berabere biter başarılar iki takımada
berabere biter başarılar iki takımada
Evet Bursaspor Fenerbahce'yi cok rahat eleyecek 4-5 tane sallarlar Finale kadar giderler :) Komik olmayin lütfen, Bursa belki 4 gol atabilir fakat FB de gol atabilir. Tabi siz maca tarafli baktiginiz icin Bursaspor'un cikmasini istiyorsunuz gayet dogal karsiliyorum bu isteginizi :)
Çok rahat maç olur diyenlere inat, keyifli bir ilk yarı izlemek istiyoruz. Ertuğrul Hocamız geldiğinden bu yana taraftardan ilk kez birşey istedi, yapmak boynumuzun borcu. . .
Bursa ilk yarı 2-0ı yakalarsa turlayacağına eminim...Fener böyle bi ilk 11le çıkarsa duman olur sahada...
İlk 11;
Volkan Demirel,
Bekir,
Önder,
Bilica,
Santos,
Gökhan Gönül,
Selçuk,
Deniz,
Vederson,
Gökhan Ünal,
Güiza.
Beşiktaşlıyım Ama Her Türlü Fener Çok Rahat Alır Kupayıda Bu Sene Alacaklarına Yüzde Yüz Eminim.
Yenilsek bile mutlaka gol atarız,o yüzden yarı final biletini cepte görüyorum.Keyifli bir maç olur umarım.
MaşaLLah Fenerbahçe takımı stada rahatça etrafLarında tek araç dahi oLmadan gidebiLmesi için Bursa trafiğini yarım saat kitLediLer. Km`Lerce kuyruk oLdu, haLk isyan etti.
Yani koskoca Fenerbahçe otobüsü Stada etrafında araç iLe gidince ne oLuyor onu anLamadım. ?? Neden bomboş yoLdan gitmek zorunda ??
RezaLet resmen.
Bursaspor defansında çok açık veriyor.Fenerbahçe 2 net pozisyon kaçırdı.
Bursaspor attı 1-0 oldu.
Yedik golü...
Penaltı of of...
Ivankov penaltıdan 2-0 yaptı.
Ellerimizle itiyoruz yarı finali.. Daum saçmalamayı bırakmalı artık
Bursaspor fırtına gibi başladı efsane bir maç olacak gibi..
Fener 2 tane üstü üste pas yapamadı hadi bakalım neyse biz bişey demiyelim..
cok garip bi hal aldi mac bursaspor 2-0 dan sonra suursuzca saldirmayi birakti su dakkadan sonra her sey olabilir bu macda
Hadi Bursa geçebilirsin turu.
Gol yemeden en az 2 gol atmaları lazım maçtan kopmamak için.
spikerde bursa gol attığında hiç ses tonlamasında değişiklik olmadı farkındamısınız:D:D.bursa yarı finale gidecek inşallah.bu maçta bursaya değil cüneyt çakıra güveniyorum.maçı da süper yönetiyo.hadi bursa at ikinci yarı 3ü 4ü
hadi olm be
Cüneyt Çakır ilk yarıda güzel bir yönetim gösterdi. Bizde 8 tane defansif oyuncuyla oynamanın dezavantajını yaşadık. Ortasadaki itici güç eksikliğini yaşıyoruz. Daum doğru hamleleri yapar ise 1 gol bulabiliriz.
Güiza'yı golcü diye oynatıyoruz birde ya.:D
Guiza aynı yine :D
Fenerbahçe turu geçecek skoru elde edecek bence.
Bursaspor:3 Fenerbahçe:0 Turgay Bahadır
Ve bir ömer üründül klasiği: maç daha enteresan oldu şimdi.
Burdan maçı verirlerse kötü olcak Bursa için acayip hırslılar.
Sürpriiiiz.
Maçın son dakikaları daha bi çekişmeli geçeğe benziyor.
2 takımdan biri son dakkada gol atacak gibime geliyor.
Son dk golü yazık oldu Bursa'ya Güiza attı:D
bu kadarda olmaz yazık vallahi yazık
Gol be Güiza..Adamı deli eder bu futbolcular ya..:D
ben demiştim son dkda biri atıcak diye.
Fb bu sene de alamazsa kupayı bi daha da alamaz:D
yazık valla Bursa'ya..
Yazık oldu Bursa'ya yıkıldılar resmen.Tebrikler Bursa,Fenerbahçe.
yazık oldu adamlara...
cok yazik oldu bursaya , iddaa oynayanlarin dikkatine bu hafta sonu bursa nin rakibine oynayin bu macin ardindan galip gelme sanslari yok hafta sonu
Çok yazık oldu oooff!!! Fenerbahçe bu şansla alır kupayıda ligide...