftara örnek olması gereken kişiler bile sağ duyulu olamıyor
tuncay özür diledi ve gerçekten helal olsun dedim ümitten de özür bekledim. Ama tuncay o özürünü tamamıyla yok edecek hareketi yüzünden bugün bu anda bunu tartışıyoruz. Özür diledikten sonra böyle birşey yapmasaydı kendisini kutlardımQuote:
Originally Posted by sekopej
ben bu söylediklerine sonuna kadar katılıyorum ayrıca tuncay doğru yapmıştır da demedim ama onlar ailecek görüşen insanlar onların sahada yaptıkları sahada kalıyor arkadaşlıkları devam ediyor diye düşünüyorum şimdi gidip hakana necatiye sorsanız gençtir yapmıştır der ve konuyu kapatır arkadaşlıkları devam eder olayı bizlerin büyüttüğünü düşünüyorum...Quote:
o da bu yaptığının yanlış olduğunun farkına varacaktır ama bu ortamda onu düşündüğünü zannetmiyorum ne zaman ki sezon bitip sağlıklı kafayla bunları izleyip düşünecek o zaman anlayacaktır eminim ki bunları tekrar etmeyecektir.Quote:
Originally Posted by hurmet
ha tekrar etti ne olur taraftarın gözünde değeri artar kredisi artar ama gün gelir sen futbolunu yaterli oynayamazsan kimse seni desteklemez.
ya beyler tuncayın böle bişi dediğini resmi olarak biliyomuyuz hayır. artık biz kendi aramızda tuncayın ağzından çok yez yazmışızdır ve yazarızda yani şunu demek istiyorum tuncay böle bişi demedi. ayrıca dediyse bile bunu kameraların önünde yaptı mı medya gördü mü duydu mu kim şahit.
bu söyleşiyi yapanlar şahitlik kavramına girmiyomu
böyle bişey dediğini maç sonundaki yaptığı hareketiyle ıspatladıı..Quote:
Originally Posted by FenerBahceLi
maç sonunda ne yaptı merak ettim