NOT: İbrahım Kızıl değil, Levent Kızıl .
Tribünler şov yapıyor bu arada . . ..
Printable View
NOT: İbrahım Kızıl değil, Levent Kızıl .
Tribünler şov yapıyor bu arada . . ..
2'yi attıktan sonra 3 tane kaçırdık az önce direkten döndü. . .
kardeşim rahatladım yahu..
Şov Yapıyorlar Tribünler.
kıskananlar çatlasın :D Bursa şampiyonluğa koşuyor!
Bu Arada Bir Dipnot Geçeyim. Geçen Sene Bizde Şampiyonluk Gören Tomas Zapo Bu Sene de Şampiyonluk Görürse Tarihe Geçecek. Ama Adam Harbi İyi Adam:)
Zapoyuda Beğenmeyenler Çatlasın:D:D:D
Bursa'nın şampiyon olmasını istiyorum, Fenerbahçe için üzlüyorum ama; Türkiye için seviniyorum. Çünkü; Bursa bu saatten sonra en kötü 2. olur. Bu nedenle Şampiyonlar Liginde ön elemeyi kesinlikle geçemezler. Ama birinci olurlarsa direkt Şampiyonlar Liginde. Fenerbahçe'nin ikinci olduğunu düşünürsek, Şampiyonlar Ligine ön elemeyi geçerek kalır. Bu nedenle Türkiye kazanır.
Maç biteli 15 dakika oldu oyuncular hala sahada tribünleri dolaşıyor, tribünlerde de tek bir kişi dışarı çıkmadı. . .
Bursa nin attigi 2. golde ofsayt var ilk Ali Tandogan kullandigi anda ofsayt , artik bu kadar olur 1 macda Bursa almis olsun hakem hatasiyla
Vay be bana 2 sene gibi geldi. :D
Helal olsun Bursa. Rıdvan dedi az önce ne Gaziantep'e benziyo ne Gençlerbirliği'ne. Deli gibi saldırıyolar. Isırıyolar bütün takımları. Belediye maçında kaybettikleri anda herkes onları havlu attı diye gördü. Ama ölmediklerini gösterdiler. Helal olsun.
futbol konusunda oyunculuğunu yeterince hatırlamıyorum. tek hatırladığım şey toplarla 100 yazması 100.golünün hatrına. teknik direktörlüğünü ise beğenmiyorum. beşiktaş'dayken de böyleydi. ama sonuçta bursaspor'la "bir şekilde" kazanıyor.
kişilği hakkında ise ben ertuğrul sağlam'la şahsen tanıştım. çok güler yüzlü iyi niyetli bir insan o yönüne laf söylemek yersiz olur. büyük olmaktan kasıt asla bir mustafa denizli olamayacağıdır.
http://i42.tinypic.com/2eead7k.jpg
Yok kesin tekrar edilmeli maç. 5 cm önden kullanmış.
İyi güzelde kardeşim, bu maçta hakem yok mu? Nerede o hakem? Niye kontrol etmiyor.
Herşeyi Bursaspor'a yüklememek lazım,yapmış hakem görmemiş. Oh mis gibide gol olmuş.
Sahadaki futbolcular niye itiraz etmiyor ona :)
Adam 42 gol atmış. 5 cm önden attı diye avantaj sağlamıyoki. Kaldıki çizilen yuvarlak niyeyse tam penaltı noktasını kapsamamış.
Penaltı olduğu anda birisi gelip penaltı noktasının arkasından atacaksın deseydi Ivankov bunu kabul etmezdi. Onu geçtim buradaki kimse kabul etmezdi. Yani ortada bir yanlışlık olduğu doğrudur.
Ivankov'uda oraya koyduğu için suçlamıyorum çünkü penaltı noktası değil resmen kuyu. Oradan vurulacak penaltı şansın varsa gol olur. Yapılacak doğru iş penaltı noktasının sağına yada soluna konmasıydı.
Hakemin kritik hataları vardı. Hatalar olabilir ama aynı pozisyona iki farklı düdük çalarsan buda aynı maçta olursa işte sorun oluyor. Bu tarz durumlar her takımın maçında oluyor konuşuyoruz, bize olunca savunuyoruz bu maçtada konuşulması ve savunulması normaldir.
Bursaspor için varışa az kaldı. Maçlarıda bir o kadar zor. Yarın ve pazartesi oynanacak maçlar herşeyi dahada netleştirecek.
Penaltı pozisyonun uzaktan yakından penaltı ile alakası yok, hakem genel olarak kötüydü zaten.
Bursamın yolunda bir engel daha aşıldı ama yanlışlar yapılıyor.
Tamam, bütün Bursa arkalarında. Sokakta, günlük sohbetlerinde hep Bursaspor. Hep şampiyonluk. Ama bir şeyin farkında değil futbolcular ve Ertuğrul Sağlam. Bursaspor, şampiyonluğu düşünmezken çok rahat oynuyordu. Sağlam 3 hafta öncesine kadar şampiyonluğu ağzına almıyordu. Futbolculara da aldırtmıyordu.
Ama fark birden 5 puana çıkınca, bir anda şampiyon olduk zannettik kendimizi. O gaz ile hurra hücum gidince, Belediye mağlubiyeti geldi. Bugün de galibiyet her ne şekilde olursa olsun zor gelmiştir. Farkedilmeyen şey, Bursaspor oyuncularının daha önce şampiyonluk baskısı yaşayamadığıdır. Bu baskı çok başkadır. Bu baskı altında ayaklarınız titrer.
Umarım bu suni havadan kurtulur Bursaspor. Bursaspor'un amacı, önündeki maçı kazanmaktır. Bursaspor zaten kalan maçlarını kazanırsa şampiyon olacaktır. Sonuçta şampiyonluğu getirecek olan, kalan maçların hepsini teker teker kazanmaktır.
Boyle hakem olmaz falan diyen arkadaslar nerde? boyle penaltimi verilir yakindan uzaktan alakasi yok penalti ile , 2. golu bursa nin keza ofsayt , ali tandogan kullanirken , hakem in yardimi ile aldi Bursa bu 3 puani ama ben yinede soyluyorum cok zor Bursa'nin isi hakemle yada hakemsiz
Penaltı kararı banada ağır geldi,Cehua (ismini yazamıyorum :D) pozisyonu ofsayt değildi...
Fakat bunları tartışmakta Bursaspor'a haksızlık olur diye düşünüyorum,iyi futbol oynuyorlar.
Tebrikler Bursaspor...
Penaltıya inanır çalarsın buna itirazım yok. Ancak Jedinakla Bursaspor'lu bir oyuncunun pozisyonu vardı orta alanda köşede. Penaltı pozisyonunun aynısıydı. Herkes Bursaspor'a faul çalacak derken Antalyaspor için çalmıştı. Seyircilerde tepki gösterdi. Bu kararını penaltıya yorumlarsak Orhan'a faul yaptığı kanaatine varması lazımdı. Böyle çelişkili karar verirsen olmaz. Elle oynayan oyuncuyu atmıyorsun. Hakem görmek için varda görmek için daha ne olması lazım merak ediyorum.
Sarf edecek söz bulamıyorum gerçekten Bülent Yıldırım a diyecek tek lafım yok...
Böyle penaltı,böyle kararlar...
Tebrikler Bursaspor'a Üstlerinde Büyük Bir Stres Var Geçen Sene Bizim Takımımız Bunu Çok Derin Yaşadı Ve Şampiyonluğu Kaybetti
Bursa'dan Bu Saatten Sonra İyi Futbol Beklemek Yanlış Olur Önemli Olan 3 Puanı Alması İnşAllah Kayıpsız Gidip Şampiyon Olacaklar
Anadolu İçin Saldır Bursa!!!
İşte O Sene Bu Sene!!!
Yahu tabi olsunlar şampiyon ama hakem hatası olmasın :) BU haftalarda herhangi bir büyük takım lehine böyle kararlar sonucu galibiyet olsa çok şeyler konuşulur, Bursa'ya da olmasın.
Bu haftaya kadar gayet iyi geldiler ve hakedecek oyunda oynadılar bundan sonra da oynayıp kazansınlar isterim ancak başka şeyler dahil olmasın.
Akıncıoğlu: "Maç tekrar edilmeli"
Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu‚ Bursaspor´un penaltı atışını‚ penaltı noktasının 30 santim önünden kullandığını‚ bunun bariz kural hatası olduğunu‚ maçın tekrar edilmesi için federasyona başvuracaklarını bildirdi.
Hasan Akıncıoğlu‚ yaptığı açıklamada‚ Bursaspor ile oynadıkları maçta takımının çok iyi bir mücadele ortaya koyduğuna dikkati çekerek‚ ´´İlk golü atan taraf olduk. Ancak aleyhimize bir penaltı verildi. Penaltıyı futbol kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Ancak penaltı atışında kural hatası var‚ maç tekrar edilmeli´´ dedi.
Maçın hakemi Yunus Yıldırım´ın maç boyunca Antalyaspor aleyhine verdiği kararları‚ ´´Hakemin takdiridir´´ diyerek kabul ettiklerini belirten Akıncıoğlu‚ şunları söyledi:
´´Ancak maçta bir penaltı verildi. Bursaspor penaltı atışını penaltı noktasından 30 santim önde kullandı. Kaleci Ömer´in uyarısına rağmen hakem penaltı atışını kullandırdı. Bu bariz bir kural hatasıdır. Penaltının kuralları bellidir. Penaltı atışında top penaltı noktasından atılmalıdır. Penaltı kullanılışı maçın sonucuna tesir etmiştir. Kural gayet açıktır. Bu kural çiğnenmiştir. Maç tekrar edilmelidir. Bizim Bursaspor´un şampiyonluğuna karşı bir duruşumuz yok. Biz sadece emeğimizin karşılığını istiyoruz. Maçın tekrar edilmesi için gerekli girişimlerimizi yapacağız. Konuştuğumuz eski hakemler ve bazı kişiler kural hatasında birleşiyor. Kulübün avukatı da gerekenleri yapmaya başladı.´´
Bencede maç tekrar edilmeli.
Haklılar, ama tekrar kararı çıkmaz.
Böyle bir penaltı üç büyük takımdan birisinin lehine verilseydi medyada kıyametler kopardı... Hele bir de 30 cm. önden kullanılsaydı penaltı vuruşu; kopacak gürültüyü düşünebiliyor musunuz? Ne uzamanlar çıkardı ekranlara, ne bilirkişilere başvurulurdu?.. Aldığı üç puan o takımın burnundan getirilirdi... BursaSpor ne kadar şanslı? Herkes onların başarısından bahsediyor. Herkes onlardan yana... Tebrik üstüne tebrik yağıyor...
Şu hakemler bir bize çalışmıyor arkdaş.ben bir kere görmedim ya şöyle önemli bir maçı hakemler sayesinde alalım.Yine bomba kararlar olaylar var.
Önemli hatalar var bu maçta ama tekrar kararı çıkacağını zannetmiyorum...