Mac oynanmis bile haberimiz yok:)
http://i41.tinypic.com/244b2g0.jpg
Printable View
Mac oynanmis bile haberimiz yok:)
http://i41.tinypic.com/244b2g0.jpg
Tebrik ederiz Beşiktaşı o zaman :) 3-0 güzel galibiyet almışlar.:D
Bir yerden tüyo felan mı aldı acaba LigTv.:icon_smile:
eğer bu maç 0-3 biterse daha da girmem o siteye..lig tv de izlemem :D
İŞTE İLK 11'LER...
FENERBAHÇE
Volkan
Lugano
Gökhan
Santos
Bilica
Selçuk
Emre
Mehmet Topuz
Özer
Alex
Guiza
BEŞİKTAŞ
Rüştü
İbrahim Üzülmez
İbrahim Kaş
Sivok
Ferrari
İbrahim Toraman
Ernst
Fink
Tello
İsmail Köybaşı
Bobo
Beşiktaş 8-1-1 çıkmış :D
Daha başka defansif oyuncu kalmadı herhalde :D
Biz idealden 1 eksik kadro ile çıkmışız, Beşiktaş'ın kadrosunu hala anlayamadım.
3-5-2 desen değil, 4-4-2 desen değil gairp doğrusu, sahadaki dizilişi görmek lazım...
Bizim maçlar zaten alt bitiyordu, yenerkende 1-0 anca yeniyorduk. Bu maçta gol falan olmaz heralde.
Kadrolardan sonra tahminim ya 1-0 herhangi bir takım alır yada 0-0 biter.
4 stoper, 2 ön libero, 2 sol bek, önlerinde Tello ve tek forvet Bobo. M.Denizli bizim için bundan güzel kadro çıkartamazdı heralde =) Ayrıca Bjk'ye beraberlik yarıyor da benim mi haberim yok acaba??
Mustafa Hoca yine bişeler yapmaya çalışmış ama ne yapıyor anlamak mümkün değil.. En azından ben şahsım adına anlam veremiyorum böyle bir kadroya.. İbrahim Kaş denen adam belki de bu yarışta en büyük yarayı aldığımız Kasımpaşa maçında takımı yakan insan böyle bir maçta 11 de.. Holosko gibi Türkiye'nin en önemli hücum silahlarından biri yedek ve mutlaka ama mutlaka gol atması gereken Beşiktaş maça 2 hücum oyuncusyla çıkıyor.. Mantıklı bir tarafı yok gibi anlayan varsa anlatabilir mi bana da bu kadronun amacını??
Bizim İlk 11 bu şekilde fakat Beşiktaş'ı çözemedim.Quote:
----Volkan----
-Gökhan-Lugano-Bilica-Santos--
------Selçuk-Emre-----
-Topuz---Alex---Özer
--------Güiza-----
Quote:
-----------------Rüştü----------
--Toraman--İ.Kaş--Ferrari--Sivok--İ.Üzülmez--
--Tello--------Fink-----Ernst------İ.Köybaşı-----
-----------------Bobo-----------------------------
Quote:
------Rüştü--------
Kaş--Sivok--Ferrari-Üzülmez-
------Toraman--Fink---------
------------Ernst--------------
Tello--------------------İsmail
----------Bobo-----------------
Üç sistemde olabilir. Anca bu kadar yapabildim,Mustafa hoca ne düşünüyor gerçekten merak ettim.Quote:
--------------Rüştü--------------
------Kaş--Ferrari--Sivok------
-Toraman-------------------Üzülmez-
---------Fink--Ernst--Köybaşı-------
----------------Tello----------------
---------------Bobo---------------
Bnce 2. şekildeki gibi oynayacak takım başka hiç bir türlü olmaz yani saçmasapan dizilişler..
M.Denizli beraberlik için çıkmış.
Bu dizilişle oynayacağız büyük ihtimal.Sanırım Manu maçındaki dizilişte böyleydi.Mustafa hocanın planları pek tutmuyor derbilerde.Umarım bu sefer her şey istediği gibi olur.
Quote:
-------rüştü-----------
-kaş---sivok---ferrari---ibrahim
-------toraman-----------
-----ernst----fink--------
-tello---------------ismail--
--------bobo---------
2. si gibi olacak evet ...
Gökhan Gönül'ün zaaflarından yararlanmak istiyor heralde Hoca İsmail'in hızlı bir oyuncu oluşu falan.. G. Gönül'ün zaaflarından kastım da sakatlıkla ilgili sorunlarının olması falan yanlış anlaşılmasın..
Alex, 1-0.Dakika 1.
Zaten belliydi gol atacağı Manisa maçından sonra boş geçmezdi BJK'yi ama ben düşünmüyordum gol atacağını hiç.. :n: :n:
Hızlı başladı Fener.
Bu kadro önce savunmayı sağlama alayım kadrosu değil mi? Gerçekten iyi savunduk kalemizi yaklaşık 1 dk. boyunca. :D
Denizli'nin hesapları tutmadı şimdilik.
Emreyle Ibrahim Kas ne zaman kart görecek acaba daha ne yapmalari gerekiyor kart görmeleri icin
Sunu cok merak ediyorum maci izlerken aklima geldi sizede soruyim dedim , Besiktasin kapasitesi bu da Mustafa Denizli nin yapicagi bisey mi yok ? yoksa Mustafa Denizlinin kapasitesi bu da Besiktas in yapicagi bisey mi yok ?
Ben Guiza'nın ve Alex'in kaçırdığı gollere yanmakla meşgulüm... Ne güzel; keyif içinde bekleyecektik 2.devreyi...
Özer attığı o nefis pas dışında çok tutuk... En fazla koşanıymış sahanın... Onu bunu bilmem; sağdan iyi bindirmeler yapsak ta, soldan verim elde edemedik... Sanırım Özer'in savunma zafiyetinden dolayı De Santos'da fazla zorlayamıyor o bölgeyi...
En büyük korkum orta sahada tembel bir pas yapıp, topu rakibe kaptırmak... Kendi ellerimizle böyle bir hata yapmazsak sakin sakin kazanmamız işten bile değil... Beşiktaş'tan değil; bireysel hatalardan korkuyorum...
@yaman76hakanFB
doğru diyon helede orta sahada selçuk gibi bir pas özürlüsü varsa :d
Bjknin penaltisi verilmedi gibi geldi bana luganonun eli bariz.
Beşiktaş penaltı kazandı :p
Bobo kaçırdı.
Beşiktaş'ın bir penaltısı da verilmemiş bence :) Volkan kurtardı bir de :) Beşiktaş'ta penaltı vuracak adam mı yok Bobo vuruyor?
Yuh be Bobo.Böyle maçta kaçırılır mı bu
Bobo dışarıda..Yazık oldu..
Gitti paracıklarım.
Bilica yine cirkefe yatmis penalti noktasini eselemis heheh :D
Bilica penaltı noktasını eşeliyordu tavuk gibi neden acaba?
Hakem ilk yaridaki cekmelere cikardigi sari kartlari 2. yari göstermiyor.
İbrahim Üzülmez'e kaldırdıkları ofsayta bak. Metin Şentürk görürdü onu be.
Bilica ne yapmış öyle ya :)
Harbiden, nedir o Bilica'nın yaptığı.
Berabere bitecek gibi hissediyorum. :)
10 kişi Bjk.