Beckham nasıl eklenmedi ? Geçen sene Aralık ayında çıkan yamada eklenmemişti. Oda normal olandı. Özel sözleşmesi var çünkü Mayıs ayında bitiyo Kiralık sözleşmesi. Jo - Santos normal kiralık olarak geldiler.
Printable View
Beckham nasıl eklenmedi ? Geçen sene Aralık ayında çıkan yamada eklenmemişti. Oda normal olandı. Özel sözleşmesi var çünkü Mayıs ayında bitiyo Kiralık sözleşmesi. Jo - Santos normal kiralık olarak geldiler.
Özel sözleşmesi olduğunu bilmiyordum :D BEckhamı da normal kiralık sonuyodum. Saol
Hala bekliyoruz.Bir an önce çıksa artık.
Bu çıkacak bir ton hatayla yine diğeri gelsin diyeceğiz. Çıkmayacaksa yeni oyun çıksın. :) Bunun sonu gelmez artık yapmasınlar bu oyunu. :p
Sırf veritabanı için bekliyorum, Beşiktaş'taki oyuncuların değişeceğini düşünüyorum.
Bence bu yama tarih olarak mart 1-7 arasinda çıkacak . Şubattan umudunuzu kesin derim ben . . .
Yama çıkartmayacaklarmış diye duydum ben ama
Bobo son 3 yıldı aynı profile sahip gibi. Değişiklik olmaz. :)
bu gidisle haziran temmuz gibi cikar herhalde yeni yama :) bir yama icin 2 ay beklettiler bizi bari adam gibi bir yama gelse.
Arkadaşlar, yama beklenen tarihte çıkmazsa anlarım isyanınızı diye yazdığımı hatırlıyorum. Bu oyunu çıkaran adamlar, istedikleri zaman yama yayınlarlar, üstelik yayınlayacağız dedikleri zaman da henüz geçmedi. Geçerse, o zaman neden zamanında çıkarmıyorsunuz dersiniz.
yaw çıksa atrık delirecez
yeni kariyere başlıyacam 1 haftadır başlamıyorum ama yama çıkınca rahat günde 5-6 saat başında olacam oyunun :D
Beklemekten başka çare yok 10 güne kadar yayınlanır sanırım ..
10 güne kalmaz bence :D yarın çıkarırlar gibime geliyo. Tam Martın başında ;)
10 Mart'a kadar yayınlanır bence.Ayrıca benim için ha 10.3 ha 10.2 editör var transferleri felan aktar bitsin. :D Pek fazla değişiklik olmaz 10.3'de ama vardır elbe değişiklik..
Ya 10 mart demeyin korkutmayın beni :D Adamlar Şubatın sonu martın ilk haftası dedi. 10 mart 2 haftanın ortası oluyo :D Düzelen moralim bozuldu şimdi :@
en geç 3 ne çıkar ama benim ümidim bu gece çıkması zor olsada en geç 3 mart...
Arkadaşlar, şimdi bizim burada konuşmamız bir fayda etmeyecek..
Biz 10 Mart desekte 40 Mart desekte yeni versiyon onların istediği zamanda çıkacak öyle değil mi?..
Hafta sonu SI forumlarına geziniyorken gördüğüm bir konuda "Yamayı 26 şubatta çıkarmayı düşünüyorlarmış, ancak Porstmouth' un finansal durumu karıştığından ve o tarihte netleşmediğinden ertlemişler" son yamayı çıkarıyoruz her şey tam olsun istiyorlarmış.
Bana saçma geldi ama açıklama böyleydi.
nikootinn bence yorumunu düzelt :D uyarı alabilirsin. Umarım güzel bi yama çıkart bu akdar beklemekten sonra :D Artık beklemekten farklı oldu bu iş :D 1 aydır Fm oynamıyorum yeni yama çıkacak diye :D Anladım ki ben ÖSS'ye çalışırken FMsiz yapamam :D 1 ay dayanamadım 2 yıl ne demek :D
SI forumlarında yazana göre yeni yama şu an test aşamasındaymış.
Yok 1 hafta sonra çıkar büyük ihtimal test 1 günde bitmez.
umarim bugun yarin çikar ya bian önce çiksin yeni transferlerle oynamka istiyorum eyyy sıgames
türkiye ligi ile alakasi olmadigi kesin :) adamlar ne zaman önem verdilerki türkiye ligine 10.0.0 da olan yabanci futbolcularin kiralanmasi ile ilgili hatayi 3 tane yama cikarmalarina ragmen düzeltmediler.. :)
Ben Türkiye ligleriyle ilgili bi gelişme olacagı zannetmiyorum gene de ..
Cıksın artık kac gun gectı ustunden :)
ankaraspor oLayı oLabiLir sadece bir tahmin :)
steam update ediyor fm 10 u sanırım mutlu sona ulaştık
Steam bende de update yapıyor İnşallah umduğumuz gibidir :D
Evet www.footballmanager.com'da da yazıyor.