Yine ilginç bir karar.
Printable View
Yine ilginç bir karar.
Direk kırmızı kartın cezası 2 maçtır, bu nedenle ilk başta 2 açıklanması doğru ve normal olanıdır.
Belki o pozisyonda Barış da kırmızı görmüş olsa indirip yapmayacaklardı ama tek tarafın atılması bir mağduriyet doğurdu. Bu nedenle de cezanın zaten 1 maça indirilmesini istiyordum ve indirilmiş de.
Tamamen rezalet yine.
Şu indirim olayına en başından beri karşıyım.
Ayrıca bu yapılan hareketin neyi 1 maçlık ceza onu da anlamadım. İkinci sarı karttan kırmızı kart gören bir oyuncuyla hiçbir farkı kalmadı bu hareketin.
Bilica'yi 'gormeyen' PFDK'nin bu hareketi de 1 maca indirmesi normal zaten.....
yaa bence çok ağır bi kırmızı karttı zaten bir maça inmesi gayet doğal
Madem kirmizi kart degil, o zaman aninda kirmizi karti sileceksin ve hic ceza vermeyeceksin. Bir de komik birkac yorum yapilmis, Baris'a kirmizi kart verilmediginden 1 maca inmis.....
Baris ile Topuz ne alaka? Baris'a kirmizi kart verilmemisse goruntulere bakarak ona da mi ceza vermek gerekir yoksa hatayi hatayla kapatip Topuz'un cezasi mi kaldirilmali? Kulubunu korumak adina bazilari gercekten komik duruma dusuyor bazen.....
Barış'a televizyon grüntülerinden ceza veremezler çünkü böyle bir kural yok, hakem orada görüp değerlendirmesini yaptıysa pozisyonla alakalı, onu bozup başka ceza verilmez. Televizyon görüntüleri ile ilgili ceza hakemin bir karar uygulamadığı durumda olur. O nedenle Barış'ın yeniden cezalandırılmasını beklemek komik olmuş biraz.
Böyle itişmelere her maçta kırmızı kart çıkacak sonra da bunların cezası 2'şer maç olacak, o zaman oynayacak oyuncu kalmaz. Ha tek taraflı uygulanırsa böyle itişmelerde cezalandırma, o zaman oynayacak oyuncu kalır bak.
Ayrıca teşekkür ediyorum, bazı arkadaşlar komik buluyor işte beni, teveccühünüz.:D
Coşkun abi böyle smilelarla benle dalga geçiyorsun bir Fenerbahçeli olarak ama olayın Barış'ın da Mehmet'in boğazını sıkma durumu var.Serkan abinin dediğine katılıyorum zaten orda bir kırmızı varsa Barış'a da çıkmalıydı.Böyle bir yol seçilmiş olabilir.
Yorumlara bakınca sanki PFDK sürekli bizden yanaymış gibi anlaşılıyor.Kazım'a küfür etti diye 4 maç ceza verirkende mi ilginçti o kararlar?
Sanki ilk kez Fenerbahçeli oyuncuların indirimine gidildi.Daha önce Gsli,Bjkli oyuncuların cezası indirilmedi mi?
Mehmet in pozisyonu Barışla karşılıklı yapılmış hareketlerdi ve ikisi de sarı kartla cezalandırılmalıydı çok çok ağır bir karar verildi 2 maçlık cezada 1 maça indirilerek en azından hatadan dönüldü..
Yine görülüyor ki Fenerbahçe düşmanlığı yapılıyor her yerde.Ama Fenerbahçe bu tür ittifaklara karşı her zaman reaksiyon verip daha güçlü olup kupaları almıştır...Umarım Mayıs a kadar böyle devam edersiniz...;;)
Yav direk kırmızı karta 2 maç ceza verilmiyormu? Federasyon adamı hasta eder ya niye 2 maç verdinde 1 maça indiriyorsun kararı kesin alacaksın indirme mindirme yapmayacaksın... :S