"Fenerbahçe Bilica'yı bırakmayacak"
Bizimle hesabı olanlarla bir gün mutlaka hesaplaşırız. Süper Lig'de keşke 20 yabancı olsa. Fenerbahçe, Bilica'yı bırakmayı düşünmüyor, bu sözler Bucaspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a ait.
Kısa bir süre önce Süper Lig'in yeni takımı Bucaspor ile anlaştığı duyurulan Mehmet Yılmaz'ın, bir anda Gaziantepspor'a transfer olması, İzmir ekibinin tepkisini çekti.
Editörümüz Hilmi Sever'in konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Bucaspor Teknik Direktörü Bülen Uygun, Mehmet Yılmaz'ın ani bir kararla Gaziantepspor ile anlaşması haberi karşısında şok olduğunu söyledi. Uygun ayrıca basında sürekli yer alan Bilica'nın transfer haberleriyle ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
"İNANANLAR İNANDIKLARINI MUTLAKA BAŞARIRLAR"
Uygun sözlerini şöyle sürdürdü: "Mehmet transferde öncelikli düşünüğümüz oyunculardan bir tanesiydi, böyle bir durumu asla beklemiyordum. Menajeri ve kendisiyle görüşüp anlaştık, hiçbir sorun yoktu. Bugün Mehmet'in, Gaziantepspor ile anlaştığı haberini aldım. Şu anda Mehmet'e telefonla da ulaşamıyorum. Böyle durumlar şevkimizi ve konsantrasyonumuzu bozuyor. Bucaspor bir tek Mehmet Yılmaz ile ayakta kalacak değildi. Başka transferlerde yapacağız, çalışmalarımız devam ediyor. İnananlar inandıklarını mutlaka başarırlar. Bir şeyi başarmak için sevgi, saygı ve çalışmak lazım. Bucaspor'da bu unsurları bir araya getirerek takımımızı üst sıralara taşımak istiyoruz."
"BİR GÜN HESAPLAŞIRIZ"
Gaziantepspor ile sözleşmesi fesh edilen ve son olarak da yine Gaziantepspor'un anlaştıkları bir oyuncuyu elinizden almasını nasıl değerlendiriyorsunuz sorumuza, Uygun şu yanıtı verdi: "Eğer birilerini bizimle ilgili böyle düşünceleri varsa onlarla bir gün hesaplaşırız. Böyle olayları gördükçe keşke Süper Lig'de 10 değil 20 yabancı oyuncuya izin verilse diyorum. En azından o adamlar gelip işlerini yapıyorlar, böyle garip şeylerle uğraşmıyoruz. Daha fazla yerli oyuncuyu takımımıza almak istiyordum ancak artık ağırlığımızı yabancıya vereceğiz."
"F.BAHÇE BİLİCA'YI BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYOR"
Bülent Uygun, Bilica transferiyle ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. Bucaspor'a tranfser olacağı iddia edilen Bilica'nın, İzmir ekibine gelmesinin imkansız olduğunu söyleyen Uygun, bu haberlerin nasıl ortaya çıktığını anlamadığını söyledi. Bilica'nın Fenerbahçe'den 1 milyon 200 bin avro yıllık ücret aldığını söyleyen Uygun, Bilica'nın aldığı aranın TL bazında karşılığını bile şu an veremeyiz dedi. Başarılı teknik adam ayrıca Fenerbahçe'nin de Bilica'yı bırakmak gibi bir niyetinin olmadığının altını çizdi.
Hilmi Sever/Sporx