Öndeyiz ama iyi oynadığımız söylenemez.
Öndeyiz ama iyi oynadığımız söylenemez.
gol geldi, 1-1 oldu, gol geliyorum demez derler ama bu gol bağıra bağıra geldi valla
Güiza bile atardı bunu :n:
Şiir gibi geldi Young Boys ama inanılmaz bir gol kaçırdılar.
Young Boys yenicek bu maçı galiba, o son pozisyon nedir öyle futbolun tüm nimetlerinden faydalandılar şiir gibi geldiler :D
sağ kanattaki Degen çok iyi bizim başkan bu maçı izliyor mu acaba :D:D
Sürekli kaçırıyor Young Boys, Fenerbahçe artık toparlanmalı.
Young Boys çok tehlikeli geliyor çok..
Lugano olmadığı zaman böyle olacaksak, bizim defansa oyuncu almamız lazım.
Fener çok kötü young boys da çözmiş işi hızlı adamlar Fener'i parçalıyor.
Maçı izleyemediğim için radyodan dinliyorum.Dinlediğm kadarıyla, ya bizim takım çok kötü ya bu Young Boys çok iyi.Atak üstüne atak yiyoruz yahu bu ne?Her an gol yiyebiliriz.
Fenerbahçe'nin orta alanda basması lazım . yoksa Young boys 2. hatta 3. golü de bulur. Emre ve Cristian ön liberoda hiç basmıyorlar.Adamlar tarlada yürür gibi gelip şut atıyor :)
Gol kötü olmuş Fenerbahçe için.. Ama gollü beraberlik iyidir, Kadıköy'de telafisi olur. Yine de dikkatli olmalı Fenerbahçe.
Fenerbahçe'de şu anda orta saha yok bu kadar pozisyon vermesinin sebebide o Young Boys çok çabuk geçiyor orta sahayı, Fenerbahçe bu taktikle ve bu anlayışla oynarsa tam kadro olsa bile baya zorlanır gibi geliyor bana
mükemmel bi gol oldu bu arada :n::n:
Stoch, 2-1.Güzel gol oldu.
Stoch çok güzel bir gol attı gerçekten.. 2-1
Cristian çok güzel bıraktı topu
Stoch güzel vurdu valla.
Kötü oynuyoruz ancak Stoch'un golü ilaç gibi geldi. Çok güzel goldü.
Kazım kırmızı gördü ne adam ya
Kazım atıldı.Kazım'dan adam olmaz.
Kazım atıldı çok gereksiz bi hareketle hemde
Türkiye'nin kanayan yarası gereksiz kırmızı kart yine devrede..
Bu kazım adam olmazZz...
Kazım Kazım Kazım :D yedi kırmızıyı..
Bu suç Kazım'ın değil, bu takıma Kazım'ın dönmesine izin verenlerindir.
Müthiş gole bile sevinemiyoruz, Kazım sayesinde. İpi çekilebilir, bu disiplinsiz davranışdan dolayı.
Bu kazım, değişmez arkadaşlar.. :)
Olası bir mağlubiyette Kazım'ın hali duman olacak gibi..
tamam anladık yeteneklisin ama birazcık kafan çalışsın be adam bu kadar sorumsuzluk olmaz
Ne yaptı Kazım ?
Zaten adamlar bastırdıkça bastırıyorlar kırmızı karttan sonra daha kötü duruma düşebilir FB..
Kulübede defansa yönelik bi orta saha var mı? Varsa Alex yerine girebilir bence.
Stoch'un golü mükemmeldi Kazım ne yaptı göremedim doğum günü malum :D
Hakem faul verdi, rakip oyuncu kullanacakken Kazım topu eliyle alıp az daha geriye attı 2. sarıdan atıldı.
Kazım rakip faul kullanacakken aldı topu eline uzak diyarlara fırlattı.. Bu yüzden 2. sarı kartı gördü atıldı.
Şuanki skor tamamen şans eseri diyeceğim Stoch ve birkaç çalışkan oyuncunun emeğine saygısızlık olacak. FM'de bazı maçlarda gıcık oluruz, önemli pozisyonları biz buluruz makina gelir 2 pozisyon 2 gol atar; aynen o durum var şuan. 10 kişi kaldıktan sonra 2. yarıda umarım iyi direnç gösteririz.
Bu Stoch harbi süper oyuncu yahu..
Yatacak yerin yok kazım...
Önder ve kazım'ı maç içerisinde de hiç iyi bulmadım ama birde üstüne bu kart olayı...
Aykut hoca'nın yerinde olsam süresiz kadro dışı bırakırım ve git kendine takım bul derim kazım'a çünkü bu saatten sonra değişmez...
Bekir,Emre,Stoch özellikle Stoch'u çok iyi buldum bu maç.Stoch sadece kanat değil gerekirse orta sahada Alex'in görevini yapabileceğinide gösteriyor.Kanat'tan çok orta alanda gördüm kendisini :D
Bekir'in gördüğü sarı kart yanlıştı bence.
Takım'a değinmek gerekirse ben biraz korkak gördüm açıkcası takım'ı.herkes top bana gelmesinde ne olursa olsun havasında sanki.çok boş top kayıpları,pas hataları yapılıyor ve 2 metre ötesindeki top'a hareketlenmeyen oyuncular var.Bunlar gördüğüm eksiler.
Ama iyi çalışılmış hücum organizasyonlarıda görüyoruz.Ben umutluyum.Eğer skor'u koruyabilirsek çok iyi olacak...