Elano dururken geçiyorsa topun başına, hele de böyle rezil oynarken kaçırırsan o penaltıyı adamı Edirne'ye kadar odunla kovalarlar.
Al işte, Elano çıktı Jo girdi, Allah akıl fikir versin...
Printable View
Elano dururken geçiyorsa topun başına, hele de böyle rezil oynarken kaçırırsan o penaltıyı adamı Edirne'ye kadar odunla kovalarlar.
Al işte, Elano çıktı Jo girdi, Allah akıl fikir versin...
Nonda iyi oynayınca aslanım Nonda bir penaltı kaçırınca gol atamamızın sebebi Nonda mı oldu :D?.Jo girmiş atarız birazdan :D.
Nonda kötü oynuyo maç başından beri sinirlenmemizin sebebi sadece penaltıyı kaçırması değil herkes kaçırır penaltı ama kaç maçtır kötü oynuyor yıldık iyice keşke iyi oynasada bizde alkışlasak ama olmuyor
Bu baskıya bakalım daha ne kadar dayanacak antep
bütün takım antep yarı alanında inşallah kontradan gol yemeyiz
Sarp attı..
goooool
mustafa sarp attı
Goooool Mustafa Sarp, goçum benim yazdı golünü yine...
Gol be Sonunda
Mustafa Sarp Derim Hep Türkiyede Gerçek Türkden En İyi Ön Libero Oyuncusu Adamın Şutları Bile Füze Gibi. Hem Kesici Hemde Ataklara Destek Vermesi Allah Vergisi Bir Yeteneği Var Bu Adamda. Milli Takımda Yıllardır Ön Libero Arayan TDlere Duyurulur. Ama İşte Gözümüzün Önünde Oynayan Adamı Görememe Gibi Bir Yeteneksizliğimiz Var Adam Gelmiş 28-29 Yaşına Hala Keşfedilecek:(
Ah be Jo kaçırdı.
Bu jo gerçekten barosu geçer.
Tribünler yine süper :)
Vay be Türkiye'nin "Los Galacticos'u" 10 kişilik Antep'i zar zor yeniyor. . .
Yer karlı hava şartları kötü karşımızda ligin kalburüstü takımlarından feneri yenmiş gaziantep var takımımızda keita kewel baroş yok gittik birde penaltı kaçırdık daha ne yapıcaz bir maçta anlamadım
Karşı tarafta aynı saha şartlarında oynuyor pardon aynı şartlarda değil 1 kişi eksik oynuyor. .
Git bi maç raporlarına bak. Maç hangi yarı sahda geçmiş ?
Bu arada Büyük Kaptan Çıktı Geleceğin Kaptanı girdi.
biliyoruz aynı şartlarda oynadığını farkındayız anadolu takımlarının büyüklere karşı nasıl oynadığını hepimiz biliyoruz deli gibi koşuyolar galatasarayı yenelimde soraki 5 hafta yenilsekte olur mantığıyla oynuyolar onların sakat verme gibi korkuları yok bizde yeterince sakat var zaten
Karşı tarafın da aynı şartlarda oynaması bim işimizi kolaylaştırmıyor yalnız, oyuncunun performansı bu zeminde minimum olur, kaldı ki Gaziantep'in doğru düzgün atağı yok, biz penaltı kaçırdık, Nonda'yla goller kaçırdık, bu maçta onlar gol olsaydı gelip ne yazacaktın merak ediyorum...
neyse arkdaşım sen öyle düşünüyosan istatistiklere inanmıyorsan(inanmak istemiyorsan) senin dediğin gibi olsun biz çok kötü oynadık antep bizim yarı alanımızdaydı maç boyunca şansa bala bi gol attık işte kazandık yapcak bişey yok
Yalnız Nonda oyunu çok iyi okuyan bir oyuncu.. Penaltı kaçırmış ama oyun bilgisi gerçekten çok iyi.. Tam profesyonel.. Nonda gibi bir oyuncuyu her takım ister açıkçası.. Ama yaşlandı.. İlk senelerinde yere düşmüyordu adam.. Şimdilerde sakat..
Yazılacak çok şey var aslında ama dün akşam Fenerbahçe maçında çıkmayan kırmızı kartlar, bu akşam aynı takım aleyhine bir kırmızı kart bir penaltı. İnsanın futbol zevkini öldürüyor. . .
Bitti Kazandık !
maçı biraz seyrettim gs cidden baskılıydı.caneri çok beğendim özellikle.tebrikler ezeli rakibimize bitti sayılır maç.medya hakkında bi yorum yapmak istiyorum sadece bi kaç yıl önce fenerbahçe dünyada tanındık oyunculardan kadro yaptığında yabancı ağırlıklı kadrolarla oynadığında zengin takımı türk yok içinde bu nasıl takım yabancı sayısını düşürelim gibi insafsızca eleştiriler yapılıyodu aynı dönemde gsnin maddi sıkıntısı oldugundan türk oyunculara daha önem vermesini ise onurlu bi şampiyonluk savası olarak adlandırıyodu medyamız.son 2 sezona bakacak olursakta gs kadrosu bizimken daha pahalı ama şu an bunun adını harika transferler olarak adlandırıyo medya.söylemek istediğim gsye neden aynı şey yapılmıyo değil medya neden bi takıma karşı bu kadar insafsız.yoksa gsnin transfer politikası doğrudur keske 7-8 farklı takımımız böyle oyuncular getirebilse ülkemize de kalite yükselse,ben medyanın ligimizi geriye çektiğini düşünüyorum sadece yani o zaman koparılan yaygaralar olmasa belki yabancı sınırı denen mantık dışı olay coktan ortadan kalkacaktı da türk oyuncuların maliyetleri bu kadar artmayacaktı bugün biraz önce "temel hukuk kuralları" finalime calısırken bunlar geldi aklıma bi hırslandım yazıyım dedim:) unutmadan elanoda bugün iyiydi ilk yarı izledigim bölümlerde ama sabriyi aradım
Caner konusunda katılıyorum.. 2010'daki profili değilde 09'daki profili hakettiğini düşünüyorum..
Nonda'yı veriyodunuz zaten güya :D Nonda'ya kızmayın.. Nonda'nın görmediğiniz bir çok artı özelliği var.
Gs iyi oynadı.. Ama 1-0 yendi.. Allah'ı var o kaleci çok iyi oynadı bu gece..
Aaa sabri yoktu demi. Bende diyorum bişey eksik :D
Maçın adamı caner.
Valla bugün tek gördügüm artı özelligi defansa yardım edip top çıkarması oldu. Ama biz Nonda'ya top çıkarması için degil gol atması için para veriyoruz.. Tamam defansa yardım edebilirsin bu ekstra'dır fakat sen asıl yapman gereken iş olan gol atma işini yapmıyorsan kusura bakma kimse sana defansa yardım ediyorsun diye takımda tutmaz..
sananes : İlk önce Fb'nin yabancıların tamamının Brezilya'lılardan oluştuğu dönemi diyorsun sanırsam.O dönemde buna herkez karşı çıkmıştı çünkü düşünce farklıydı.
Ama artık öyle değil çünkü Dünya'da hangi büyük takıma bakarsan bak aynı milletten çok az oyuncu var.Büyük takımlar tüm uluslardan oyuncu topluyolar nerdeyse.
Bence dahada ileriye gitmek istiyorsak Gs Fb Bjk olarak,yabancı sınırlandırılması tamamen kaldırılmalı. [Bakınız ; İngiltere,İspanya,İtalya]
Elano nasıl çıkar oyundan ya sahada dolaşan frikik dışında bişey yapmayan Arda varken.Adam kötü gününde saha zaten kötü çıkar Arda'yı.Nonda 45 yaşında gibi zaten:D Elano bence en iyi oyununu oynadı geldiğinden beri savunma yapmıyo koşmuyo diyenler bu maçı izlemeliydi.Neill iyi gözüktü ama pek üstümüze gelmedi antep.Caner'i çok beğendim baya iyiydi çok koştu mücadele etti.Penaltı barizdi kırmızı kartta allah belanı versin dedi galiba hakeme ben öyle gördüm.Sonuç olarak kazandık bu zor sahada iyi oldu.
Maçın tek özetleyen biri var Nonda.Bu adam,adamı çıldırtır,öldürür öldürür diriltmez.Nonda'ya her kim penaltı attırdıysa -Elano ve Arda dururken- kınıyorum.(Rijkaard ya da Arda fark etmez)
Her zaman bu kadar şanslı olamayız.Bu maçı kazandık ama duran toptan.Her ne kadar bahanelerimiz hazır olsada(Nonda gol kaçırıyor,karlı zemin vs vs)bu iş böyle yürümez.
Jo biran önce adapte olmalı,Keita biran önce dönmeli,Sabri gelmeli.Yoksa işimiz çok ama çok zor.
Nonda'ya penaltı attırıldığına göre takımda kalacak.