Elano ne ara sakatlandı? KEsin hala belki satarız umuduyla oynattırmıyordur yönetim...
Printable View
Elano ne ara sakatlandı? KEsin hala belki satarız umuduyla oynattırmıyordur yönetim...
Bel ve kasık ağrıları olan Elano Blumer riske edilmemek için dinlenmeye alındı. Elano Blumer’e terapi seansı yapıldı.
Zor maç.Adamlar çok avantajlılar ama 1-0 olsun Galatasaray turu geçsin.
Kewell da yok Allah sonumuzu hayır etsin ..
D-Smart'tan başka kanal veriyor mu ?
Allah yardımcımız olsun , Allah utandırmasın , ne diyelim...
Kewell'ın olmaması Galatasaray için turu zora soktu bana kalırsa.
Elano da hala gönderilme durumu olabilir ondan oynamıyor olmasın
Galatasaray'ın hücum elemanları bu maç için çok önem arz ediyorlardı ve Kewell sakatlanmış.Savunma olarak çok iyi durumda değil takım ve yediklerinden fazlasını atmaları lazım.Kewell'ın olmaması bu yönden önemli bir eksilik.Galatasaray'ın işi gerçekten çok zor.
Galatasaray'ın çok zor olduğunu düşünüyorum özellikle Kewell ve Elano'nun sakatlıklarından sonra... İnşAllah turu geçer Galatasaray.
3-2 veya 4-3 gibi bi skorla alacağız.
Rijkaard'ın ya tamam ya devam maçı.. :) Her ne olursa olsun turu geçicez..
Kazanmak zorunda olması en büyük dezavantajı Galatasaray'ın. Kendi sahasında da AliSamiYen'de oynadığı gibi oynar büyük ihtimalle Karpaty, kontratakla gol arar. İnşallah erken bir gol bulup avantajı kendine çevirebilir Galatasaray. Yoksa sıkıntılı bir dönem bekleyecek hem taraftarını hem yönetimini hem oyuncularını.
Kesin kaparlar o kanalı maç saatinde.Hatırlıyorum yurtdışında şifresiz veren kanallar maç saatinde kapatıyorlardı .
Zaten baktım Amos bizim çanakta çıkmıyor.
ICTTV Ukraine tv Şifresiz yayınlayacak
Ukrayna Televizyonu ICTTV Ukraine bu maçı şifresiz olarak yayınlayacak.
Yani çanak anteni olan, (Uydu) TV izleyicileri bu kanalın frekans bilgilerini girekek Ukrayna televizyonunu izleyebilecek. Amos uydusunun yayınları Ankara’nın doğu kısımlarından izlenmesi güç. Şu an için ülkemizdeki kapsadığı alan Antalya-Trabzon çizgisi. Diğer bölgelerimizden çok güçlü çanak antenle izlenebilir, ancak Amos’un yayınlarının ulaştığı illerimiz çanak antenlerini ayarladığı takdirde Karpaty-Galatasaray maçını şifresiz çok rahat şifresiz izleyebilir…
İşte ICTV Ukraine’nin frekans bilgileri…
Pos : 4 Derece batı, Uydu: Amos uydusu, Frekans: 10.759 H, Sembol: 30000- 3/4
Amos Mamos yok bizde de :(
Çanağı felan ayarlamak gerekiyor.Oda zor iş.Bilen ayarlar ancak.Antalya ve Trabzon'dakiler şanslı:)
Bu Maçı Ukrayna Televizyonundan da İzleyebilirsiniz. D-Smarta Muhtaç Olmayalım:)
Frekans:
Quote:
Ukrayna Televizyonu ICTTV Ukraine bu maçı şifresiz olarak yayınlayacak. Yani çanak anteni olan, (Uydu) TV izleyicileri bu kanalın frekans bilgilerini girekek Ukrayna televizyonunu izleyebilecek...
İşte ICTV Ukraine'nin frekans bilgileri...
UYDU Amos 2 4.0 c 10.759 H 3000 (3/4)
Sağolasın abi iyi oldu:D
isimiz zor , rakip fena defans yapmiyor , Galatasaray gibi oynarsak hangi kadro ile ciktigimizin onemi yok cunku rakip dengimiz degil , tek korkum ozguvenini ve inancini yitirmis defans yapamayan bu takimin yine gecen haftaki gibi oynamasi ozaman 5 tane kewell da oynasa turu gecmemiz cok zor
kewell elano çağlar pino bu maçta oynamayacak.Gelin boşuna ümitlenmeyelim.Bu takımdan cacık olmaz...
1 Kuponumda 10ç , 1 Kuponumda üst oynadım. Turu geçiceğimize dair inancım yok.
Şu turu geçsek şahane olacak vallahi.İnanmaya başladım eleyeceğimize Rijkaard 2-2'lik bir OFK maçının rövanşında da bu yorumuna benzer yorumlar yapmıştı ve 5-1 kazanmıştık bu seferde olabilir:)
galatasaray.org'da ilk11 de ali turan gözüküyor . yazık sana rijkaard .. bu kadar yüreğin yok demek serkan kurtuluşu oynatmaya ..
Galatasaray
Ufuk, Ali, Servet, Neill, Hakan Balta, Ayhan, Mustafa Sarp, Barış, Serdar, Baros, Arda
Yedekler
Aykut, Gökhan, Aydın, Cana, Serkan, Musa, Emre Çolak
Koy Cana'yı Emre'yi be adam sen de bıkmadın mı şunlardan ?
Uğur uçar neden satıldı? Serkan kurtuluş neden alındı?
mukemmel 3lu oynuyor izlemeye pekde gerek yok maci desene :D
bekledigimden cok iyi basladi GS , baskili ve rakibi bogan bir oyun oynuyor ilk 8 dakka itibari ile
haydi Turlayalım çocuklar !
oyun kontrolü bizde ama duran top harici zor gol atacak gibi oynuyoruz .. haydi aslanlar ..
Haydi iyi başlamışız iyi devam etsin gruplara kalırsak mükemmel olacak:)
Ali turan yine çok formda
baros çok yalnız kalıyor ..
Ufuk bir mükemmel kurtardı 1 elinden kaçırdı. Atak yaptıklarında acayip etkili oluyorlar.
yine super oynuyoruz , Bursaspor macindan bir fark yok ,fakat rijkaard la falan alakasi yok yani ilk 11 bakarmisin , mustafa , sarp , baris , serdar ozkan , ali turan ve forumsuz hakan balta bu 6 adam takimin en onemli bolgelerinden oyniyan adamlar , nasil gol yada baskili oyun bekliyebilirsinki su kadrodan