Otamendi..
Her takıma aLırım. Büyük, orta haLLi, küçük farketmez. Manevi oğLum gibi.
Her gittiğim takımda da ona 13 numaraLı formayı veririm. Neden böyLe yapıyorum biLmiyorum ama hep o numarada oynattım. :)
Printable View
Otamendi..
Her takıma aLırım. Büyük, orta haLLi, küçük farketmez. Manevi oğLum gibi.
Her gittiğim takımda da ona 13 numaraLı formayı veririm. Neden böyLe yapıyorum biLmiyorum ama hep o numarada oynattım. :)
ya ben de otamendi yi hep alıyorum ama ben otamendi'nin şu fiziksel özelliklerinden pek yararlanamıyorum. hız/hızlanma 15/15 strength 20 balance agility 18 vs ama bu sayıların hakkını vermiyor arkasına adam kaçırdığı vs oluyor. sonra top kapma yüzdeleri de çok iyi sayılmaz. tam verim alamıyorum...
Sercan Yıldırım ve Serdar Aziz.
bu serinin en saglam defansı dıye tabır ettıgım OTAMENDI
Andre Pierre Gignac,Hoaarau,Sercan Yıldırım ve İsmail Köybaşı
Şu sıralar Michael Enaramo'yu alıyorum devamlı.
Yaya Sanogo'yu aldım bir kere ve çok memnunum. Uuuh süper bir poacher.
Gk Kameni veya Ochoa
Dc Otamendi
Dc Serdar Taşçı
DL Insua
Mc Verratti
Fc Milevskyi
Defans:Ömer Toprak
Orta Saha:Gökhan İnler
Forvet:Milevskyi
Alexis Sanchez asla vaz geçmeyeceğim genç bir yıldız.
Aaron Gunnarson..Orta sahayı onsuz kurdugumu hatırlamıyorum
Sergey Krivets.Önümüzdeki yıl Lech Poznan'da olacağı için almak yine pek sorun olmayacak.
Ochoa benim FM'de en sevdiğim isim her zaman için.Her takıma alıyorum yeterki para olsun.Ve her takımda da 1 numara onundur.Kaleci olarak hiç düşünmem tek adresim Ochoa'dır.İstediği kadar gol yer vs.hiç kızmam valla:zuhaha
ochoa hakaten iyi bende önceki kariyerimde gs ye almıştım kaptan yapmama kızdılar gerçi ama adam süper ya.
ömer toprak ta tr için alınması gereken bir isim avrupada da idare eder gerçi.
otamendi yi aldım ama takımım bir hayli uçuk olduğundan (defansım yetersiz aslında ama ilk 11 çıkıyor) yedek şu an.ileride 1-2 seneye ilk 11 yada en azından kadroya girebilir ara sıra 3lü oynarsam belki sakatlık durumuna göre oynuyor.
insua benim oyunda zaten yok
benim favorim gourcuff(ama uzun zamandır her maç 3 gol atarsa diyor oynamıyor pek artık ama genede sinir bozucu bişey)
aldığm adamlar:
otamendi dc 22 ca 145 pa 190(yedek)
a.ramsey mc 19 ca 145 pa 187(yedek)
m balotelli amrl,st 19 ca 157 pa 193 (yedek)
y.gourcuff amrc 23 172 187 (kadro o.)
m.pjanic amc 19 145 185 (yedek)
anlaşılan yeni konu açmam gerekecek
soru şu: takımım bir hayli uçuk ve oyunu az buçuk bilen biri bile şamp. yapar hatta ilk 11 ve yedeklerini de göndersin en azından türkiye ligini alır bu editör data base dosyasını paylaşmalımıyım yoksa paylaşmamalıyım
olası cevaplar:
bu ne takım hepsi (değil ama) bayan,futbol takımı mı başka bişey mi belli değil
yok kalsın ben zor ve yeteneği düşük adamlarla başarılı olmak isterim yetenekli ile herkes olur
olur tabi ama resimlerini de gönder kızların(pek uygun olmaz buradan)
olur tabikide hep aynı adamlar değişiklik olmuş olur birazda bayan bakarız!
olur tabi değişiklik olur.değişik oyuncular neticede.
rakibi varmı(evet var ama o takımın menajeri var isterseniz oraya gidersiniz isterseniz bizim takımın geçici asistan menajerini editörden menajer yaparsınız çünkü normalde öyle ben kendimi menajer görmeyi istediğimden onu asistan yaptım)
not: rakibin as kadrosu idare eder de pek yedeği yok zira rakibin çoğu oyuncusu emekli olup takımda koç olarak bulunuyorlar tabi onlara özel kariyer eklemedim ve ekleyemezdim de.
bu konuda cevap bekliyorum yoksa yeni konu açıcam.
iyi oyunlar.
Jaja yı alıyorum nere gıtsem... bide faty papy ve ki sung yueng...
Hulk - Otamendi - Serdar taşçı - Ömer toprak denk gelirsem alıyorum hemen
Her zaman Her Yerde Neymar :D
Ve Di Maria