Böyle gol mi yenir ya...
Printable View
Böyle gol mi yenir ya...
Eskişehir'in golünden önce elle oynama var.
16 dakikada çok kritik yerde elle müdahale, Koray.. Elle kontrol sonrasında gol yine Koray. Ben başlarım böyle hakem üçlüsünün voleybol merakına.
Güzel attı eses. Koray Aslanın sırtında K.A yazıyor ilginç bi ayrıntı :D
Eskisehirli Koray ilk yarinin ortalarinda ceza sahasi onunde arda ile jo nun arapasini eli ile bi guzel kesti hakem gormedi devam etti , simdide yine Koray topu eliyle aldi onune golu atti yine gormedi hakemler , demekki sadece fenerbahce ye yapilmiyormus
Ohh adam eliyle önünde alsın gol atsın ne ala memleket. Bizde burda oturup maç izleyelim.
Bu maç böyle biterse yazık valla, ilk 20 dakika çok sıkıcıydı ama oynamaya çalışan bizdik. Jo ve Keita ile pozisyonlarda bulduk.
Yalnız takım çok isteksiz bir görüntü çiziyor, belki bu gol silkelenip hırslanmalarını sağlar.
Hakem maç öncesinde Korayla nasıl anlaştı merak ediyorum.2 pozisyonda da eli görmedi,bravo aynen devam Bülent Yıldırım.
Şimdi mesajları keyifle okumak istiyorum, Fenerbahçe hakemlerden dolayı haftalardır isyan ederken sessiz kalanlarları. Bu maçta puan kaybı yaşanırsa, hakemler hakkında konuşuyor diye eleştirilen Fenerbahçelilerden farklı şeyler mi göreceğiz yoksa benzer şeyler mi, çıkacak ortaya.
Eliyle topu kontrol ediyor bence de, daha doğrusu istemeden de olsa avantaj sağlıyor, bu nedenle el vermeliydi hakem.
Unutmuşum Bülent Yıldırım olduğunu, bu hakem seneler önce, Semih'e tekme atıldığında görmeyip, penaltıyı vermeyen hakem ve senelerdir de böyle hataları çok yapıyor ama hala maç yönetiyor.
Bu maçtan sonra düdüğünü astırır belki Galatasaray yönetimi, geçmişte yaptığı gibi de, futbolseverler olarak bu hakemi artık izlemek zorunda kalmayız.
İlahi adalet ? Haftalardır elle gol atıyoruz da haberimiz yok herhalde.
İlk yarı Es-Es'in 3 eli verilmedi. Hepside kabak gibi ortadaydı. Sahada elle oynamasına izin verilen 3 oyuncu var sanırım.
2-0 önce geçti Eskişehir.
yorumlarınıza dikkat edin lütfen !
Ya abartmayin beyler her mesaja uyarı ceza felan :) Bizim bjk konusuna gelip , "ahahha 8 yemediniz mi lan rezil ettiniz türkiyeyi işte ahaha " diyen adam hala forumda. O yüzden her mesaja ceza verilmesini beklemeyelim.
Ha normal olarak bakılırsa bende kızarım şahsen tabi.
2.yarı başladı , umarım galatasaray bu haksız gol yüzünden mağlup olmaz. Hak eden kazansın.
Takım uyandığında fark daha da artmış olmasa bari...
bu Ligde tezgah var. bence sayın a.poLat bu duruma bir eL atmaLı. o kadar yıLdız oyuncu transfer ettiLer ama he oyuncuLarını sakatLıyorLar hem de bu hakemLer tarafsız maç yönetemiyor.
ne tezgahı abi aldıkları oyuncular formd olan oyuncular değildi zaten normal bu skor
Mehmet Topal soyadının hakkını sonuna kadar veriyor bugün, çok kötü oynuyor.
Elleri görmeyen hakem herkese sarı kart yağdırıyor.
Biz derken penaltı elle oynama,bize hep dediler bahane,buyrun arkadaşlar :)
Bu sezonun en kötü futbolunu oynuyoruz, bu dakikadan sonra puan almamız mucize ötesi olur. 4 haftalık kritik viraja kayıpla giriyoruz..
Maçı radyodan dinliyorumda sabrinin yaptığı her şey top kaybına neden oluyor.
penaltı. ceza sahası dışında gibi geldi bana.
Dos santos penaltı
maça etki eden hatalar eşitlendi gibi :p
Elano 2-1
ters köşe güzel penaltı.
Elano ve gol 2-1
Penaltının alakası yok bence. Hakem inanılmaz kötü, şimdi bize çalışıyor aklınca..
Ligde hakemlerin anlaşarak hata yaptığını düşünmüyorum, her takımın lehine ve alehine hata yapıyorlar. Bunun ana nedeni üzerlerindeki baskıdır ve bu baskıyı oluşturan bana göre iş ahlakı olmayan yorumcular. Guiza, Nihat gibi oyuncuların baskı altında oldukları için neler kaçırdıkları düşünülürse normal bence.
Gol Elano
Hatta bir pozisyonda Jo eli ile aldı gibi geldi bana tekrarını vermedi Lig TV tam emin olamadım o yüzden ama verse atabilirdi Jo'yu çünkü sarı kartı var..
Edit: Şimdi verdiler tekrarı eğer atsaymış kimse birşey diyemezmiş.
Giovani formunu buldu galiba:D Acilen bir gol bulmalıyız bulamazsak yeriz.
Jo'nun atılması lazımdı ancak atmadı hakem,penaltı da penaltı değildi.
adem sari'nin ofsayt diye kesilen pozisyonu resmen komedi... adam kendi yari sahasinda aliyor topu biraksalar kaleye kadar giderdi gs defansi yerinde degildi.
Tekrarında bile anlaşılmadı net olarak o pozisyon, bana da bizim sahamızdaymış gibi geldi Adem.
4 dakika uzatma verildi.
Valla saçma sapan bir maç oluyor.