Ah Elano, atsa da rahatlasak.
Printable View
Ah Elano, atsa da rahatlasak.
Ardarda 3. şut 1 direk 1 kaleci 1 aut :)
Maç Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğü ile bitti...
Bitti şükür.
Hele şükür bitti yaw:D
Sabri gibi adam kaptan oluyo ya.Yapsınlar LucAslan Neill'i kaptan :) Tebrik ediyorum takımımızı güzel bir galibiyet aldık.Çok daha farklı olabilirdi skor.
Galatasaray'ın kazanması iyi oldu, haftaya Bursa maçına daha hırsla çıkmaları için yarıştan kopmamaları gerekiyordu.
Sanki şampiyonluğa oynayan bir Bursaspor'la Fenerbahçe kaldı.Şu an ilk 4 takımdan hangisi kazansa diğerine yaramaz.Biz yenilseydik de bir dahaki maça hırslı bir şekilde çıkarız.Eğer Beşiktaş Fenerbahçe'yi yenerse görürüz Serkan abicim GS'ın kazanması iyi mi olmuş :)
Liderin 8 puan gerisine düşmüş bir takım yarıştan kopmuş olur bana göre. 8 puan geride çıkmak var, bnir de 5 puan geride çıkıp farkı 2'ye indirme ihtimali var, bugün Galatasaray kazanamasa, seyirci bile Bursa maçına iyi motive olamazdı.
Beşiktaş Fenerbahçe'yi yenerse, değişen bir şey olmaz, Beşiktaş da yarışa dahil olmuş olur. Bu şekilde son haftaya kadar gidilirse, Bursa Beşiktaş ve Galatasaray'a puan bıraktığında Fenerbahçe yine şampiyon olur, o nedenle yarın kaybetsek de ben ligi zirvede bitireceğimizi düşünüyorum Aygün ki yarın kaybedeceğimizi de hiç düşünmüyorum.:)
Bugün rahat kazanacağımız maçı zora soktuk ama kazanmasını bildik. Yarınki derbide BJK puan yada puanlar alırsa Şampiyonlar Ligi yolunda büyük avantaj yakalarız..
tahmin ettiğim gibi çok rahat maç oldu.birde şu baros sakatlanmasaydı kim bilir kaç gol atardı merak ediyorum.
Yarın beşiktaş zor da olsa galip gelirse çok sevinicem :D Ama olma ihtimali ne kadar bilemiyorum :p Hiç yoktan ligi fenerin önünde bitirmemizi istiyorum.
Artık gözlerimiz Saraçoğlu'ndan gelecek bir beraberlik ya da Beşiktaş galibiyetinde.
Baros gerçekten Kral adam.Bunu her maç gösteriyor.Duracağı yeri,takip edeceği topu o kadar iyi biliyor ki.Orada o topa dokunmasa belkide rakip savunma o topu çıkaracaktı.Gereksiz ve bireysel hatalar yüzünden kaybettiğimiz puanlar olmasa şu anda her şey çok daha güzel olabilirdi.
Geçmişe dönüp de düşünüyorum da Belediye maçında verilmeyen kornerden sonra yediğimiz gol sonrası kaybedilen 2 puan. Sivas maçında son dakikada kaybedilen 2 puan. İlk maçta manisa karşısında çok rahat kazanılabilecekken kaybedilen 2 puan. Emre güngörün hatasıyla trabzonda kaybedilen 1 puan - berabere kaldık diye düşünüyorum :D - burdan 7 puan çıktı. 7 puanın 4'ünü çok rahat alabilirdik. Ve 4 puanla fikstür avantajıyla 2. liği garantilerdik. Bunların aynısı fenerde de beşiktaşta da var ama bizim kadar fazla değil. Hayırlısı artık gelecek seneye :D
Ofsayt kuralınıda bir türlü tam öğrenemedik. Kitaba göre denir ya hep elimde kitapta var. Kaleye daha yakın olamaz diyor. Ayakları mı baz alacağız yoksa herhangi bir bölümünü mü çözemedim.
Bu sene Franco yerine Aykut oynasaymıl sourn olmazmış.
Artık derbinin sonucu ne olursa olsun GS - Bursa maçının önemi artacaktır hem BJK'liler için hem FB'liler için hem Bursalılar için.. :) Bu maçı kazanmamız gerekiyordu ve kazandık..Arkadaşların dediği gibi erken gol kilidi açtı..
Görüntü bu maça aittir. Tribünlerden bir taraftar esnerken çekilmiş. :D
http://img140.imageshack.us/i/57048461.jpg/
http://i44.tinypic.com/208yy46.jpghttp://img140.imageshack.us/i/57048461.jpg/
Evet bende bu adamın esnemesine bayağı bi güldüm.. :n: :n: iyi yakalamışlar valla..Ayrıca Mehmet Topal öyle bir kafa atmışki onada çok güldüm yani..
O olay komediydi :D Helal olsun iyi açmış ağızı biraz daha açsa yırtılırdı :D
Kalbi gözüküyor adamın.
Adam esnedikten sonra hemen arkasındaki kızda esniyor. Belkide ben yanlış hatırlıyorum ama kız ağzını kapatıp yapıyor. Esneme var esneme var mantığını burdan çözebiliriz.
Babam 'oooooha' dedi sadece :D
Tahmin ettiğim gibi bir maç oldu.Galatasaray'ın iddaasını devam ettirmesi haftaya Bursayla oynayacakları maçta artı motivasyon olacak.
Adamın yeteneği oda yahu :n: :n:
Elemanı rezil ettiler resmen yav.Bobiler'e düşerse -ki kesin düşer- sen gör o zaman şamatayı.:icon_smile:
Galatasaray'ın kazanması gerekiyordu yarışa devam edebilmesi için.Kazanıp iddialarını devam ettirdiler.Tebrik ediyorum.
Kendi kendisini rezil etmiş. İnsan gibi esneyemiyormu :D Çok güldüm ona iyi yakalamışlar :D
Yalnız oradan biriside sigara yasağına uymamış :D Bir bakmışsın adamı bulup parayı almışlar
Arma aşkına Manisa'daydık valla cok rahat gittik cok rahat geldik süper oynadıgımız düşünüyorum , 75 de o mehmet'in kendi kalesine attıgı golden sonra 75 dk tezahürat yapan ben 15 dakika bildigim bütün duaları ettim Allah'ta beni utandırmadı şükürler olsun 3 puanımızı hanemize yazdırdık herşeyin bitmedigini haftaya gösterecegiz.