Makukula ;)
Printable View
Makukula ;)
tenerifeli nino her maç golü var sinir oluyorum :)
Emil Angelov: Her Maçımda Bana Bir Golü Oluyor Ve PC Başında Sürekli Günaha Sokuyor Ya Beni
Vukcevic"i 2009 da oynattım fena değil dl ama Cardozo"mu???Yapmaaaa,Bu adamı al takıma tek forvet çift üç hiç farketmez hedem adam oynat yeter.Tüm takımı tek başına taşır.Frikik olur çatala asar,penaltı kaçırmaz kolay kolay sakatlanmaz.Oynattığın sürece sezonda 30 gol altına düşmez:u:
Gonzalo Higuain :/
Hugain Ronaldo ikili bu kadar mı abartılırlar ya. Her vurduğu gol Hugainin zaten . Madridi geçemiyom ligde Valenciayla bu ikisi yüzünden :@
Erhan Küçük - Kasımpaşa sinir adam sinir :mad: ilk seoznumda kasımpaşa kume dustu 2 maçın biri berabere biride onlar yendi bu adam daha oncekı karıyerlerım gibi bundada golllerini attı ikinci sezon başında aldım artık yedekte oturtuyorum :)
Bojan Krkic :| :mad:
de zeew adam değil.
fm 2006=samsunsporda m.seker
sf team e free olarak aldığım mayotte li p.durand(regen).adamın değeri 0 dı aldığımda,alınca 1,6 m oldu ama kadroya alamadımdı,satışa koydum bir süre sonra,free verdim kimse almadı salak gibide 2013 e kadar kontrat yapmışım,6 yabancıyı dolduruyor sırf,son sezon 6 ay kala şutladım ama uefa da 2.olunca bende şutlandım tabi her sezon şamp.ligi şamp.alışmış takım.(o zaman scout ım yoktu adamın yeteneğinin az olduğunu bilsem almazdım zaten ayrıca bildiğim kendi oyuncularım da emekli olup yeni çıkanların yeteneğini de bilmediğimden emekli olduk.)
takım olaraksa ingiliz takımlarından hep korkmuştum fm 2006 da,fm 2010 da ise bu tarz korkularım olmadı
(neden? scout var 1,yandaki takımı çalıştırıyorum 2 :) )