Bu saatten sonra yensekte sevinirim yenilsekte :D
Printable View
Bu saatten sonra yensekte sevinirim yenilsekte :D
Gs den en az bir puan bekliyoruz :D
Berabere bitmesin de yenersek yenelim yenemezsek yenilelim.:)
fenerbahçe maçından sonra bursaspor 3 puan alması gerektiğinin farkında fakat bu baskı oluşturacaktır. bence bursaspor baskıyı kaldıramayacak. bol gollü bir maçın geçeceğini düşünüyorum. beraberlik harikulade olur tabi :)
Valla GS Yenemezse kendi başını yakar.. Nerden baksa 10 Milyon € ya el sallayacak..
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Turkcell Süper Lig'de 31. haftanın önemli maçında Galatasarayımız sahasında Bursaspor ile karşılaşacak.
Turkcell Süper Lig'de 31. haftanın önemli maçında Galatasarayımız sahasında Bursaspor ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak mücadeleyi hakem Bünyamin Gezer yönetecek.
Lig TV'nin naklen yayınlayacağı mücadeleyi Sporx.com Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz.
GALATASARAY
Aykut
Sabri
Neill
Hakan Balta
Caner
Mehmet Topal
Elano
Arda
Keita
Giovani
Baros
YEDEKLER
Ufuk
Emre Güngör
Uğur
Ayhan
Mustafa Sarp
Jo
Emre Çolak
BURSASPOR
Ivankov
Ali Tandoğan
Zapotocny
Ömer
Mustafa
Volkan Şen
Hüseyin
Bekir Ozan
Ozan İpek
Ivan Ergiç
Sercan
Kaynak: Webaslan.com
Ertuğrul Hoca orta sahayı kalabalık tutarak hızlı adamlarınla kontra atak oyunu tercih ediyor. Geçen hafta iyi bir oyun çıkartan Bekir Ozan'ı takımdan kesmemiş. Oyunu döndürebilecek Turgay ve Batalla'yı yanında koz olarak tutuyor. Hayırlısı olsun. Umarım hakemler maça etki etmez. . .
Bu arada Leo Franco yedek bile değil.
4-3-3'e geri dönüş yapmış Ertuğrul hoca. 4-2-4 ile kötü oynuyordu Bursaspor, Sercan değilde Turgay olsaydı dadından yenmezdi.
Güzel maç olacak. Galatasaray ev sahibi olduğu için bir adım önde.
Ayrıca bugün Galatasaray'lı değil, Bursaspor'luyum. Şampiyonlukta gönlüm Timsahlardan yana. :)
bizim kadro gösteriyorki yine en önde baros, arkasında keita-gio ve arda yer değiştirerek oynayacaklar... orta alanda ise Topal biraz daha defansif , Elano ise deeplying playmaker :D Savunmada Hakan-Neill ikilisine güvenim tam ama her maçta oldugu gibi yine Caner bizi yakabilir :D allah aşkına şu adamı göndersinler sezon sonu yaaaa :) Başarılar Galatasaray! Eğer kazanamıyorsak Bursa kazansın...Beraberlik sadece Fener'e yarar....Bizim puan alacagımız her sonuç fenere yarayacak ama en azından biz kazanırsak bize de yarar... bursa kazanırsa biz biteriz :D başarılar Galatasaray!!!!!
FB yendikten sonra muhakkak kazanmalıyız..Son 3 haftaya azda olsa şampiyonluk şansımızı sürdürmek istiyorsak bu maçı kazanmalıyız..Giovani'den şhow bekliyorum böyle maçlarda gol atabilecek kapasitesi var..Haydi Aslanlar güveniyoruz hepinize.. :)
İlk yarı Galatasaray galibiyet ve üst verdim. Hadi hayırlısı, güzel maç olur umarım. :)
maç çok çılgın başladı :n: iki takım da saldıracak gibi :D
dos santos bir gol atsa ya:D
Volkan Şen , Caner'in kanatında oynuyor :n: ordan gol bulur Bursa :)
Neill şov:D
Sercan, Beşiktaş maçındaki gibi oynuyor.
Maçı vermiyor mu radyo 1, lig radyo?
caner şov başladı :) adam ne savunmada ne de hücumda bir işe yaramıyor... resmen iyice nefret ettim oğlandan yaaa!!!!
babam şuan radyodan dinliyor ama Lig mi NTV radyo mu bilmiyorum.
Radyo 1 ve lig radyo vermiyormuş.. Diğerlerine bakayım.
ben radyo 1 den dinliyorum.
Tamam buldum dinliyorum. :) Ama izlemek vardı.
Oyun soğudu İvankov un sakatlığından dolayı.
5 dk uzatma
volkan sen nasil kacirdi o golü :D
En az 5 tane %100'lük pozisyon kaçırdık.
Arda Galatasaray defterini kapatmış ilk yarıdaki oyununa ve arzusuna bakılırsa :)
Mehmet Topal ilk yarının son dakkalarında muhteşem vurmuştu ama İvankov'dan döndü Gio kaleyi bulsa atabilirdi..İki takımda çok net pozisyonlar harcadı ilk yarı ikinci yarıda gol gelir bence..E.Sağlam'da kafayı yedi Sercan'a çok sinirli..
Sercan ikinci yarıda 3 tane net pozisyon kaçırdı. . .
Arda ve Elano'nun hiç katkısı yok maça....
sercan cok süratli cok kolay adam geciyor fakat oyun zekasi 0.
Sercan - Ozan - Volkan'ın TSL'deki 2. sezonu siz onları 2 sene sonra görün . . .
TSL bir maçta pozisyona girme rekoru kırılıyor . . .
1500 :n: Bursa bizi ezi, mahvetti, bitirdi :n:
O Korner pozisyonuna iyi bakın adamımızı nasılda itiyor yahu böyle iş yok Aykutta olmasa resmen goldü o faulu görmediler birde..Çok manyak şutlar kaçırıyoruz inş. atarız..
Sercan sonunda çıktı..Turgay giriyor..Bizdende Jo girmiş :n:
Edit : Ah Baros ahhhhhh nasıl kaçtı yahu..