Guiza atamadı anam anam.defansın arkasına atıldı.kontra yedık.
Printable View
Guiza atamadı anam anam.defansın arkasına atıldı.kontra yedık.
Alanzinho etkili olmaya çalışıyor tempo güzel.
Fener iyi pas yapıyor bizimkiler biraz daha zorlanıyor pas yapmakta
Abi hep bu saçmalıklar bıze denk gelıo keske su dunku gs macındakı yan hakem gelse adam nelerı yakaldı ya
gabriç kaçırdık.
Güiza 3 metreden kaçırmış :zuhaha
Ofsayt yok mu yahu orda
Yawww bu Guiza varya tam Allah'lık :n: Sabaha kadar izle gül :D
O golü sadece Güiza kaçırabilirdi..:D
Güiza'nın yerine Semih oLsa 2-0 öndeydik heralde :0:
Yahu adam gabrıcı resmen cekıyo daha ne yapsın ya ne yapsın lanet olsun ya
Yalnız ben Trabzon'un bu kadar kötü oldugunu bilmiyordum... Kazandığı topları çok kötü kullanıyor... Bence Gabriç AMC , alanzinho solda oynamalı...
2 metreden pas atmaktan aciz mi bunlar bu kadar yawww ?
pas hatalarına bak yaww Trabzonda :n: şaka gibi
onu dıorum abı çok kötüler anlamadım Gabrıc saga gectı.
of of sürekli oyun duruyor ızlemıcem yenilsin
http://img85.imageshack.us/img85/1980/2qui25y.jpg
şu pozısyondan sonra bu hakeme nasıl güvenirsin
bu adam ikinci yarı fenerin ofsaytını es bile geçer bakın görün
böyle olunca izleme isteği kalmıo
Güiza mutlak 2 pozisyonu değerlendiremedi, hele o Alex'in pasında boş kaleye 1 metreden atamadı. İnanılır gibi değil. Trabzonspor'un atağı ofsaytla kesildi, ofsaytla ilgisi yok. Selçuk'un ceza sahasında bariz elle oynaması var, penaltımız verilmedi.
Tempolu, zevkli bir maç geçiyor. Umarım ikinci yarı da bu güzel futbol sürer ve galip gelen taraf oluruz.
Colman muthıs bır pozısyonu kacırdı.
Selcuk oyle bı pas hatası yaptıkı öldüm gülmekten.
Güiza gol attı :zuhaha
Böyle gol mü yenir ya adamalr ilk geldinde attı ya
Ne asistti be :D Alex'in sanirim kariyerindeki ilk kafa topuyla asisti :D
Bide solla vurmus Guiza
Trabzonspor risk aLmaya başLadı bi gol daha buLmamız Lazım.
Hadi lan Güüü bi gol daha at.. O kadar kaçırdın bir kere işe yara..
Dediğim gibi Güüü bu maçta açılacak.. 1 gol daha atarsa gol kralı bile olabilir :D
Güiza Emre çıktı Semih Deniz oyuna girdi.
Bu arada 75 dakika itibariyle trabzonun 10 şutundan kaleyi bulan şutu yok Fenerbahçenin ise 5 topundan 4 ü kaleyi bulmuş.
Trabzonspor defansı neredeyse orta yuvarlakta. Maç Fenerbahçe yarı alanına sıkışmaya başladı, Fenerbahçe rakip yarı alandaki büyük boşluklardan yararlanabilir.
Kontra atakla her an golde atabiliriz, her an golde yiyebiliriz..
80' http://www.sporx.com/live2/20091220_...ges/substs.gif Fenerbahçe'de Vederson oyunda. Özer kenarda.
81' http://www.sporx.com/live2/20091220_...ges/substs.gif Trabzonspor son oyuncu değişikliğini yaptı. Gabric yerini Barış Memiş'e bıraktı.
Fenerbahçe'nin hücum ettiği tarafta yer alan yan hakeme gözlük lazım :) İlk yarıda Trabzonun gol şansını ofsayt diye kesti...şimdi de Semih'in kabak gibi elle aldığı pozisyonu görmedi... Az daha atacaktı Alex :)
Bu arada cidden Umut + Gökhan < Nonda yawww :n: Bunlar forvetse başka şey demiyorum yani :D
Hakemleri bu adil maç yönetiminden dolayı tebrik ediyorum.
Takımızıdaki forvetlere acil şifalar diliyorum.
İnşallah bir santrafor alırlarda ikinci yarı bi rahat nefes alırız.
Bi takım hava toplarında bu kadar mı kötü olur.
Trabzonspor'u 1-0 yenerek zirvenin yeni sahibi olduk.. Teşekkürler Güüü kazanmasını bildik. Geçmiş olsun Trabzonlu arkadaşlar..
İlk yarıyı lider bitirerek çok büyük avantaj yakaladık.Tebrikler Fenerbahçe'm..
ilk devrede trabzonun yarısahasındaki hakem maç iğrenç yönetti tebrik ediyorum.semih'in elle aldığı pozisyonu görüyor vermiyor.yazık.tebrikler fenerbahçe.
Tebrikler Fenerbahçe.:)
Trabzon'a Nobre'yle Nihat'ı yollayalım o zaman Gökhan'la Umut'a taparlar. :p
Maç hızlı başlamıştı, hakem ofsayt diye kesmeseydi ve o pozisyon gol olsaydı (gerçi ortada Umut vardı, gol olmama ihtimali daha yüksek:D:D ) maç daha da zevkli geçebilirdi.
Daum ayağında top tutan, pas yapabilen bir 11 seçmiş, Güiza bildiğimiz Güiza ama yine de pozisyonlara girebiliyor, Semih olduğunda pozisyon da bulamıyoruz.
Tek gol, kötü giden dönemin artık sonu, çok iyi oyun olmasa da iyi mücadele, 2 kulvarda da alınan liderlik, araya iyi girdik, tebrikler Fenerbahçe.