Yapma Arda ya.6 Pastan.
Yapma Arda ya.6 Pastan.
Keita'nın sağdan ortasında Arda 6 pas üzerinde gelen topu üstten auta gönderdi.
Ah Arda Ah, çok net gol kaçtı.
Arda o golü atabilirdi..Olmadı bence Arda forvette etkili olmuyor..Keita oynamalıydı..
Servet :D :D Agüero'nun ağzı gitti valla. :D
Servet'den agüero'nun suratına bir tekme ve bomboş gole gidecekken yerde kaldı Agüero.
Taraftarda Servet'i kutluyor...
Ama çok feci gelmiş ayağı gerçektende..Agüero'nun durumu çok ciddi herhalde..Bizim için iyi olur ancak üzücü gerçektende çok sevdiğim bir oyuncu..
Ya Rijkaard şu Caner'i alsa oyundan iyi olcak..
Servet bilerek yapmadı çünkü hareketi.
Forlan girdi Agüero yerine.
Agüero çıktı Forlan girdi..Yine bir şey değişmez ancak Agüero hızlıydı hiç değilse Forlan ise güçlü şutlar çekiyor..
İlk yarı sonucu 0-0..İkinci yarıda Rijkaard'dan Dos Santos - Caner değişikliği bekliyorum..
Aguero daha tehlikeli bana kalırsa çıkması iyi olmuş:)
o pankartın anlamını çözebilen varmı :) kusura bakmayında saçma olmuş :) Atletico is not Real madrid gibi bişe yazıyor.
işi ciddiye alsalar da Galatasaray köy takımı değil... Ayrıca kendi sahasındaki maçta Avrupa ligini ciddiye almayan takım görmedim ben hiç... Agüero diye öve öve bitirilemeyen adamı savunmamız ilk maçta 1 ya da 2 pozisyon dışında hiç kaçırmadı.Hala millet çıkıp GS savunması çok kötü diyor :n: Yaww bu Agüero değil mi ligde tüm savunmaları harap eden ? Bu maçta da Servet adamı bu gecelik bitirdi :D Allah'ın izniyle 2. yarıda da iyi mücadele edip alacagız bu turu ;)
Bir de artık lütfen kura çekildiğinde övdüğünüz takımları biz eledikten sonra da övmeye devam edin...Yani biz eledik diye küçülmüyor bu Agüero, Forlan falan... Bakınız : Benfica :)
Maç daha bitmedi ama Allah'ın izniyle turlayacağız bu gece... İnşallah maç sonunda üzülen taraf biz olmayız...
Hem Real yani gerçek madrid değil hemde takım olarak real madrid değil anlamında
Tribün şovun fotosunu veya videosunu koyabilecek varmı ? 10 dk sını kaçırdım maçın.
ATLETİCO'YU ALAYA ALAN PANKARTLAR
Taraftarlar, maçtan önce Atletico Madrid takımı aleyhine İngilizce küfürlü tezahürat yaparken, ''Real Madrid, Real Madrid'' diye tempo tutup, Katalonya bayrağı açarak İspanyol ekibi oyuncularını kızdırmaya çalıştı.
Taraftarlar ayrıca ''Atletico is not 'The Real' Madrid'' (Atletico gerçek Madrid değil), ''Patetico de Madrid'' (Madrid'in zavallısı) yazılı pankart açarak adeta rakiplerini alaya aldı.
Seremoni sırasında, yenilenen eski açık tribünde adeta şov yapan taraftarlar, tribünde, ortasında dev bir aslan resmi bulunan tablo oluşturdu. Tablonun altında İspanyolca olarak ''Burada Aslan çok'' yazısı yer aldı.
Maçtan önce, tribünün önüne asılan pankartlar, burada bulunan UEFA logosunu kapattıkları gerekçesiyle kaldırıldı.
Bu arada, sadece 35 İspanyol taraftarın gelmesi nedeniyle, Ali Sami Yen Stadı'ndaki misafir tribününe de az sayıda Galatasaraylı taraftar alındı.
Kimse heyecandan yorum bile yapamamış. :D
Beklediğimin tam tersine Galatasaray daha iyi oynuyor. Baros bu maç oynayabilseydi Galatasaray şuan 1-2 gol atmıştı.
Leo kurtardı takımı :)
Elano çıktı Ayhan girdi :confused:
Caner'in çıkıp Arda'nın sola geçmesi takımı canlandırabilir...
Elano'da bi problem var galiba ondan çıktı.Bu arada yanlış görmediysem ofsayt pozisyonu oynattı
Ah ulen şu anda 1 forvetimiz olsa gol atardık...Bu arada Madrid yine gol kaçırdı :D
Of of direkten döndü yiyorduk az daha.
yaw o değil de Arda resmen eriyor ortada :( Kenarda oynasa çok daha etkili işler yapacak ama son 15 dakikaya böyle girersek zulüm olur..Gol lazım
Yedik golü :(
oley be golü yedik.şimdi birazcık oynasınlar türklerde yemeden oynamak yok çünkü nasıl bir zihniyet bu.
ben demiştim dimi
Elano'nun çıktığı dakikada içim sıkılmaya başladı, nedeni belli oldu sonunda. Bu maçtan burdan döner mi, sanmıyorum.
Keita Keita Keita 1-1 helal olsun
Oh be, erken cevap; şu oyunu 0-0 ken oynamıyorduk yemin ediyorum...
Bu gol de bana kapak olsun, yürü be Keita. xD
Helal be Keita işte bu 1-1 gol yedikten sonra kendimize geldik..
Helal olsun 1 gol daha bulursak tamamdır:)
Bu arada hakem inanılmaz kötü..
Evet hakem sinir etti beni o Leo'nun kurtardığı pozisyonda 100 de 100 ofsayt vardı..
Yok artık %100 penaltı o