Play off'lar hangi şehirde oynanacak ki?
Printable View
Play off'lar hangi şehirde oynanacak ki?
İstanbulda playofflar:(İzmire çok yakın Adanaya çok uzak.
İzmir'e yakın değil yav 9 saat otobüsle :D :D ben daha 2 saatlik yola gitmeye üşeniyorum.. :D :D İstanbul'da yaşadığım için maçlardan en az 1 tanesine gitmeyi düşünüyorum..Adana'yı sevdiğimden Adana'yı destekliyorum inş. TSL'ye çıkarlar..Buca'nın çıkmasıda aynı Eskişehir gibi oldu Eskişehir her ne kadar play-offlardan çıksa bile Buca gibi iki takımda ilk sezonlarında TSL'ye yükseldiler..
Biz ilk sezonda çıkamadık Kaan. :) Biz ilk sezon 14. bitirdik Türk Telekom Lig A'yı. 2. sezonda çıktık. :) Herkes muradına erdi sonunda bir İzmir takımı TSL'de umarım kalıcı olurlar.:)
Bucaspora başarılar diliyorum her ne kadar bize 6 atsalarda :)
Seneye Rizem de çıkar inşallah
Rize'nin bu kadro ile cıkması lazımdı ne güzel stadı felan vardı ama o ilk 10 haftadaki performans gitti ve sürekli puan kaybeden bi takım haline geldik ki son andada paçayı kurtardık takımda bütün futbolcuların neredfeyse TSL tecbrübesi var ama yönetimde kesinlikle birşey oldugu için takım dengesizleşti seneye TSL 'ye cıkacagımıza inanıyorum yani Bank Asya'yı şampiyon bile bitirebilirler.
Bugün takvim gazetesinde bir haber vardı: Fenerbahçe sevgisinden formalarını sarı-lacivert olarak değiştirmiş bir kulüp; Bucaspor... Takvim'in yalancısıyım... Hoşgeldin küçük kardeş...
Tebrikler Buca,Hoşgeldin Buca...:)
Altay da elendiğine göre acaba Bucaa'dan kombine mi alsak?:D
Elin mahkum Serkan abi. :D
Ne kadardır ki? Eğer Altay çıkmış olsa 150 lira civarı olacak deniyordu, Buca'nın da bundan fazla yapacağını sanmam.:D