---------------------Aykut---------------------
Sabri----------Neill------Servet------H.Balta
---------------Mustafa--Ayhan----------------
Barış----------------Arda-------------S.Özkan
--------------------M.Batdal----------------------
---------------------Aykut---------------------
Sabri----------Neill------Servet------H.Balta
---------------Mustafa--Ayhan----------------
Barış----------------Arda-------------S.Özkan
--------------------M.Batdal----------------------
Tek yabancı Neill as kadroda.Yeter zaten:D
Rijkaard genellikle sağda kullanıyor onu.Bugünde öyle olur...
rijkaard'ın barış'ı sağda oynattığını hiç hatırlamıyorum. sağ içte oynuyor, sağ tarafla pas alışverişi yapıyor en fazla. ya sarp-barış-ayhan orta üçlü olur ya da ayhan sola geçer 4231 oynarız....
Radyo falan yok mudur dinlemek için :(
Bakalım neler olacak...
Mustafa Sarp'ın karambol'den şutu tehlike yarattı...
Gol olabilirdi ama iyi çıkardılar...
Batdal'ın kafa vuruşu direkten döndü...
Galatasaray iyi yükleniyor ama kontradan yememeye dikkat etmesi lazım...
gol geldi :) galatasaray defansta 1 2 hata yapsada çok iyi başladı maça 3 4 top çizgiden direkten döndü iyi oynuyorlar
Arda attı...
1 dakika öncesinde Milic kaçırdı ama kaçırmayacaksın futbol böyle bir oyun atamayana atarlar :D
1-0 oldu. Arda Turan.
İlkyarı bitti...
biz bu Saranov'u alalım kaleye :D:D:D
Arda'nın golü güzeldi, çok net fırsatlar yakalıyoruz ancak hem şanssızlık hem de beceriksizliğin etkisi ile ikinci gol gelemedi bir türlü.
Ben pembe formaya 2. kere asik oldum , cok SIK duruyor kesinlikle almak lazim , ilk yariya gelirsek Serdar Ozkan FB macinda beni ne kadar sasirtsada bu macda gosterdiki Galatasaray'in oyuncusu degil , Mehmet Batdal kumasi iyi oyuncu belli ediyor kendini ama tecrube ve son vurus problemleri var eger sorun olmaz ise 1-2 yila cok iyi bir forvet olur , Arda yine aralarda parliyor , Kewell , Baros , Elano ve Cana nin bu takima katilmasi ile gercek bi yorum yapabiliriz
Formanın arkasındaki yeni numara ve isim fontu da çok şık duruyor.Keşke lig maçlarında sırt bölgesinde reklam olmasaydı.
Ayhan ön libero gibi oynuyor Mustafa sarpin sirti dönük top kontrolü yeteneksizliginden dolayi bu secim oldu galiba.
Servet yine güven vermedi ilk pozisyonlarda hep pozisyon hatasi yapti ins düzelir.
Arda gününde Mehmet Batdal gol ariyor ins 2.yari Kewell ve Pino'yu da izleriz.
Mac nasil gidiyor su an, izleyen yok mu?
Baska gol olur mu, bilgilendirin bizi :)
Maç sıkıcı bir hal aldı.. Kewell biraz önce oyuna girdi 99 numara hiç yakışmıyor :D
Arda yine yazdı galiba :) Bu çocuğa elleyenin kafasını ezerim ben :)
Arda 2-0. :) Pino iyi oynuyor çok hızlı gerçekten, Kewell da... Söze gerek mi var? Her zamanki Kewelll. :-)
2-1 oldu .
Barış git ya gerçekten bıktım seni izlemekten. Ayhan da inanılmaz ağır kalıyor çok yavaşlamış.
Aha 2-2...
2-2 oldu. Aykut napıyorsun ya.
Asıl Mustafa ne yapıyor orda? Adamını kaçırıyor adam armut toplar gibi kafa vurdu bomboş. Anca arkadan bağırır.
G.saray nasıl oynuyor, rakip nasıl
2-0 dan 2-2 ye nası geldi samiyende maç
Aykut da bi karar verseydi çıkayım mı kalayım mı diye, arada kaldı top girdi içeri.
Galatasaray uyuyor. Rakipte de birşey yok. 2. golü kornerden yedik. Ama böyle futbol oynanmaz
Oha 2-2 mi ? Yok artık ! Ne yapıyor bu Galatasaray..
Rjkard'a üzülüyorum gerçi Rjkard'ın suçu yok sahada o kadar çok ruhsuz futbolcu varki..
Allah rızası için biri Rijkaard'a Ayhan Barış ve Mustafa Sarp'ı birlikte oynatmamasını söylesin.
Rijkaard 2.golde çok sinirlendi.
Bu ön liberoda Mustafa bu ortasahada Barış Ayhan olduğu sürece hiçbirşey değişmez.. Rijkaard haklı adam yok ama 3 tane bombayı da aynı yere koyma be Frankcım.
İlk yarı bulduğun pozisyonları aptal gibi harcarsan, auta giden top gider adamına çarpar gol olur. Bir de üstüne Bükreş fatihi(!) Aykut gibi kalecin oynuyorsa kalede, 2-2 de olur, 2-3 de...
Takımı hiç beğenmedim, tribünleri de aynı şekilde, Rijkaard da hiç masum değil. Ona olan inancım azalmaya başladı.
Yeter artık ya en küçük şeyde hemen Aykut'a ıslık hemen yuhalamalar.. Böyle taraftar olunmaz ben bıktım ya akıl var mantık var ne yapmaya çalışıyor bunlar?
Deplasmanda işimiz çok zor, bu şekilde oynarsak kesinlikle turu geçemeyiz. Sırp takımı bu sonuçta, taraftarları uçmuş oluyor genelde.
Isliklamalari kötü ama Aykut'da 1 kere yan topa ciksin be ne bu ya kac senedir Aykuttan cektigimiz gitsin Alman 2-liginde gecsin kaleye.
Mac skciydi söylenecek pek bisey yok orta sahamiz her zaman ki gibiydi.Rijkaard'a büyük sabirlar yönetim hala orta sahaya oyuncu almasin 1 eylülde getirirler sakat bi adam olur biter.