Kazanırsa 5, Ankaraspor'dan gelen 3 puan var sanırım. 8 puan. Bir daha ele geçmeyecek bir fırsat.
Eğer kazanırlar ise, Ali Sami Yen'de kaybetseler bile pek etkilemiyecek.
Printable View
Bursa lider olmasaydı kesinlikle Bursa'nin yenmesini isterdim.Denizli'nin düşmesi için.Ama iş farklı bir hal aldı.Bursa takılır umarım yarın..
Ankara'dan gelecek 3 puanı hesaplamak yanlıs şimdiden hele o hafta bi gelsin biz sanki puan kaybedegiz o hafta kaldı ki Antalya ile evimizde.Diger rakipler içinde böyle.
2. yarıya başlarken belki en rahat maçlardan biri olarak görülen maç bir anda Bursaspor için ligin en kritik maçlarından biri haline geldi.Ben bu duruma rağmen Bursaspor'un rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.
Çok strese girdiler maç için. Galatasaray yenildi Fenerbahçe kazandı. Haftaya derbi var. BU hafta kazanırlarsa haftaya berabere biterse ( ki sanmıyorum :D ) Bursa iyice farkı açacak.
Bursa bu maci ve Belediye macini alirsa kopup gider, kimse yakalayamaz bir daha. Ben de Bursa'nin puan kaybedecegini dusunuyorum, ama fikstur muthis denk geldi onlar icin. Onumuzdeki 2 maci kazanirlarsa derbi sayesinde de kopup giderler bence.....
Şu saatten sonra ligde zirve yarışında olan takımlar umulmadık maçlarda puan kayıpları yaşayabilir. Denizlispor her ne kadar iyi bir takım olmasa da bu maçta Bursa'ya sorun çıkaracaklarını düşünüyorum.
Kazanırlarsa sampıyon olurlar ama kazanamassalar ben sampıyon olucaklarına ınanmıyorum ama bursanın kazanmasını ıstıyorum
Bencede çok büyük bir fırsat.Büyük ihtimal kazanır gibi Bursaspor.Anadolu'dan şampiyon çıkabilir :).
Erken bulacağımız bir gol maçın rahat geçmesini sağlayacaktır. Denizli'de Youla ve Angelov'a dikkat etmek lazım. . .
Cok zor mac , bence berabere biter 1-1 diye dusunuyorum hatta denizli alirsa sasirmam bile umarimda oyle olur :)
çok heyecanlıyım :D biraz önce başlasın şu maç!
Haydi Bursa kazan ve bitir şu işi. Umarım başlarda işler ters giderse seyirci oyuncuları strese sokmaz çünkü geriye düşseler bile kazanacakları bir maç malesef.
Malesef dememin nedeni kazanmalarını istemememden dolayı değil diğer takımın Denizli olmasından dolayı. Neyse düşme hattındaki rakipleri mağlup oldu ynilirlerse puan farkı hala 7 ama son haftalarda yüksek oranlı galibiyet almaları lazım.Bu sefer iş çok zor gibi.
yahu maçı izleyemiyorum birileri yazsın bişeyler takip edeyim :D
Bura çok hızlı başladı ama Denizli'de kendine geldi son dakikalarda.Ertuğrul Sağlam'ın önlem alması gerekiyor ikinci yarı.Yoksa tam berabere gidecek bir maç izlenimi oluştu.Net bir pozisyonda yok.Sadece baskı vardı şimdi baskıda azaldı biraz.
Son pozisyonlar (:
30' Bursaspor bu dakikalarda Volkan Şen ile sağ kanadını kullanıyor.
29' Bursaspor bu sezon iç sahada en az gol yiyen ve deplasmanda en fazla gol atan takım olarak dikkatleri çekiyor.
28' Denizlispor'un gelişen kontra atağında, sol kanatta Youla, yanındaki Emin'i, o da sağdan gelen Braga'yı gördü. Braga'nın sert şutu defanstan döndü.
27' Bursaspor bu dakikalarda ileri uçta çok top kaybediyor.
mükemmel goool :D:D:D
Ozan İpek :D
Bursa normal pozisyon bulamazken Tsubasa vuruşlarından birini yapan Ozan İpek işi bitirdi :D
2'yi bulup rahatlasınlar artık :D
Aciliyetten İbrahim Ege adlı futbolcumuza defans yapmayı öğretecek bir öğretmen tutulacaktır.Müracat : Denizli Atatürk Stadyumu Bilet Gişeleri.
İnsan önündeki topa vuramaz mı ya ?
uff hakem iyi ki devam ettirdi son dakikada, avantaja bıraktı :) yoksa kart gelirdi Volkan Şen'e
Ozan İpek muhteşem bir gol attı gerçekten.
Ozan Ipek mukemmel bir gol atti , Bursaspor oyunu domine ediyor , GS , FB , BJK hic biri evinde bu derece rakibi gomemiyor kendi kalesine , Bursa taraftari sov yapiyor , Hakem Premiere lig den bir hakem gibi mukemmel yonetiyor maci , Bursaspor sampiyonluga dogru yelken aciyor bizde izliyoruz , tebrik etmek gerekir ilk yari itibari ile
Eğer İstanbul'un büyükleri, bu gün Bursa'nın puan kaybetmesini bekliyorsa ise Bursaspor artık büyük takım olmuştur. Tribünleri, oynanan oyunu gördüm artık herhangibi bir yorum yapmıyor. Bursaspor'un şampiyonluğu hayırlı olsun. Tebrikler.
Durun bakalım yaw o kadar kolay değil şampiyonluk , en azından çok erken tebrikler demek için :)
Valla Ahmet'e katılıyorum o kadar kolay değil bu işler geçen sene Sivas'ı da tebrik ediyorduk ama BJK ne hızlı geldide aldı şampiyonluğu..
Dereyi görmeden paçayı sıvamasa Bursa.
şampiyonluk son haftaya kadar belli olmaz tahminimce.
Bana kalırsa kim şampiyonluga gidiyor ise 2-3 hatta 4 haftadan belli olur.
Çağlar'ın ayakları hep Turgay'ın üzerinde :D bir-iki kez daha hava topunda eşleşirlerse kırmızıyı görecek herhalde :D
Gooooool sercan
Sercaaaaaan!!!!! gool goool gooool :D
İsmail giriyor :) bu maç gol bekliyoruz :p
amaaan yedik golü...Roberts attı :)
Youla oyundaysa 2-2 olabilir...
Ama Ozan ne gol atmış. Halal olsun valla...
Hadi az kaldı bir 10 dakika daha sonra bitiyor :D
Bu arada adamım Roberts yine atmış :D
Cok hata yapmaya basladı bursa
Arkadaşlar bundan 8 hafta önce işler neydi şimdi ne oldu ne olacağı hiç belli değil bu sezon ancak BURSA herkesden daha avantajlı ve bu avantajı kullanması lazım.
ooooof!!! stres tavan yaptı...ucuz atlattık
Denizliye gol lazım oyundan 1 saniye bile aleyhine oyunun durdurulmaması lazım sogumaması lazım fakat denizli 89 da oyuncu degisikligi yapıyor nasıl bir mantelite bu .
Aha 90'da da yaptı bitane :D