Bu şekilde hemşo :)
Printable View
Bu sezon ki alınan puanlarda şuanda lider durumdayız.Hemen arkamızda da Real Madrid yer alıyor.
Trabzonspor'un oynadığı ön elemeler geçersiz sayılmış olmalı. Ön elemeleri kazanarak gelmediler.
Benim bildiğim o puanlarda yazıldı.
Trabzon'un Ön eleme maçları da yazılmış.Puanları da verilmiş. Ön elemedeki 2 beraberlikten 1puan gelmiş Trabzon'a
http://img838.imageshack.us/img838/8679/10644198.jpg
Ön eleme maçları:
galibiyet başına; 1 puan
beraberlik başına ; 0,5 puan
Grup maçları:
Galibiyet başına 2 puan
Beraberlik başına 1 puan
ŞL'de gruplara kalma bonusu : 4 puan
Bu sezon totalde en az 7 puan çakmamız gerekiyor yoksa tehlikeli sulara doğru yüzeriz
http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=8438&ref=nf
Bu yıl baya ilerleme yaşadık.Allah nazardan saklasın!
Geçen yıldan da beter bi puanla kapatacağız bu sezon, anlaşıldı :/
Son durum:
http://i.imgur.com/JYU1G.jpg
Trabzon ve Beşiktaş öyle yada böyle bir tur atlamalı.
Bu sezon butun takimlarimiz is gormeli yoksa sonumuz iyi degil.
Geçen yıl maçlar oynanırken Fenerbahçe hesaba katılmayıp puanlar 4e bölünüyordu. Nedense değiştirip 5e bölmüşler. Puanlar iyice azaldı. Bu sene gerçekten çok önemli.
4 yerine 5 takim hesap edilince bizim 1.2 puanlik kaybimiz olmus toplamda. ustumuzle altimizdaki ulkelerin puanlari bu kadar yakinken 1 kusur puanin bile cok onemi var. gozden kacirilmamali, itirazimizi yapmaliyiz.
FB de SLye katilabilirse iyi puan toplayabiliriz bu sene. eger ki husran olursa genel anlamda, onumuzdeki sezon belcika da bizi gecebilir. 07/08 deki 9 puan hesaptan dusecek. en kotu 4-5 puan alirsak puanimiz 29 olacak maalesef.
Şu an itibariyle ilk maçlarda gelen skorlar Galatasaray ve Fenerbahçe açısından olumlu, kura çekiminde 3. torbada olma ihtimalimiz yüksek. Kalplerimiz Cluj, Malaga ve AEL Limassol ile.
http://img18.imageshack.us/img18/566/ulkepuan.jpg
2012-13 sezonuna baktığımızda, ilk 10 ülke içinde en az puan toplayan ülke biziz. 2.200 puan almışız. Onları geçmeyi bıraktım da yerimizi kaybetmemek için en az onlar kadar almamız lazım.
en fazla para harcayan 5.ulke gel bak ki 12.ciyiz bu sene her iki takimdanda ceyrek final bekliyorum
Son 2 3 sezondur Beşiktaş olmasa daha gerideydik
kocaman bir hayal bu, eger ki ceyrek final oynayacak kapasite varsa o iki takimimizin bu sene ligi acik ara onde goturmesi gerekir. takimlarimizin kimlere hangi oyunlarla elendikleri ortada, ligimizin kalitesi daha eylule gecmeden ortaya cikti. istersen messiyi getir mentalite degismeden hicbir sey basaramazsin. GS nin UEFA kupasini kazanmasi gercekten mucize gibi bir sey, bir daha tekrarlanir mi bu bilemiyorum.
ben galatasaraydan kesınlıkle gruptan cıkacagına ınanıyorum defans hataları zamanla azalır fenere gelınce gruptan cikacaktir tabi kurayada bagli devami sansa bakiyor oynanan oyunu harcanan paraya gore daglar kadar fark olduguda bilindik bir sey
Tahminim Fenerbahçe'nin en az çeyrek final göreceği galatasarayın ise 3. olarak UEFA'ya kalıp çeyrek final göreceğidir. Bu da çok iyi olmasada ülkeye puan getirir.
Rum Kesimi biLe bizi geçmek üzere. Daha ne hakkında konuşmaLıyız ?
Allah'tan Apoel Bakü'ye elendi. Hem ilk kez bir Azeri takımı UEFA gruplarına kalmış oldu hemde Rum takımı elenmiş oldu.
AEL'de bu tur gidebilir tabi evinde yenilmesi lazım :D eğer TS ve Bursa gruplara kalsa şuan Hollanda'dan iyi durumda olacaktık ama Twente Bursa'yı eleyince onlardan daha az takım yolladık gruplara gerçi Ajax o ölüm grubunda 4. olur 2 takım kalır :D FB ve GS mutlaka gruplardan çıkmalı...Biz zaten ŞL grubundan çıkarsak baya iyi puan yaparız...
Grubunuz fazlasıyla kolay , bizim uefa grubumuz bile sizden daha zor o gruptan çıkamamak benim görüşümce rezillik olur. Mantığı budur.
Kuyruk acısı kasım akdemir isimli üyede tahmin yapmışım siz bizi Fenerle karıştırdınız gibi yorumla gelirse bende kendi yorumumu yaparım yorumun başına tahminim koymuşum hemde hiç kötüleyici bir şey yapmamışken. Bende o zaman siz değil biz çıkardık derim problem ? Kuyruk acısı olcak bir şey yok 6 sene sonra CL gitmişssiniz zevkini yaşayın kalıp kalamamak bizi ilgilendirir.
Çok saçma bir mantığın var. Kendinle çelişiyor aslında ancak bunu ısrarla savunabildiğine göre sana laf anlatmak ve anlamanı beklemek sadece kendimi gereksiz yere yormam anlamına gelecek. Ayrıca bu konuda konuşulması gereken şeyler değil bunlar, nerede ne yazdığına biraz daha dikkat etsen herkes için daha hayırlı olacak gibi.
Bu arkadasla tartismayin bence.bosuna prim yaptirirsiniz.her konuda boyle zaten.birakain kendisi calsin kendisi oynasin:D
Sanki hersene bütün takımlarımız gruplardan çıkabiliyomuş gibi herşeyi bu kadar basit görmüyor muyuz deliricem artık.Sırf bu mantık yüzünden her sene kaybediyoruz.Evet herkes kolay lokma,bütün takımlar zayıf en iyi takım biziz belki şampiyon oluruz şampiyonlar liginde.Bırakın abartmayı sadece elimizden geleni yapıp üst tura çıkmak istiyoruz deyin fazlasını söyleyerek takıma zarar verdiğnizin farkında değilsiniz.Bakın rakip takım nasıl kullanıyor bu durumu.En ufak aksilikten karşımıza dikilicekler 'Nasıl da çıkamadınız ama? ahah bu kadar kolay gruptan çıkamadınız' diye.O yüzden sakin olmakta yarar var.
Rica etsem konunun biraz daha üstlerini okursan kimin ne yazarak bunu başlattığını anlarsınız. Sadece cevaplara bakarak yorum yazmayıp bu konuya nerden gelindiğini yanlış yere yanlış şeyler yazanların kim olduğunu görürsünüz. Nerede ne yazılcağını gayet iyi biliyorum çok değil 5-6 mesaj yukarı gidip oku ondan sonra suçla kimi suçluyosan.