İki güzel gol oldu başkada pek birşey yoktu göze çarpan Guiza'nın güzel vuruşu vardı Kaleci aynı güzellikde kurtardı.
Mehmet'in yine süper vuruşu vardı aynı şekilde Volkan çıkarttı..
Hayırlı olsun Kupa için son adım inşALLAH tökezlemeyiz.:)
Printable View
İki güzel gol oldu başkada pek birşey yoktu göze çarpan Guiza'nın güzel vuruşu vardı Kaleci aynı güzellikde kurtardı.
Mehmet'in yine süper vuruşu vardı aynı şekilde Volkan çıkarttı..
Hayırlı olsun Kupa için son adım inşALLAH tökezlemeyiz.:)
Top Alex'e geldi ve aynen dedim vurdurmayın gol olcak adam çalımları bastı attı vallaha tebrıkler.
Maçın tek güzel pozisyonuydu gol heralde. Alex büyük topçu olduğunu gösterdi. :)
Yalnız hakem bildiğin amatör kümede maç yöneten bir hakem gibiydi. Çok başarısızdı bence.
Hakem çok kötüydü. Momha, Gökhan'ın üstüne çıktı faul vermedi sonra top gitti bu sefer Manisa lehine faul yapıldı onuda vermedi ortalık gerginleşti iyice.
Maçta istenen skor yakalamak için oynadı zaten takım, bundada başarılı oldular. Kim ne derse desin Gûiza bu takımın 1. santraforu olmalıdır. Dün akşam o girdikten sonra takım ileriye çıkmaya başladı. Burak - Hüseyin sürekli olarak onu marke etmeye çalıştılar. Gökhan varken böyle olmadı. Sürekli onu kucaklarına aldılar rahat maç çıkardılar.
Gökhan'a sanki birisi beddua etti adam tutldu kaldı ya nasıl iştir anlamadım bir adam bu kadar mı değişir?
Türk Futbolundaki ikinci ordinaryus Alex e saygılar :)
Urfaya gitme ihtimalimiz var.Bir ihtimal daha o da kupa mı? :D
Alex'le Sonsuza
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5888066_n.jpg
Alex Muhteşem Bi Gol attı gerçekten de...