Kaç tane var abi bir kutuda ?
Printable View
Hmm bir haftalık o zaman :)
vay anasını arkadaş ya.. bende deniyeceğim
Bugün yedim harbi hoşmuş ama her yerde yok :)
Bu konunun bu kadar tutacağını hiç bilmiyordum. :)
Konu tutmadı ki çikolata tuttu :D
Hakikaten yok satıyor piyasada. Çok da güzel :D
75kr olmuş tanesi, ama özel fiyatlı 3 lü paket çıkarmışar 1.5TL'ye.
Daha bugün aldım 3 tane 50 Kr'a :) Neyse ben kutuyla toptan alacağım için farketmiyor bana zam gelmeden gelse de alsam :D
Bana henüz kısmet olmadı yemek.Dünden beri arıyorum ama gittiğim yerlerde yoktu hiç.
bugün ilk tenefüs gittim aldım bir tane..2 kutu vardı yani toplam 50 tane..4.tenefüste dedim bir tane daha alayım kalmamış :D
60 Kuruşa aldım ben.
Bana da hiç denk gelmedi.Acayip merak ettim.Bir gün çıkıp hususi arayacağım.
bugün aldım ve yedim.Tadı çok güzel ama Adananın sıcağından mıdır nedir acayip yaktı içimi.Mutlaka meşrubatla birlikte yenmesi gerekiyor.
http://www.krttemizlik.com/images/up...wni_klasik.gif
Geçen yedim abartılacak kadar bir tadı yok Şu yukardaki Browni ondan daha iyi :p
Denk gelmedim ama harbiden gidip arıcam bulcam sizin yüzünüzden.
Bizim buralarda olmayan yer yok.Ben pek beğenmedim,fırsat bulursam 2 günde 1 kere alıyorum:)
Bugün yedim.Buradaki yorumlardan büyük beklenti içine girdiğimdenmidir bilemiyorum ama ben çok beğenmedim.Fena değil ama öyle bağımlı yapacak kadar güzel değil bence.Hatta şöyle söyliyeyim.Tekli şekilde satılmıyordu.3 lü aldım ben.Bir tanesini yedim.Diğer 2 si duruyor hala.
Browniyi yedikten sonra kana kana su yada kola içmekte ayrı bir güzel ya :D. Baya susatıyor kereta :D
Dün Akşam Yiyebildim Sonunda...
Forumlarda Falan Bayaa Muhabbeti Geçiyordu...
Öncelikle Forumlarda Şöyle Diyen Arkadaşlar Vardı
"Hiç Kaliteli Pastanelerde(Özsüt vs vs) Kek Yemediniz Mi? Öyle Hayatın Anlamı Kıvamında Birşey Değil..."
Şeklinde Yazan Arkadaşlar Vardı...
Şimdi Bu Arkadaşları Şımarık Olarak Yorumlamıştım Yazılarını İlk Okuduğumda(Herkesin O Pastanelerde O Kekleri Yemeye Durumu Olmadığı İçin).Ancak Şimdi İntense Yemeyi Başarınca Hak Verdim Bu Arkadaşlara...
Kesinlikle Hayatımın Tatlısı,Süper Birşey,Yediğim En Güzel Tatlı Falan Değil...
Daha Güzel Brownie'ler Yedim.Ancak Fiyatları İntense İle Karşılaştırdığımızda 10 Kat Gibi Bir Fark Oluyordu Aralarında Minimum(İntense 75 Kuruş.Pastenelerde Brownie 7.5 Lira'dan Başlıyor)
Yani Fiyat Performans Oranı İyi 75 Kuruş İçin...
Tadıda Güzel...
Ama Bazılarının Abarttığı Kadar Hayatın Anlamı Vs Vs de Değil...
Kısa zamanda zam geleceğini düşündüğüm,mükkemmel bir lezzet.İnşallah gramajını düşürmezler,malzemeden çalmazlar.Ben şuanda hiçbir markette bulamıyorum.
Burda da 50 kuruş :D
Ben bugün Dia-SA'da üç tanesini 1.45'e aldım;ama özel fiyat yazıyor üstünde.
İyi fena değil, nestle cappuchino ile denedim güzel gidiyor , iki ürününde çakmasından hoş bir lezzet çıkıyor neticede :D
Geçen bakkal ile konuşurken geldi yeni ürün. O sırada hesapladı tanesi artık 75kr'a geliyormuş. Yan bakkalda hala 50kr diyince 50 kr'dan verdi yine.
50kr'a satanlar stok yapmış zamanında demekki :) 3 tanesi 1.5 olarak zaten yeni çıktı diye biliyorum.
456 kalori imiş 100 gr. oha dedim hafiften. :zuhaha
Ülker Peki'ye devam. :D
Daha da almam aga ben bunu :D Bağımlılık yapıyo cidden :p Müthiş bi tadı var :)
456 kaloride ben bi yararını görmedim daha :n::n: biraz daha mı yesem :D:D:D
Acaba psikolojik midir nedir?bir yerde birisi bağımılık yapıyor dedi ve hepimiz hipnoz olmuş gibi bağımlı olduğumuzu mu sanıyoruz :D:D:D
Ben bayadır yemiyorum kendimi arındırıyorum :P toplu terapi yapalım bir ara
Deniz Özmen 19 yaşındayım ve bağımlı değilim ! :D
Bulamıyorum arkadaş ya bi yerim şişicek vallaha :D