bu van der vaart beni çıltırdatacak ya 10 kişi bıraktı takımı dayanın kazanmanız lazım
Printable View
bu van der vaart beni çıltırdatacak ya 10 kişi bıraktı takımı dayanın kazanmanız lazım
3-1 oldu. :)
Kophenhag 2'de 2 yaptı ve grup liderliğine oturdu.Şimdi önlerinde Barcelona ile yapacakları 2 maç var ve bakalım 2.tur için yakaladıkları avantajları kullanabilecekler mi?
Kopenhag müthiş gidiyor.Bana göre gruptan çıkmak adına çok büyük bir avantaj elde ettiler.Neyi var bu takımın?ALLAH'ın Danimarka takımı gruplara 2de 2 ile başlıyor.Bunu böyle görünce insan temsilcilerimiz için daha da kahroluyor; katılan, katılamayan hepsi için.
Bastos'un golü olağanüstü.
http://www.youtube.com/watch?v=ifSSZjwPzLw
Gareth Bale 4-3 kaybettikleri Inter maçında hattrick yapmış. Üstelik attığı 2 gol uzatma dakikalarında. Bu sene büyük bir takıma gider herhalde.
bale naaptı öyle yahu :)
Bale iyi 2 senedir adından söz ettiriyordu ama bu sene tam anlamıyla patlama yaptı seneye onu Tottenham'da görmek çok zor.Madrid'in istediği söyleniyor seneye orada izleyebiliriz.
Bale gerçekten inanılmaz bi sezon başlangıcı yaptı şuanki formuyla dünyanın en iyi sol beki diyebiliriz.
Şampiyonlar Ligi'nde A, B, C ve D gruplarında 4. hafta maçları tamamlandı
A GRUBU
Tottenham-Inter: 3-1
Werder Bremen-Twente: 0-2
B GRUBU
Hapoel Tel-Aviv-Schalke 04: 0-0
Benfica-Lyon: 4-3
C GRUBU
Valencia-Glasgow Rangers: 3-0
Bursaspor-Manchester United: 0-3
D GRUBU
Rubin Kazan-Panathinaikos: 0-0
Kopenhag-Barcelona: 1-1
Benim için en büyük sürpriz Bremen'in evinde Twente'ye yenilmesi.Yahu anlamıyorum.Schaaf kaç yıldır Bremen'in başında hala istikrarsız, hala istikrarsız.Geriye dönüp baktığımda aklımda kalan 1 Bundesliga şampiyonluğu, 2009 yılındaki UEFA Kupası Finali, birde Almanya kupası kazanmış olması gerekiyor ve 7-8 yıldır takımın başında.Hayır her sene şampiyonluğa oynatır, olur veya kıl payı kaçırır anlarım.Yani bir geleneği, istikrarı olur.Ama klasik Bremen; evinde Stuttgart'a 4 atar, ertesi hafta Köln'den deplasmanda 5 yer.Ve ben hala anlamıyorum bu adamı neden takımın başında tuttuklarını.
Benim için bir diğer sürpriz de Kopenhag'ın Barça'dan puan alması.7 puanları oldu ve gruptan çıkmak adına çok büyük bir avantajları var.Haftaya Rubin deplasmanına gidiyorlar.Son hafta içeride Panathinaikos ile karşılaşacaklar.Rubin'e "yenilseler dahi" hala 1 puan önünde olacaklar.Son hafta PAnathinaikos'u yendikleri anda çıkacaklar.Kaldıki Rubin'den alacakları 1 puan zaten onları 2. tura çıkartmış olacak.
Benitez klasını konuşturuyor (:
Bale son golü harika attırdı adam uçtu resmen.
Zilina:0 Marsilya:7
An itibariyle tarihe geçti Marsilya, deplasmanda bir maçta en çok gol atan takım oldular. Tabii zilina da olumsuz açıdan tarihe geçti. :D
Bakalım başka gol çıkacak mı...
Gignac 3 tane attı. Bu arada Mario Gomez'in içine son haftalarda Dzeko'mudur kaçtı nedir. Hat-trick yaptı yine.
İnzaghi gibisi yok :) 59'da girdi maçın kaderini değiştirdi.Dakika 78 2-1 öndeyiz Madrid karşısında.
93'te Madrid beraberliği kurtardı. Lucescu'nun Shaktar'ı Eduardo'nun golüyle Ajax'ı 2-1 yenmeyi başardı.
Tüh ya son dakikada kaçırdık elimizden.Mourinho'ya güzel bir ders verecektik :) Finalde yeneriz artık (:
Roma, Bayern maçını 2-0'dan çevirdi.
Great Comeback Roma.
Bayern Münih'e yıllar sonra yeni bir M.Unıted tarifesi... Bu defa Roma'nın eliyle... Neyse ki bu defa final maçı değil ve gollerin ikisini birden yemek için uzatmayı beklememişler.
Gecenin sürprizini Braga, evinde Arsenal'i 2-0 yenerek yaptı. Güzel sonuç onlar açısından, o grup karışır, benden söylemesi.
Braga'nın attığı o 2. gol nedir öyle, adeta şah ve mat golüdür. Tottenham faciası ve Braga yenilgisi, S.O.S
Ş.Ligi'nde 2. tura yükselenler!
Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları salı ve çarşamba günü oynanan maçlarla sona erdi.
http://cdn.sporx.com/img/3/2010-2/champions3.jpg
Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları salı ve çarşamba günü oynanan maçlarla sona erdi.
Temsilcimiz Bursaspor, son karşılaşmasında Glasgow Rangers ile 1-1 berabere kalarak, 1 puanla grup sonuncusu oldu ve Şampiyonlar Ligi'nde veda etti. C Grubu'nda Manchester United ve Valencia ilk ikiyi alarak gruptan çıkarken; Glasgow Rangers ise yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.
Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur kuraları 17 Aralık Cuma günü İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek.
İşte Devler Ligi'nde 2. tura yükselen takımlar:
A GRUBU: TOTTENHAM / INTER
B GRUBU: SCHALKE / LYON
C GRUBU: MANCHESTER UNITED / VALENCIA
D GRUBU: BARCELONA / KOPENHAG
E GRUBU: BAYERN MUNIH / ROMA
F GRUBU: CHELSEA / MARSILYA
G GRUBU: REAL MADRID / MILAN
H GRUBU: SHAKHTAR DONETSK / ARSENAL
İşte UEFA Avrupa Ligi'nde giden takımlar:
TWENTE
BENFICA
G.RANGERS
RUBIN KAZAN
BASEL
S.MOSKOVA
AJAX
BRAGA
bir sonraki turda barcelona-milan eşleşmesi bekliyorum
Barcelona Marsilya gelsin istiyordur herhalde. :)
AS ROMA vs SHAKHTAR DONETSK
AC MILAN vs TOTTENHAM HOTSPUR
VALENCIA vs SCHALKE
INTER MILAN vs BAYERN MUNICH
LYON vs REAL MADRID
ARSENAL vs BARCELONA
MARSEILLE vs MAN UNITED
COPENHAGEN vs CHELSEA
Real Madrid ve Chelsea'nin rahat bir şekilde turlayacağını düşünüyorum.Birde Barcelona mutlak favori.Diğer maçlar çekişmeli geçicektir.
Shakhtar romayı eler.Tottenham milanı eler.Bayer münih interi eler. ve italyan kalmayan bi şampiyonlar ligi izlemek zorunda kalırız.
ArsenaL şu BarceLonadan çektiği kadar kimseden çekmedi yahu. FinaLde onLara kaybettiLer, Yarı finaLLerde, Çeyrek finaLLerde hep BarceLona ya eLendiLer, şimdi de ikinci tur da karşıLarında yine BarceLona. Şu BarceLona yı bir kere çaLımLasaLar aLacakLar şu ŞL kupasını ama işte bahtLarı kara.
Lyon yine Madrid i eler mi dersiniz :) Sanki her sene aynı maçlar oynanıyomuş gibi geliyor bana :)
Shakhtar-Tottenham-Schalke-Bayern-Real Madrid-Barcelona-ManU-Chelsea
Real Madrid bu sefer geçer Lyon'u.Arsenal umarım bu kez Barcelona'yı eleyebilir düşük bir ihtimal olsa da.Chelsea en iyi kurayı çekmiş.Diğer eşleşmelerde baya çekişmeli maçlar olacaktır.
Arsene Wenger: "Revenge is not on my mind. We want to qualify and we want to knock them out. So is it difficult? Yes. Is it possible? Yes"
Arsene Wenger'den çok güzel bir açıklama.
Tottenham'ın havasını birileri söndürecek. Umarım bu Milan'a nasip olur...
Kolay rakip gelmiş Tottenham'ı rahat eleriz (:
Finale kadar yolumuz var :) Tottenham kimmiş :D
Bale, Milan maçında yok
Tottenham'da Şampiyonlar Ligi'nde Milan'a karşı yıldız oyuncu Gareth Bale sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.
Tottenham futbol takımının teknik direktörü Harry Redknapp, sakatlığı süren yıldız oyuncusu Gareth Bale'nin, salı günü Milan ile yapılacak Şampiyonlar Ligi müsabakasında da forma giyemeyeceğini söyledi.
Redknapp, 2-1 kazandıkları Sunderland maçından sonra basına yaptığı açıklamada, Bale'nin halen iyileşemediğini ve Milan maçında oynayamayacağını belirtti.
Tottenham'da geçen hafta ameliyat olan orta saha oyuncusu Luka Modric'in de Milan maçında oynayamayabileceği belirtiliyor.
NtvSpor