Açılır abi:)
Printable View
Allah nazardan saklasın 170 kbs ile iniyor.İnşallah 10.2 faciaları bunda da devam etmiyordur
Püh 750 ile indiriyorum :(
:D
Ben oyunu kurdum ama transferler harici profillerde bi değişiklik göremiyorum :D Ama umarım forvetler gol atabiliyordur bunda :D
İnternet iyi kanımca:D%77 oldu hemn çok sükür:D5 dakikaya kurarım inşallah:)
Korsan oyun kullanan arkadaşların, karşılaştıkları sorunlar karşısında burada herhangi bir çözüm isteğinde bulunması yasaktır. O nedenle lütfen kurallarımıza uygun hareket edelim.
Lucas neill sağ bek olarak ayarlanmış
Şaka gibi Neill GS'de hep stoper oynadı o mevkii için alındı.Sebep neymiş Neill'i sağ bek yapmak için
Ya ben 10.2 de editörden başkanı Murat Aksu yapmıştım ama 10.3 te de murat aksu gözüküyo şuan :S
Şöyle bir parantez açayım;
Bir takımdan diğer takıma transfer olan oyuncuların profillerini bir önceki takımının araştırmacısı yapıyor. Mesela Lucas Neill'i Everton araştırmacısı yaptı...
Oyuna başlarken, senin editlediğin yama seçili durumdadır. Change diyerek, onun seçimini kaldırıp başlat.
Mustafa da yazmış, yeni transferler üzerinde oynama yapılmamaktadır, yeni transferler, kendilerini uzun zamandır izleyen araştırmacılar tarafından oluşturulmuş profillere sahiptirler.
Evet bi kere daha olmuştu Serkan abi şimdi hatırladım. Bi an şok oldum Murat Aksu görünce :n:
Şimdi yeni oyunu kuruyorum bende diyorum niye herşey benim ayarladığım gibi diye :n:
harika oldu, steam üzerinden indirme hızı fena değil:)
Bu GENİE'nin 10.1 için olan versionu uyacak diyorlardı 10.3 e kullanılıyormu genie 10.3 ile şuanda.
Ya noluyo yaw :S Kaldırdım o değiştirmedeki tik i ama hala profiller benim ayarladıgım gibi :/
Oyun kuruluyor :D siftah yapalım ve yatalım :D
Oyunu kurduk siftahımızı yapalım da yatalım :D
Oyunu kurdum iyi güzel bi kurulurken bekledim zaten:DAçıldı sorunsuz:DYatarım galiba şimdi:D
Bence 10 dakika daha bekleyin, gerçek fikstürle oynayın.:)
Ben bekleyim gerçek fikstürü , bu gece 1.5 saat atarım fm yine en az :D
bekLiyeLim madem...
Fiksturun disinda indirecek baska seyler de cikabilir. ;)
Yetenekli regenler hala çok pahalı mı acaba...
bekliyoruz ömer bey :p :D
-------
Yanlız forvetlerin go latma özrü gitmiş gibi bakalım.
Dedikleri tarihlerin tam ortasında yayınladılar ya,helal olsun. :)
Digital olan steamden oynayanlar, diğeri dvdden oynayanlar için.
Yeni yamalarımız da yayınlanmıştır, ilk mesajdan ulaşabilirsiniz, oyunu kurmadan mutlaka göz atın derim.
laf de de en sonunda çikarttik :D en sonunda ya yeni bi kariyer acabilcem
Finanslar nasıl
Ben oyunu steamden aldim ayrıca birşey yapmam gerek varmı ? otomatik olarak iniyor sanirim . my games bölümünde updating %25 yaziyor ?
Yahu ilk dakikadan başlamayın lütfen yapın editörden.
Ya yorumlar kaynıyor arada tamam :D
2-3 hazirlik maci yaptim su anlik hazirlik maclari baz alinarak soyliyebilicegim tek bir sey var oda 1 e 1 pozisyonlarda forvetlerin her firsati kacirma problemi cozulmus , ama tabi hazirlik maclariydi rakip takimlar ve kalecileri zayifdi o yuzden kesin bir sey soylemek zor su an icin