Bilica'nın kritik dakikalarda ceza çizgisi üzerinde yaptığı faul affedilir birşey değil. Hele birde ceza alanının içinde Necati'ye girişi vardı ki.. Az kalsın penaltı hediye edecekti rakibe.. Defansının göbeğinde böyle bir mayın tarlası varken nasıl geleceğe umutla bakacaksın ki?
Guiza'ya gelince.. Artık sinirlerim koptu, ters tepki vermeye başladı.. Artık kızmıyorum, kahkahalarla gülüyorum.. Sadece gülüyorum..
Bu arada Christian bugün takım adına ne yaptı, gören,bilen var mı? Rakip hücumlarda önde mi bastı, çok yerinde kademelere mi girdi, alan mı daralttı, canını dişine takarak pres mi yaptı, defans hattı ile hücum oyuncularımız arasında köprü görevi mi gördü.. Yani belki benim farkedemediğim birşeyler vardır.. Christian bugün olumlu olarak ne yaptı..
Bu takımın neyine güvenerek şampiyonluk sözü verdiler.. Deivid'e mi, kenardan gelen "milli kurtarıcı" Selçuk'a mı, Önder'e mi, kime güvenerek şampiyonluk sözü verdiler..
Bu sene yanılıp şaşar ve şampiyon olursak bile kimse aldanmasın.. Bu takım şampiyonluk potansiyeli olan bir kadro değil.. Emre, Lugano, Gökhan Gönül dışında herkesin ama herkesin alternatifi araştırılmalı, daha iyisi bulunursa değişir, işine gelmezse değiştirmezsin.. Ama köklü bir revizyon şart.. Artık bu takım miadını çoktan doldurdu..
Bu arada Semih oyundan alınınca tepki göstermek için mi soyunma odasına gitti, anlamadım.. Yanlış birşey söylemiyeyim.. Ama öyleyse buna hakkı olmadığını bilsin.. Ne oynadı ki, neye tepki gösteriyor..
Tabii "dahi daum"un Emre'yi oyundan alması ayrı bir facia.. Bugün kulübede tasını tarağını toplamış bir yolcu gibi relaxtı..