Helal olsun Hasan Kabze'ye.Şampiyonluk yarışı son haftaya kaldı artık.;;)
Printable View
Helal olsun Hasan Kabze'ye.Şampiyonluk yarışı son haftaya kaldı artık.;;)
kabze şov:D..oh be..inş. haftaya fb puan kaybederde şampiyon oluruz: )
haftaya denizlisporun kazanması lazım küme düşmemesi için çok zor maç olucak kayseri-gs maçı biraz daha rahat geçer o maça göre :)
cagri ben nededim birader demedimmi hasan kabze atacak galatasaray yenecek diye iste herkes gördü benim dedigim cikti iste+
HASAN KABZEEEE
http://images.google.de/images?q=tbn...asanKabze2.jpgBIRAZ COSTUM AMA OLSUN COK MUTLUYUM HELAL SANA HASAN KABZE:D :D :D (44) (44) (/6)
sağda solda şike diyorlar, maçı sattı diyorlar ya gülüyorum ..böyle satma maç mı olur ya ? 90+3 yahu ..
necatinin kredisi bitiyor, cihanın ki ise eksilerde ..
Artık tüm umutlarımız Denizli'de.
Allah Hasan Kabze'den razı olsun..
Umarım Denizli horoz gibi öter. Ama sanmıyorum, dış işler araya girer bence.
süper bir goldü sevinçten sesi kısıldım. Bjk niye bu kadar defans yaptı anlamadım. H.Kabze ye ettiğim bütün lafları geri alıyorum resmen adam maçı kurtardı. Cihada çok kötü oynuyor son haftalarda böyle nereye kadar gider bilmiyorum. Geretsi yaptığı değişikliklerden dolayı tebrik ediyorum. Umutlar son haftaya kaldı
Derbiden önce forumda yapılan ankette Hasan Kabze'nin eksikliğini hissetmeyiz demiştim.Hasan Kabze'yi küçümsediğim için özür dilerim.Maçı kurtardı.:D
ligin kaderi hem alttakiler hem üsttekiler için denizlide belli olacak.beşiktaş hala inönüde maç kazanamıyor.şampiyonluk yarışındaki bu galatasarayın bu kadar kötü olmasına ise bir türlü anlam veremiyorum.bütün sezon kulübede oturan hasan kabze tek başına umutların sürmesini sağladı.attığımız gol ise sanırım bu sezon 90+larda attığımız 4.gol.
üff bu gsliler acayip balli ha. Yani böyle sey olmaz 90+3 de gol atmak ya. Neyse aslinda bir fenerli olarak beni fazla ilgilendirmiyor gsnin ne yaptigini kendi maclarimiza bakmamiz lazim.
bu sene sampiyon GALATASARAY
Bu maç hakkında hiçbir şey söylemek istemiyorum.
Bu arada Galatasaray'ın gollerine sevinen bazı Beşiktaş taraftarlarıda vardı.Onlarda tez zamanda Beşiktaş'ı bıraksınlar lütfen.
Merak etme Denizli ne olursa olsun maç satmaz ;)Quote:
Originally Posted by Maymuncuk
Galatasaray şampiyonluk için Kayseri ise UEFA için, Fenerbahçe şampiyonluk için, Denzilispor ise kümede kalmak için kazanmak zorunda... Önümüzdeki hafta adeta nefeslerimizi tutarak izleyeceğimiz iki büyük maç bizleri bekliyor.
Şu durumda Şampiyonluk için kime şans veriyorsun derseniz Galatasaray şampiyon olacaktır inşallah :) Zira Denizli işini diğer takımlara bırakmamak için Fenerbahçeyi muhakak yenmek zorunda başka alternatifi yok, yoksa Süper Lig'den düşecek...
Biz denizliye 3 maçta 14 gol attık..inşalah yine gollü bi galibiyet alıcaz haftaya
Kesinlikle.Trabzonlu olupta İstanbul takımlarını tutanlar için de aynen senin gibi düşünüyorum.Quote:
Originally Posted by FeYYaz1989
bunların 2-3 tanesini hasan kabze attı :DQuote:
Originally Posted by dinaMYt
Abi tamam ama ben yine de içimde bir şüphe içinde bu haftaya gireceğim ...Quote:
Originally Posted by VoLkaN BaROs
herşey boş beşiktaş taraftarı inanılmaz bir galatasaray düşmanlığıyla gelmiş stada. Beşiktaş resmen 1-1 e yattı en gerçekten böyle bir futbol beklemiyorsdum beşiktaştan. bu maçta şike olacak diyenlere süper bir cvp oldu. Kabzenin yokluğunu hissetmeyiz dediğim için bende özür dilerim :D:D
gs gercek ten ıyı oynamadı bence bjk daha ıyıydı cok top kaybettık pas hatası yaptık penaltı kacırdık.o hatalardan bırıının sonunda gol yedık tabıı...hasan kabze macı attıgı 2 golle tek basına kurtardı.necatının de haftalardır suren formsuzlugu da dewam edıor malesef...
necati bu maçın kazanılmasına çok şey borçlu...ne kredi kaldi ne bişey...
helal olsun Hasan Kabze...
bu takıma bir tek cihan yakışmıyor çok ama çok hata yapıyor. Hasan Kabze süperdi harikaydı
Bu sildiğim kaçıncı mesaj, forum kurallarında ve imzamda da yazıyor. Kurallara aykırı olduğunu düşündüğünüz mesaja cevap vermeyin yöneticilere bildirin...
Gerekli mesajı düzenleyeli baya oluyor ama hala cevap yazılıyor... Bundan sonraki düzenlediğim mesaja yönelik mesajlar hem silinecek hemde sahibi ceza alacak...
Lütfen maç yorumlarına dönün ve bu mesajıma cevap yazmayın...
Cihan bu maçta döküldü.Bu sezon artık bitti ama gelecek sene bu performansını mutlaka düzeltmeli.Aksi takdirde takımdan gönderilir.
tam maçtan hatta şampiyonluktan umudumu kesmiştimki hasan kabzeden gol geldi varya sewinçden havalara zıpladım ya o anki duygularımı anlatamam sizlere ama mütiş bir duygu nasıl attı hasan kabze onu ya
keyfimizi kimse bozamaz...
Allah'ına kadar savaşacağız...Pes etmek, yılmak yok...
benım ıcın zaten coktan sampıonsunuz...sadece resmı oalrak dııl tabı bır mac kaldı onu da alnımızın akıyla alıncaz inşallah
Cihan neredeyse kendi kalesine attı golü, orada topla bekleyip bir de kaleye doğru çalım yaparken Tümer'e kaptırması topu affedilemez bir hata. En az 2 yıldır nizami sahada maç yapmıyorum ben çıksam oynasam sağ bekte yapmam o hatayı. Diğer yandan Necati çok kötü oynamadı.Penaltıyı kaçırması üstüne bir de geriye düşmemiz demoralize etti Onu çok fazla ve bu nedenle Beşiktaş öne geçtikten sonra kötü oynamaya başladı, yenilen golden önce iyiydi hatta.
Hasan Kabze içinse söylenecek bir şey yok, bu maçta kalitesini ve oynatılırsa kendisinden nasıl bir verim alınacağını gösterdi. Ümit Karan ile yanyana oynasa ligin başından beri uzak ara gol krallığında önde olurdu iki oyuncuda. Helal olsun sana Hasan Kabze.
cihanın yaptığı harekette bi fener maçına bakmak için kanal değiştirdim açtım tekrar cihan çalım yapyıodu bir anda yaw bizim kale değilmiydi o taraf dedim tümerin topu kapmasıyla bizim kale olduğunu anladım :D:D cihanı ve necatiyi kabze kurtardı
arkadaşlar kusura bakmayın biraz geç cevap yazıyorum.. ben biraz deli olduğum için şimdi ters bişeyler yazarım falan o yüzden biraz zamanın geçmesini bekledim :D
öncelikle tüm gsli kardeşlerimi tebrik ediyorum. bizler her ne şartta olursa olsun çıkıp aslanlar gibi oyunumuzu oynadığımız müddetçe hakkımızı alıyoruz ki bunları da gördük. arada haksızlıklar oluyor ama naapalım elden ne gelir. elbet sonunda tanrı doğru olanın yüzünü güldürecek.
fenerbahçeli arkadaşları da tebrik ediyorum. özellikle selçuk'un golü çok güzeldi hazırlanış bakımından ama hasan kabzenin 2. golü bence haftanın golü çünkü gerçekten mükemmel bir yarım vole vurdu! HELAL OLSUN!!
ayrıca bjk-gs maçında hala şike war diyen bi arkadaş warsa ona da HELAL OLSUN diyorum :D gerçekten şike olduğunu bizlerde gördük :)
bu arada ben haftaya büyük ihtimal ali sami yen'e gidicem eğer gelecek arkadaş warsa benimle irtibata geçsin. bi konuşalım gidebilirmiyiz ? gidersek nası tanırız fln ? tahminen maraton ya da yeni açıkta olacam. bu maç kaçmaz çünkü.
umarım haftaya GS kazanır ve denizli en azından beraberlik çıkarır!!!!
ben umudu kesmişken hasan kabze çıktı sahneye :D çok sevinçliyim. Bakalım son hafta ne olacak...
aynen sana katılıyorum 90 dakka boyunca besiktas müthis akınlar yaptı eger Besiktaslı oyuncular sattı diye mesaj yazan yada öle düsünen varsa besiktaslı oyuncuların haklarını ödeyemezler ahirette adamlar taş gibi oynadı Maçı eger sansımız yaver gitmeseydi Besiktas kesinlikle 3 puanla ayrılırdı maçtan.Quote:
Originally Posted by Çağrı Zorkol
Sampiyonluk yarısı son haftaya kaldı dedigim gibi kaybedeceksekte averajla kaybedelim dedim zaten bu sene GS üzerine düseni yaptı sampiyon olmus kadar oldular sadece 2 maçta performansları cok kötüydü onunda cemeresinic ekiyoruz averajla 2.sırada olarak.
Neyse dananın kuyrugu haftaya kopacak.Hayırlısı olsun ama insallah bizim olsun.
inş bizim olur :) ama Fb düşme tehlikesi olan Denizlispor ile bizde UEFA mücadelesi veren KAYSERİSPOR ile oynuyoruz tek avantajımız bizim içeride FB nin deplasmanda olması sanırım...Quote:
Originally Posted by RoCCo_42
çağrı ben de haftaya samiyendeyim.bür yıl bu kadar zorluğa rağmen mücadele eden futbolcuları alkışlamak için gideceğim...
şike var diyenler,maçı bjk satacak diyenler umarım almışlardır ağızlarının payını...
maça gelince bence galatasarayın 3 puan şöyle dursun beraberlik olsa bile sevinmesi lazımdı o oyuna.kesinlikle maç beşiktaşın hakkıydı bence...
necatiyi hala savunan var mı acaba?
cihanın tümere yaptığı asist süperdi...sabri ve hakan çok boğuştular.hakan pres yapıp çırpınırken necatinin arkada hiçbirşey yapmaması benim gözümde bitirdi o adamı.
hasan kabze...utandım kendimden çünkü açılan bi ankette gs onun yokluğunu hissetmez demiştim...
maçın dönüm noktası bence tümerin golden sonraki bi pozisyonda içerde 5 kişi boşken şut çekmesiydi...
ayrıca tümer koray ve sergen son golden sonra cordobaya bağırıp çağırdılar:(çok içerledim ona ya.gerçekten böyle içim burkuldu.
beşiktaş seyircisi özel tezahüratlar yapmış bu maça...şampiyonluğu engellemekle ilgili falan.son dakikalarda adnan polata küfür de edildi.seyirci maç berabere itecek havasında tezahürat yaparken gol olması epey bi sert cevap oldu...
çağrı yine söyliyim ben de gidiyorum maça...
comandante benim tek korkum son maç ve önemli bi maç olduğundan bilet bulamicak olmam. o yüzden knşrz hafta içi.. yani tam belli değil ben hbr verebilirsem veririm.
benim merak ettiğim maçtan sonra hasan'a bişeyler oldu bi tribüne gitti bişeyler atldı fln tam göstermediler orayı nooldu ama bilmiyorum.. gören war mı ?
evet ya orada bişeyler oldu bende hasanı koşarken gördüm ama ne olduğunu bende bilmiyorum...Quote:
Originally Posted by Çağrı Zorkol
Tümer-Koray-Sergen iyi yapmış.;)Quote:
Originally Posted by comandante
Biz yenilsekte seyircinin tavrıda umarım Yıldırım Demirören'e bir mesaj olmuştur(ama sert mesaj).
Edit:
Şunuda söylemeden edemeyeceğim,beni hem Fenerbahçeliler hemde Galatasaraylılar karşısında mahcup duruma düşüren Yıldırım Demirören'e teşekkürler.Yalnız Beşiktaş başkınlığı yapmak paper moon'da yemek yemeye benzemiyor.Bu takım seneye şampiyon olmazsa bir daha aday olma.
Evet BJK taraftarı beklediğimden çok daha iyi hazırlanmışlar maça. Yeni Tezahuratlar falan tebrik etmek lazım...Quote:
Originally Posted by FeYYaz1989
yaw arkadaşlar şu hasanın olayını bilen yok mu yaw :(
CORDOBA olmasaydı o maç cok önceden kopardı bu bir İkinciside Gercekten son dakkadaki gol cuuuk diye oturdu cok iyi oldu.Quote:
Originally Posted by comandante