Oba darbe varsa bende varım aramızdan bir İskender Büyük gibi bir yönetici çıkması şart :P :)
Printable View
Oba darbe varsa bende varım aramızdan bir İskender Büyük gibi bir yönetici çıkması şart :P :)
Halkın Admini El Barto(/6)
sEssiz ve deRindEN geliyoruz...
konunun başına şakadır ibaresi falan mı koysak napsak, ciddi anlayanlar da var.
bu arada çıkarttığın manifestoya gösterdiğin özen için emeğe saygı, +rep el pırto.
Hayırlı olsun.
Sekopej'e kırmızı hiç yakışmamış, biraz yer edinde adminlerin rengini lacivert yaptır. Lacivert sana çok yakışıyor.
Hep destek tam destek.Yakında kırmızılar gri olsun diye hareket başlatalım.
Yok arkadaş yok halk bilgisiz. :D
Eee 2 kişimiyiz böyle düşünen.Nerede o forumu yakarız diyenler ? İmzaları görelim gençler sağlı sollu.
Barto ordumu hazırlıyım mı ?
Bu Disco'yu yok etmessek buraların tüm haklarını eline geçirir benden söylemesi.Çok pis palnları var bu adamın.
Sağ ol Coşkun, denk gelemiyoruz yoksa konuşuruz. 2 günlüğüne Bursa'ya gelmiştim ama Bursalı arkadaşlar pek beni görme heveslisi olmadılar.:p
Sayın Barto'nun şaka yaptığını ve bu şaka üzerinden konunun yürüdüğünü tekrar vurgulamakta fayda var. Şakayla kalabalık bir kitle toplayacağını düşünsem de, çabuk eridi destekçileri yahu.:n:
Her şakanın altında bir gerçeklik payı vardır:DSiz yinede dikkat edin arabaya felan binerken altın bakın bomba vardır bu suikast düzenler size:DTenha yerlere gitmeyin :D
Konunun ciddi olup olmadığını bilmiyorum ama ciddi değilse özür diliyorum.
Bu arada El Barto'yu tanıyorum sevdiğim bir kişiliktir kendisi. Bu yüzden saygısızlık yaptığını söyledim zaten. Yoksa kendisi forumdaki abilerimdendir, orada sorun yok.
Valla ben onu bunu bilmem de Serkan abiye kırmızı yakışmamış :D
Kırmızı değil o Bordo :D
Evet evet bunlar tamamen hayal mahsülü şeyler gülelim eğlenelim adına yapılmış. Yoksa Burak'ta Serkan'da çok sevdiğim iki arkadaşımdır beraberce iyi işler yaptık zamanında. Onlar şimdi daha iyilerini yapmak için görevlendirildiler. Ben hep onların yanındayım elimden geldiğince.
Birilerini kırıp üzdüysek affola. :)
Bütün yönetici arkadaşlarımı seviyorum ama en çok adminleri seviyorum. :p
tısssssss.
Spy.94'cüm üzülme Barto'nun planları çok sağlam ben biliyorum :n: :n: :n:
Bizde bir kırılma yok, ne güzel eğlenceli bir konu, kırılanlar kırılmasın diye açıklama ihtiyacı hissettim.:n:
(Şaka bir yana, işi şakaya vurmasak insanları örgütlemeye başlamıştın, para konusunda anlaştık da, şaka diye iyi kıvırdık ha)
Vay Barto diyordu emekli maaşı bana yetiyor demek yetmiyormuş :n: :n: :n:
Gel, ne olursan ol gel.:n:
DisCo admin olması şerefine hepimize ceza falan vermese bari. :D
Disco disco partizane!!! yazalım bence nicklere kutlamak için :D