Gökhan Ünal, 1-0.
Printable View
Gökhan Ünal, 1-0.
Alex ofsayt gibi geldi bana.
Alex ofsayt :) kabak gibi...
evet alex ofsayttaydı.
Ama her hafta diyorum :n: Bu sezon hakemler her takımın maçında çok ama çok kötü yönetim sergiliyorlar... Bu sezon Galatasaray da şampiyon olsa, Bursa da olsa,BJK de olsa, Fb de olsa hiçbiri hak ederek olmuş sayılmaz bence :) Mutlaka her takımın 3-5 tane hakem hatasıyla kazandığı maç var... Garip bir sezon oluyor... Eve lig TV aldım sözde ama bu kadar çok hakem hatası olacağını bilsem vallahi almazdım :) "Acaba bugün kim daha iyi oynar" diye değil, "acaba hakem kimi yakacak" diye maça bakar oldum yaww :D
Amca-teyze yine gelmiş maça :D bayılıyorum şu çifte :D
Kayserispor bu oyun anlayışı ile bu maçta gol atamaz. İhtimal vermiyorum. Fenerbahçe daha istekli taraf zaten...
Bu Arıza ligimizin gol kralı olacakya,ona yanıyorum :) Ceza alanında vurdugu gol oluyor diye gol kralı olacak.Başka da birşeyi yok :) Adam topu ayagına aldıgında kendi çevresi etrafından dönene kadar 3 tane fb li bitiyor yanında :D
Premier Lig maçı izliyormuş gibi hissediyormuş spikerler, görmesek inanacağız. :D
Bizim ligte herhangi bir maçında o seviyede olması için, çok zaman lazım...
Ofsayttan doğan golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı Fenerbahçe.Kayseri puan almak istiyorsa devre arası toparlanmalı.
FB arzulu oynuyorya, ondan dedi onu :) Uzun zamandır (GS maçları hariç :n: ) bu kadar arzulu oynamıyordu FB... Ama 1 gol falan yerlerse anında moral olarak göçebilirler... 0-0 ken gol yeseler daha da hırslanırlar ama 1-0 dan 1-1 olursa bence işler baya zora girer moral olarak...
Fenerbahçe maçın hakimi, ikinci yarı kontrollü oyununa devam eder, bir gol daha bulursa iyice rahatlar. Kayseri'nin gol atma ihtimali ancak Lugano sakatlanıp çıkmak zorunda kalırsa mümkün :p
İlk yarı müthiş oynadı takımımız. Sürekli devam eden bir pres ilk 15 dakikada presle beraber hızlı oyun ve tek paslar .. Gayet güzel bir futbol var sahada bizim adımıza.. Takım gayet istekli özellikle pres müthiş ve sonuç veriyor top hep bizde kalıyor. Topa sahip olma % kaç merak ediyorum.. İkinci yarı bu oyun devam ederse rahat bir galibiyet gelir..
2-0 oldu lugano...
çok iyi bir maç oluyor.
Fair playe bak be 2 adam yerde kıvranıyor Fenerli oyuncular gol atma derdinde umursamıyor .
Rezalete bak... Adamlar yerde yatıyor Alex efendi hala gol atacam diye uğraşıyor... Sonra kayserili oyuncu ayağıan topu alır almaz dışarı atacam diye topa vuruyor, top Fenerli oyuncudan dönüyor, diğer Fenerliler hala vuracaz diye topa saldırıyorlar... Ayıp bence...
Bir gözüm Laptopta futbol maçında diğer gözüm Voleyb ol finalinde. Fenerbahçe'nin presi devam ediyor. Ayrıca Voleybol finalinde durum 2-2 oldu. final seti başlıyor. Futbolu ikinci plana atıcam bu dakikalarda artık.
oyuncular o kadar inanmış ki, selçuk çok iyi bir performans sergiliyor.
İlk gol ofsayt , ikinci golde selcuk'un itlemisi tartısılır ,
Bu arada Thuram'da maçı izlemiş.:) Tebrikler Fenerbahçe..
Voleybol maçından fırsat bulup baktığım dakikalarda müthiş baskı kurduk. Futbolcular ilk kez bu kadar inanarak oynadılar. Daum, takımın şifresini çözmüş, iyi oyun değil, iyi mücadlee şampiyonluk getirir. Buda zaten son beş maçda gol yememizden belli oluyor. Bundan sonra artık Bursaspor'un kaybını bekleyeceğiz. Bundan sonra Fenerbahçe artık ligde kaybedeceğini düşünmüyorum.
Gökhan'ın attığı golde, Alex ofsayt pozisyonundaydı, hakem büyük bir hata yaptı.
Çok iyi oynadık ve kazandık.Tebrikler Fenerbahçe'm.
iyi maç oldu, ikinci yarıda oyun temposu düştü ama son anlar yine heyecanlıydı :) tek tribün niye karıştı onu anlayamadım. Ne güzel karşılaşma oluyor, takımın 2 farklı önde, ne alıp veremediği var oradaki insanların anlayamıyorum...
Bende analmıyorum, Lille maçında eğer kavga ettiğim kişinin çocuğu olmasaydı bende dalacaktım adama, önünde duruyorum ve boyum ondan çok uzun diye, bana demediği lafı bırakmadı. Kale arkasına gelen bazı tipler çok garip oluyor. O yüzden seneye Maraton Üst H Blok kombine alacam.
Dun Bursaspor macinda olmayan penalti ve ofsayt golu ile aldi maci Bursa , Bugun Fener keza %100 ofsayt pozisyonunda atti golu , kimse demesinki hakemler tarafli diye , hakemler okadar kotuki hermacda ayni hatalar ama nedense hep sampiyonluga oyniyan takimlarin maclarinda oluyor cogunlukla artik federasyonun tamamen ''Profesyonel'' hale getirmesi gerekiyor hakemligi , versinler mac basina hakemlere 10-15 bin dolar baska meslek yapmasin hakemler surekli kampda olsunlar duzeltsinler bu hatalari , boyle yurumez bu isler
Saçma sapan bir lig oldu bu sene. Hakem hataları, Takım birleşmeleri , Sahaya adam girmeler, Taş atmalar ...
Türkcell Superlig Baştan başalsın :)
Fenerbahçe açısından çok güzel bi maç oldu. Hem iyi oyun hem galibiyet. Uzun süredir bu ikisini bir arada göremiyorduk. Hakettiğimizi düşünüyorum ilk gole rağmen :) İlk golde g.ünal topu güzel ittirdi kaleye, forvet oyuncularımızdan (guiza) öyle goller görmeyeli olmuş biraz :p
1. dakikasından 90+3 üne kadar isteyen, ısıran, galibiyete inanan bizdik ve maçın hakkı neyse öyle bitti. Lugano'nun kafası muhteşemdi nereye vurdu öyle : ) Bu galibiyetle önümüzü daha açık görebiliyoruz artık.
Tebrikler Fenerbahçe'ye,bu galibiyetle puanlarını 61 yaptılar (Ankaraspor maçını da sayarak...)
Ne farkeder ki? %90ı canı acısada acımasa da atıyor kendini yere, zaman geçirmek tek dertleri, maç soğusun, pozisyon kesilsin.
Hakem süs değil, FIFA bunu istiyor, eğer ciddi bir durum varsa hakem oyunu kesiyor zaten.Hakem oyunu kesmediyse maç devam eder, taça atmak hoş değil aslında.
tşk
Bu maç İngiltere liginde ki tempo ile oynandı.(İzlediğim dakikalar için konuşuyorum) Fenerbahçe, bugün hak etti ve kazandı. Umarım Rıdvan Dilmen'in dediği gibi, gelecek sezon bu tarz savaşan takımı 34 maçın 25'de gösterirler.
Ne maç oldu arkadaş ya. Maçın tek adamı var Emre. Bir insan her yere koşarmı. Bütün maç pres yaptı faul aldı. Herşeyi yaptı. Kayserispor klasik oyun tarzında. Dk 75 falandı sanırım 8 faul Fenerbahçe yapmış 18 faul Kayserispor. Önüne gelene tekmeyi basıyolar. Son dakikalarda 1-2 defa artık oyuncular ayaklarını uzatamadı topa.
Ofsayt diyenler Makukula'ya çıkarıl( a )mayan 2. sarı kartı Saidou'nun %100'lük gol pozisyonu olacak pozisyonda attığı tekmeyi neden göremediler acaba. Haa pardon o zaman onların gözüne perde inidiyodu. Golden önce Selçuk itmesi var ( MIŞ ) ee Bilica 2 defa Lugano 1 defa yaka paça indirildii : ) Onlar gözükmüyo tabi Lig Tv yayınlamadı 2. defa.
İngiltere ligini örnek gösterirsen , kimse hakemin etrafını sarmıyor bugün bıraksa Lugano'yu hakemi öldürecekti...
Bunları yazan sen niye ofsaytın doğruluğundan bahsetmiyorsun. Buda işin ilginç tarafı. Saydığın konularda da hakem faulleri verdi ve kartını gösterdi. Daha ne yapması gerekiyordu bunuda merak ediyorum.
Fenerbahçe çok iyi başladı maça. Maçı alacağı ilk 10 dakikadan seyirci atmosferinden belliydi. Yarın Galatasaray'da kazanırsa bu 3 takım arasında çok zevkli bir yarış izleyeceğiz.
Böyle bir oyun oynuyorlar, onu da Şampiyonlar Ligi maçının olduğu gün oynuyorlar. Daha çok ŞL finalini izlesem de, bu maça döndüğümde diğerine dönmek zor geldi.
Haftalardır başarılı ve rakibe pozisyon vermeyen savunma anlayışına, hücumda daha zenginlik ve mücadele gücü daha üst düzeyde bir takım vardı. 6 maç oldu gol yemiyoruz, görülen o ki, gelecek haftalarda hücum anlamında da iyi şeyler görebiliriz.
Derbi şimdi çok önemli oldu, haftaya 3 puan garanti, diğer takımların alacağı sonuçla, derbi galibiyeti de gelirse, taraftarın haftalardır artarak devam eden desteğiyle, mutlu sona ulaşabiliriz.
Sizler inandıysanız, bizler de sizlere inandık diyorum futbolculara. Hoş bir pankart olmuş.:p