kronik bir kesinti var forumumuzda :D
Printable View
kronik bir kesinti var forumumuzda :D
http://www.yukleresim.com/images/416...1674271318.jpg
Eğer bunu her kim yapıyorsa helal olsun.Tamam belki Turksportal sitesine bir şey olmuyor ama daha fazla revaşta olan forum sürekli bir kesintide.Resmi site olan Turksportal’a yakışmıyor bu kesintiler.Tamam belki site daha önemli ama bizim için forum önemli.
Nasıl ki başarılarda övgü oluyorsa bu tür başarısızlıklarda eleştride olacaktır.
Yeni konu açtım çünkü eski konuda sürekli bir geçiştirme yapılıyor.Bu beklide forumda açılan kim bilir kaçıncı kesinti konusu.
Bir an önce site sahiplerinin bir şey yapmasını rica ediyorum.Yakışmıyor http://forum.turksportal.net/vb/ sayfasının sürekli bir hata sürekli bir kesinti içinde olması.
Başlığa kimse takılmasın maksat ti-ye alarak konuyu gündeme getirmekdi.
Konu zaten gündemde, sanki keyfi yapıyormuşuz gibi sürekli aynı şeyleri yazman da hoş değil Turgut. Sen durumdans ıkılıyorsan emin ol ben senden 10 kat daha fazla sıkılıyorum.
Herhalde çözülebilse, çözülürdü, kim ister ki böyle olmasını?
Aynen 3 gündür falan acayip ağır bi site var ve çoğu zaman kesintiler oluyo umarım bi an önce düzelirde rahat ederiz
Serkan sizinde rahatsız olduğunuzu biLiyoruz ama emin oL bizde rahatsız oluyoruz.Sonuçta internet sayfası açtığımız zaman ilk 3 geliyor turksportal forumu.
Başka hiçbiryerde olmazken böyle şeyler neden burada oluyor ? Bizde bunun sebebini soruyoruz işte.
Zamanında herkes avatarına koyuyordu forumdaki sorunu.Eğer konu açmam bu kadar hoş değilse vay halimize.
Tebriklerde alkışı hak edildiği gibi eleştiride hoş değilmiş gibi olan durumlar kabul görmeli bence ;)
Sen internet sayfası açtığında ilk 3 geliyorsa benim ilk geliyor Turgut. Üyeler sıkılıyor, farkındayım ama biz daha fazla sıkılıyoruz dedim sadece.
Eleştirme ya da belirtme demiyorum, eleştirdiğin 1 konu vardı, tahammülümüz olmasa bu konular durur mu?
Başka yerde olmuyor, neden burada oluyor? Bunun cevabını bilsek, bu sorunlar devam eder mi, cevabı bilinse çözülmez mi?
Neden açtın demiyorum, sanki keyfi foruma ulaşımı engelliyormuşuz gibi yazmışsın, onuniçin.
Evet bu sıralar çok arttı bu kapanma süreleri. Bari 1 hafta tam kapatılsın ama sorun halledilsin. Böyle bi kesik bi açık olunca bi anlamı kalmıyor.
Benim anlamadığım neden son aylarda bu kadar arttı bu kesintiler. Ben 5 yıldır üyeyim ama ilk yıllar hiç böyle olaylar yoktu. Üstelik o zamanlar internet dünyası bu kadar gelişmemişti. Şimdi yüzlerce yedekleme programları , kesinti giderme programları vs var. Ne olduda son yıl bu kadar arttı ?
Serkan yanlış anlaşılıyorum heralde.
Keyfi olarak böyle birşey yapmadığınızı bende biliyorum.Fakat Cihan'ında dediği gibi önceki senelerde böyle problemler olmuyordu.Fakat son 2 senede çok fazla olmaya başladı.Yine Cihan'ın dediği gibi eskiden bu kadar çok gelişmiş bir internet ortamı yokdu ki her gün gelişiyor.
Sonuçta bizlerin burada olması bu forumu var ediyorsa sitem etmemizde gayet doğal diye düşünüyorum :)
Neyse umarım halledersiniz sorunu ne siz sıkıntı çekersiniz nede biz bu tür konular hakkında yorum yapmış olurz.
şu anda günde ortalama 15binden fazla talep geliyor sunucuya ve veritabanı sunucunun büyük bir kısmını zorluyor ve şişiyor sistem. normaldir böyle sorun olması çözüm sunucu güçlendirme yatırımı.. yazılımı güncelleme olarak söyleyebiliriz. bunlardan yazılım güncelleme taraftarı değiliz, eğer sıkıntı çözülmezse forumu aşamalı kapatmak fikri yerine kendi yazılımımızı daha hızlı devreye sokabiliriz
Son mesajlar niye gitti oda ayrı bir konu. Bazen gidiyor bazen geliyor.
Çok kötü oldu son mesajların gitmesi son konuları ne guzel goruyorduk
buradan görebilirsiniz
http://forum.turksportal.net/vb/search.php?do=getnew
Süresinden ziyade orası yeni mesajlar bölümü. Altta olması kullanıcılara büyük avantaj sağlıyor hemen altta bakıyorsun yeni konulara girip okuyabiliyorsun. En altta olması en uygunu bana göre.
again again again.