kusura bakma ama oda üstüne vazife olmayan işlere karısmasınQuote:
Originally Posted by Jesus_FB
Printable View
kusura bakma ama oda üstüne vazife olmayan işlere karısmasınQuote:
Originally Posted by Jesus_FB
sadece aziz yıldırımmı üstüne vazife olmayan işlere karısıor.Başkaları üstüne vazife olmayan işlere karışıormu.Mesela adnan polat fenerbahce macı sonrası fenerlilerin soyunma odasında trabzonsporu küçümseyen sözler söylediğni söyledi.ona neki niye karısıor.Quote:
Originally Posted by zargı
adnan polat senede bir kere konusuyosa bu adam her zaman konusuyo üstüne adnan polat ı atesleyende sizin başkannınızdırQuote:
Originally Posted by mertcan1304
güldürme zargı beni heralde tam tersini söyleyecektin aziz yıldırım senede bir kere konusuo diyecektin.Adnan polat yönetime geldiği günden beri hergün fenerbahceyi eleştirior.Hergün başka bir gazeteye röportaj verior.Quote:
Originally Posted by zargı
bence sen baska dünyada yasıyosun aziz yıldırm kendi deil ama dolaylı yollardan işini hallediyo
hayatımda bir gslininde varsayımsız konuştuğunu görsem mutlu olacağım.Herşeyinz varsayım sizinQuote:
bence sen baska dünyada yasıyosun aziz yıldırm kendi deil ama dolaylı yollardan işini hallediyo
...UEFA and SUPER CUP...
bunlarda birer varsayımın ürünü...aynı sizin her sezon başında şlde final oynayacağız demeniz gibi...
hala uefa kupası ve süper kupadan bahsediyorsunuz.Onlar mazide kaldı artık.bu sene gördük tromso gibi üçüncü sınıf birtakıma elendiniz. Geleceğe bakın biraz seneye şampiyonlar liginde sizi görücez napıcaksınız acaba. sizin artık avrupada bir başarı yakalayacağınızı sanmıyorum. türk olarak geleceğin takımı fenerbahce.Gelecekte avrupada başarı yakalayabilecek tek takım fenerbahce.Ve bunların hepsini yapacak fenerbahcenin oralara gelmesini sağlıyacak kişide aziz yıldırım.
katılıyorum sana mertcan adamlar allahtan 2 kupa almışlar kaç yıldır söylüyolar.artık o devir bitti.6-0,4-0 yeniyoruz adamlar hala başarılarını anlatmaya çalışıyolar.o zamanlar hagi vardı.şimdi o kupaları necati mi aldıracak:D:D:D
bu adam söylüyorsa bi bildiği vardır.
....:rolleyes: ....Quote:
:D :D :D
siz gülmeye devam edin ileride görürsünüz herşeyi apacık bir sekilde.Quote:
Originally Posted by nart_susruko
bendecede :D:D:DQuote:
Adamcağız ne yapsa yaranamıyor ya TSL kalite getirdi adam...Sen getirmicen o getirmicek kim yükseltecek bu ligi Sağol başkanım Allah senden razı olsun
işallah olene kadar basımızda kalırda dıer takımlar hasetlıklerınden catlar!!ben hem demıroren hem de canaydın uzun sureler daha baskan olsun ısterım..
zaten canaydının bı lafı vardı 10 yılda 7 sampıyonluk dıe..sagolsun 5 senede 3 sampıyonluk oldu bızım..zaten o acıklamada gsden deıl fenerbahcemızden bahsetmıstı o :D :D :D
fenerbahçenin aziz yıldırım başkanlığındaki avrupa kupası maçları ve sonuçları
uefa kupası :
Steaua Bükreş - Fenerbahçe 0 - 0
Fenerbahçe - Steaua Bükreş 1 - 2
1998 Ön Eleme-2
Göteborg - Fenerbahçe 2 - 1
Fenerbahçe - Göteborg 1 - 0
1. Tur
Fenerbahçe - Parma 1 - 0
Parma - Fenerbahçe 3 - 1
1999 1. Tur
MTK Budapeşte - Fenerbahçe 0 - 0
Fenerbahçe - MTK Budapeşte 0 - 2
2002 1. Tur Stockholm AIK Solna - Fenerbahçe 3 - 3
Fenerbahçe - AIK Solna 3 - 1
2. Tur İstanbul Fenerbahçe - Panathinaikos 1 - 1
Panathinaikos - Fenerbahçe 4 - 1
2004 32'ler Turu İstanbul Fenerbahçe - Real Zaragoza 0 - 1
Real Zaragoza - Fenerbahçe 2 - 1
şampiyonlar ligi:
Maccabi Tel-Aviv - Fenerbahçe 0 - 1
Fenerbahçe - Maccabi Tel-Aviv 1 - 1
Rapid Wien - Fenerbahçe 1 - 1
Fenerbahçe - Juventus 0 - 1
Fenerbahçe - Manchester United 0 - 2
Manchester United - Fenerbahçe 0 - 1
Fenerbahçe - Rapid Wien 1 - 0
Juventus - Fenerbahçe 2 - 0
2001
3. Ön Eleme
Glasgow Rangers - Fenerbahçe 0 - 0
Fenerbahçe - Glasgow Rangers 2 - 1
Şampiyonlar Ligi
Fenerbahçe - Barcelona 0 - 3
Fenerbahçe - Olimpik Lyon 0 - 1
Bayer Leverkusen - Fenerbahçe 2 - 1
Olympique Lyon - Fenerbahçe 3 - 1
Fenerbahçe - Bayer Leverkusen 1 - 2
Barcelona - Fenerbahçe 1 - 0
2002
3. Ön Eleme
Feyenoord - Fenerbahçe 1 - 0
Fenerbahçe - Feyenoord 2 - 0
2004 Şampiyonlar Ligi
Fenerbahçe - AC Sparta Prag 1 - 0
Manchester United - Fenerbahçe 6 - 2
Fenerbahçe - Olympique Lyon 1 - 3
Olympique Lyon - Fenerbahçe 4 - 2
AC Sparta Prag - Fenerbahçe 0 - 1
Fenerbahçe - Manchester United 3 - 0
2005 Şampiyonlar Ligi
AC Milan - Fenerbahçe 3 - 1
Fenerbahçe - PSV Eindhoven 3 - 0
Fenerbahçe - Schalke 04 3 - 3
Schalke 04 - Fenerbahçe 2 - 0
Fenerbahçe - AC Milan 0 - 4
PSV Eindhoven - Fenerbahçe 2 - 0
sanırım fnerbahçe taraftarının başarı kıstasları farklı!
Galiba dinaMYt'in mesajı Fenerbahçe'li arkadaşlar için yeterli olmuştur.
Ben 2 -3 sene üst üste lig şampiyonluğunu da başarı sayarım..Ayrıca 99 yılındaki FB ile şuanki FB aynı değil...Şuanki FB ile 2-3 sene sonraki FB de aynı olmayacak ;)
katılıyorum sana neron_FBQuote:
Originally Posted by Neron_FB
ya arkadaşlar burda bence fener avrupada başarılı demeye çalışmayın komik duruma düşersiniz. Mertcan ortaya konuşuyosun ama ne dediğini bazen sende bilmiyosun konuları yanlış yönlere çekiyosun. Geçmişte dediğin başarıları siz yakalayıp geçene kadar ağzınızı açmaya ve o başarıyı kötülemeye hakkınız yoktur. ayrıca tosunpaşa Necati o kupayı kaldırırsa bence bu dediklerini yersin. Sizi görüyoruz avrupada hayallerde yaşamayalım her sene gidip tecrübe eksikliği bahanesine sığınıp geri dönüyorsunuz ve buna kendiniz bile inanmamaya başladınız artık. Ayrıca konuyla ilgili olarak aziz yıldırım haddini aşmasını ona haddini bildirirlerse bi daha toparlanamaz. bıraksın bizle veya Bjkyle uğraşmayı gitsin kendi takımıyla uğraşsın.
arkadaşım ben başarılarınızı küçümsemiyorum.O başarılar geçmiste kaldı diyorum.Hala onları konuşmanın bir manası yok bence.Geçmişteki başarıları söylüyosunuz uefa kupamız var diyorsunuz ama gelecekte bir başarı yakalacağınızı düşünüyosanız cok yanılıyosunuz bence.Quote:
Originally Posted by hurmet
medyum musun?? nerden biliyosun yakalayamıcağımızı en azında her sene ŞL bizim diyip daha gruptan çıkamadan dönmüyoruz. İnşallah sizde bizde başarılı oluruz ama senin medyumluğuna göre biz bişey yapamıcaz. Varsayımlarla konuşma bence boş konuşmuş olursunQuote:
Başarılı olmanızı bende isterim.Hatta tüm türk takımlarının basarılı olmasını isterim türkiye acısından ama şimdi galatasarayın durumunu herkez biliyor maddi kriz falan yasıo galatasaray. belki türkiyede böle basarılı olabilirsiniz ama bu durumla avrupada başarı cok zor bence.Quote:
varsayımlarda bulunuyosun bu 1. si. Maddi krizin bizi durduramıyacağını bu sene ligde gösterdik. Eğer bu ligde bu durumda sizle aynı puandaysak ve avrupada başarı yakalayamazsak o zaman sizde yakalayamazsınız böyle bir mantık olmaz. Avrupa tamamen farklıdır ve bunu türkiye liginde başarılısınız ama orda başarılı olamazsınız diye kestirip atamazsın. Bu seneki uefa olayından sonra ben takımımın bu sene daha iyi işler çıkaracağına inanıyorum ama senin gibide kesin demiyorum. Bence yazarken biraz düşünQuote:
türkiyede bu sene cok iyi bir oyun oynuyosunuz tamam.Ama avrupada basarı için anelka,alex gibi oyunculara ihtiyac var ve galatasarayda böle oyuncular yok.Ve onları alacak parada yok.O zaman bu oyuncularla basarı yakalayacağınızı düşünüyosan ben sana baska birsey sölemem.Quote:
alex ve anelka bu senede vardı ve gördük ne olduğunu. Birazda saygılı konuş aramızda 6 yaş fark var ben sana bişey söylemem gibi lafları söylemeye hakkın yok. Seneye görcez bakalım ne oluyor. Oyuncu alacak para var mı yokmu onuda yazı görcez... bende fenerden büyük bi başarı beklemiyorum bu sene kimsede beklemesin bence gruptan bile çıkamazlarQuote:
Tamam hurmet özür dilerim ama birazcıkta mantıklı olmak lazım iliç,saidou gibi oyuncularlamı basarı yaklayacaksınız.Quote:
o küçük gördüğün iliçi dün seyretseydin sizdeki bir çok oyuncudan iyi olduğunu görürdün. Ergünü dün seyrettiysen sizin ümit özattan iyi olduğunu görürdün. Bence gayet mantıklı yazıyorum bu takım seneye iş yaparQuote:
iliç dün iyi oynamış olabilir ama avrupada bir barcelona,milan,chelsea gibi bir takıma karsıda böle oynayabilirmi.pek sanmam.Ayrıca yanlış bilmiyorsam seneye sizde şampiyonlar liginde gruplarda 4.torbada yer alacaksınız yanı karsınıza barcelona,milan gibi takımlar gelecek buna rağmen hala basarı yakalayacağınızımı düşünüyorsun.Quote:
sizdeki hangi adam milan karşısında süper oynadı???? ayrıca o 4. torba olayından emin değilim ben 3 diye hatırlıyorum ama 4te olabilir... acaba SİZ hangi torbadasınız?????????Quote:
tartışma yine konu dışına çıktı fb-gs kavgasına döndü devam ederseniz kaldırmak zorunda kalıcam
ilk milan macında tüm takım cok iyiydi bence.3.torbadada olabilirsiniz ben 4. biliyorum bizde 4. torbadayız ama bizm şansımız sizden daha yüksek bence.
tarık seni dinleyerek son cvbımı yazıyorum... sizin şansınız biden daha yüksek değildir. sizin o tecrübe dediğiniz şey bizde fazlasıyla var herşeyi seneye görücez. Fener keşke başarılı olsa diyodum seneye ama senin gibiler yüzünden bu düşüncemden vazgeçicem kendinizi bu kadar büyük görmeyin sonra çok üzülürsün daha yaşın küçük bunları ilerde anlarsın kardeşimQuote:
bencede artık fazla tartışmaya gerek yok.İki takımda başarılı olsun benceQuote:
...nokta...Quote:
Ama bu kadarda olmaz yani ne konuşulacak adam ya üzerine gidiliyoki konuşuyor oda...Aslında üzerine gidenlerdede ya mangal gibi yürek var yada beyni yok..Uğraşmayın başkanla oda uğraşır...Burdan Sosyal bi msj vereyim dedim