Güiza dayaklık adamsın :zuhaha.Ömrü boyunca bir daha ceza alanı dışından gol beklemeyin :zuhaha.
Printable View
Güiza dayaklık adamsın :zuhaha.Ömrü boyunca bir daha ceza alanı dışından gol beklemeyin :zuhaha.
Güiza, kendi futbol hayatının en yaratıcı ve en güzel golünü atmıştır.
Emre'yi alkışlamaktan ellerim nasır tuttu. Tekmeye kafa sokabilecek kadar hırslı bir oyuncu, iki oyuncumuz daha böyle oynasın bu takımı kimse tutamaz. Galatasaray maçı öncesi güzel ve umut verici bir oyun sergiledik. Spikerlerin dediği gibi G.Antep savunması yavaş, bir forvet daha alıp daha fazla saldırmak lazım. Böylece maçdan çok iyi bir skor alabiliriz.
Küçük bir not, Mehmet ve Alex'in 250. maçı.
Vay be Guiza'ya bak sen..Geçen Gençler maçına İngilizler izleyecekti onları ama oynatmadılar keşke bu maçı izlemeye gelseydiler adam çoştu hazır. :D
Jose Couceiro neden Julio Cesar'ı oynatmıyor, ilginç bir tercih. Bu arada spiker reklama girerken Emre yok ya dedi xD Galiba Selçuk - Emre B. değişikliği olacak.
Kırmızı kart. Hatta o yetmez 5 maç ceza alması lazım. Arkadan gelen adama nasıl dirsek çıkarır.
Antep'in hocası da enteresan :D Julio Cesar yeni giriyor oyuna :n:
Emre'nin pozisyona birşey yazmayacağım... Çünkü artık ligde hakemlere birşeyler söylemek işleri daha da zora sokar. Adamlar iyice diken üstünde olunca hiçbir büyük takımın maçını hatasız tamamlayamıyorlar....
Allah haftaya GS-FB maçını yönetecek hakeme kolaylık versin ....
Çok sıkıcı bir maç oluyor.
Maç bitti.1-0 kazandık.
tebrikler Fb ;)
Çok iyi savunma yapmaya başladık. Savunma yapmak için hücum gücümüzü azaltıyoruz iyi oynamıyoruz ama; iyi mücadele ediyoruz buda bize kısır galibiyetler getiriyor. Daum kesinlikle bu sezonu kurtarmaya çalışıyor. Tek hedefi var, geriye kalan her maçı kazanmak ve lig bittiğinde biz elimizden geleni yaptık demek için takımı bu şekilde oynatıyor.
Fenerbahçe'nin kazanması iyi oldu. . .
Taha tek tek yazdıracaksan Keita'nın yaptıklarını saymayayım istersen. Yaser'in pozisyonuyla bunun alakası yok. Resimle yorum yaparsanız aynı gözüküyo.
Evimizde ki maçlar bitmek bilmiyor. Bi tane atıyoruz üstüne yatıyoruz kalan 50-60 dakika ecel terleri döküyoruz. Büyük takıma yakışmıyor bu oyun stili, neyse kazandık yarışda bu haftalık varız dedik. Şimdi sırada Sami yen var, ordan 3 puanla dönmemiz şart, eğer şampiyonluk istiyorsak.
FB cok cok kotuydu, ama mucizevi golle yendi. Kazanmasini bekliyordum zaten, ama gelecek hafta GS macinda kesinlikle boyle bir FB olmayacak, adim gibi eminim. FB'liler de umutsuzluga kapilmasin, ASY'de 1 puan garanti, 3 puan buyuk bir ihtimal bana gore...
Oyunun genelinde iki takım adına da iyi futbol yoktu. Şu dönemde iyi futbol pek de önemli değil zaten, 3 puan almamız yeterliydi, onu da başardık. İyi futbol oynasanız da puan kaybetmişseniz o iyi futbolun ne kadar önemli olduğu tartışılır.
Lugano'nun dönüşüyle birlikte rakiplerimize pozisyon vermiyoruz. Lugano'nun oynamadığı dönemde hücumu iyi yapıp, defansı kötü yapıyorduk. 2 tane atıp, 2 tane yiyorduk, 3 tane yiyorduk; yaptığımız hücumun da manası kalmıyordu. Dolayısıyla pozisyon vermeyip, gol attıktan sonra sorun yok. Lugano'nun dönüşü Bilica'nın da toparlanmasını sağladı.
Alex'ten bugün büyük beklentilerim vardı fakat 2 haftalık ara Alex'e yaramamış, etkisizdi. Aynı şekilde Özer'in de maç eksiği var, istediklerini yapamadı. Güiza'nın maça ayrı bir motivasyonla başladığı çok belliydi. Arkadaşlarından çok fazla top istedi, çok sık görmediğimiz çalımlar denedi, normalde hakemlerle hiç uğraşmayan adam bugün hakemlerle de didişti. Muhteşem golüyle de oyununu süsledi. Güiza'dan sonra maçın en iyi ismi; Andre Santos, ileri-geri çok fazla çalıştı.
Emre sinirliydi, Daum derbide Emre'den mahrum olmamak için oyundan çıkardı fakat bana göre tercih yanlıştı. Yiyebileceğimiz bir golden sonra Selçuk-Deniz ikilisiyle hücumda etkili olmamız çok zor olurdu. Bana göre giren isim Selçuk değil Vederson olmalıydı. Vederson sola, Özer sağa, Emre'nin bölgesine de Mehmet. Fakat şunu atlamamak lazım ki, Selçuk da iyi iş çıkardı. Topla gereksiz hareketler yapmadı, sadece defans yaptı, onu da iyi bir şekilde yaptı. Şaşırmadım desem yalan olur.
Maçın başında Santos'a yapılan hareket, Carlos'un Cangele'ye yaptığı hareketin %100 aynısı. O gün o harekete penaltıyla alakası yok demiştim, bugünkü pozisyona da aynısını diyorum. Ama o gün o pozisyona penaltı diyen yorumcuların da bu pozisyona yapacakları yorumu merakla bekliyorum.
Tebrikler Fenerbahçem.
Bu galibiyetin bir anlam ve önem ifade edebilmesi için haftaya SamiYen'den zaferle ayrılmak şart... O maç öncesi yeni bir iş kazasına uğramamak sevindirici...
Bu arada...Hepimiz şimdiden Galatasaray maçına odaklandık ama hafta içi Manisa ile Türkiye kupası maçımız yok mu? LigTv.spikeri de hep "haftaya Galatasaray maçı" deyip durdu... İhaleyi kaptırdık diye Türkiye Kupasını takip etmez olmuş herhalde...
Emre'nin adalesinde çekme olmuş, bundan dolayı riske etmemek için çıkarılmış.
Olay yaratacak açıklama!
"Kuddusi'nin odasına kim gitti?" Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın ardından Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine topladı.
Kızıl, maçın devre arasında hakemlerin odasına birilerinin gittiğini ima ederek, "Hakem Kuddusi Müftüoğlu, odasına kimin girdiğini açıklasın. Yoksa ilerleyen günlerde ben açıklayacağım. Bir takımın kaderi ile bu kadar oynanmaz. İkinci yarıda sahada bambaşka bir hakem triosu vardı" diye konuştu.
Öte yandan Fenerbahçeli yöneticiler ve sarı lacivertli taraftarlar da maçın hakemine tepki gösterdi. Özellikle 4. dakikada Andre Santos'un ceza sahasında düşürülmesine penaltı kararı bekleyen sarı lacivertliler, Gaziantepsporlu Serdar'ın bu pozisyonda elini kullanarak Santos'u düşürmesinin penaltı ve sarı kart olması gerektiğini ifade ettiler. Kuddusi Müftüoğlu'nun birçok pozisyonda yanlış karar verdiğini düşünen sarı lacivertliler, ataklarının da sık sık ofsayt gerekçesiyle kesilmesine isyan etiller.
20.03.2010Kaynak : DHA
http://fenerbahce.org/pic_lib/2010-03-20_penalti446.jpg
Bizim pozisyon bir ayak! daha içeride aslında ama işte...
http://www.yukleresim.com/images/ibp...d039zj6f76.jpg
Çifte standardın en büyük örneklerinden biri olan bu iki karar yoruma gerek bırakmıyor…
Fenerbahce.org
http://www.yukleresim.com/images/42t...h2xdxn26yv.jpg
http://www.yukleresim.com/images/mjr...8x6z61kobg.jpg
Arkadaşlar bu konuda bu haftaki maçı tartışalım lütfen.Gelecek haftaki maçı kendi konusunda bol bol tartışma fırsatınız olacak zaten.
2-3 haftadır Fenerbahçe lehine verilmeyen penaltılar atılmayan oyuncular konuşulmadı ancak bu olay bu forum açık kalırsa eğer 1 hafta rahat konuşulur. Konuşulsun bakalım.
Dirsekte bir şey yoktu, yani kasti değil. Sonrasında attığı hafiften bir tekme var sinirle, zaten o pozisyon öncesinde bir olayları olmuştu aynı iki oyuncunun. Kırmızı kart hakemin takdirine kalmıştı, hakem de vermedi. Büyütülecek bir durum yok bence. İki tarafında hakemle ilgili sıkıntısı var anladığım kadarıyla, herkes tepkili açıklamalara bakarsak. Ama iki takımda doğru dürüst futbol oynamadı ki, güzel bir maç olacağını düşünüyordum beklentilerimi karşılamadı kesinlikle sahadaki futbol. Yine de kazananı tebrik etmek gerek...
Abicim buluttan nem kapıyorsunuz yahu, Maçtan önce hazırlanılmış bir görsel paylaşılmış sadece. Bunu koymakla taraftar forumuda olunmaz, fanatikde olunmaz, hiçbişey olunmaz.
Pankartlardan biri olsa tamam diyeğimde gayet normal birşey, bilmiyorum ben Fenerli olduğum içinmi bana normal geldi ama normal olmalı bence. :)
İlk yarısını izledim maçın.Güiza hayatının golünü attı kesinlikle :) Tebrikler Fenerbahçe'ye.
Güzel cevap olmuş Taha...Bu arada FB son 8 maçının 7'sini İstanbul'da oynayacak....
Beşiktaş maçında kırmızı gördü zaten demi : ) Geçtiği İbrahim Üzülmez'e çaktı yumruğu (::) Dün akşamki pozisyonu izlemeden sadece o resimle kırmızı kart istiyosunuz. İvan De Souza'nın yaptıklarını hiç görmüyosunuz.
Beşiktaş maçında kırmızı görmemesi nedeniyle bundan sonra hiçbir dirseğe kart çıkmayacak diye bir kural bulunmuyor. Kitapçık bu tarz hareketlerin rengini belli etmiştir. Keita'ya göre belirlenmiyor.
Bu konu içerisine Keita katılacaksa şu anlamda katılabilir. Keita dirsek attığında da hakemler vermedi, bugün Emre atmışsa onada verilmedi. Seminerlerde bu hakemlere ne öğretiliyor. Yoksa Keita zamanında atılmadı artık Emre istediği gibi vurur gibi yorumlar bana sadece savunma amacıyla yazılmış gibi geliyor.
http://www.yukleresim.com/images/ibp...d039zj6f76.jpg
Bu resimde aynen benim dediğim nokta eleştiriliyor. Bir hakem penaltı veriyor diğeri vermiyorsa bunlar farklı kişilerden mi eğitim alıyorlar.