Porto'nun gruptan lider çıkıp Sevilla ile eşleşmesi güzel oldu.:icon_smile:
Printable View
Porto'nun gruptan lider çıkıp Sevilla ile eşleşmesi güzel oldu.:icon_smile:
Beşiktaş için iyi bi kura olmuş ama sonraki turdaki eşleşme gerçekten kötü olmuş bol şanslar Kartal'a :)
Porto Sevilla deplasmanında 1-0 öne geçti. 2 Portolu oyuncu birbirlerini tutuyorlardı, o derece boş kaldılar ve Rolando golü attı. Star TV canlı yayınlıyor.
Edit: Kanoute 1-1
Guarin'in 85. dakikada attığı golle Porto deplasmanda 2-1 galip geldi. İspanya'da Sevilla'yı devirmek büyük iş.
Dün akşam oynanan maçlarda toplu sonuçlar şu şekilde
Rubin Kazan (Rusya): 0 - Twente (Hollanda): 2
Metalist Kharkiv (Ukrayna): 0 - Bayer Leverkusen (Almanya): 4
Napoli (İtalya): 0 - Villarreal (İspanya): 0
Anderlecht (Belçika): 0 - Ajax (Hollanda): 3
Lech Poznan (Polonya): 1 - Braga (Portekiz): 0
Beşiktaş (Türkiye): 1 - Dinamo Kiev (Ukrayna): 4
Benfica (Portekiz): 2 - Stuttgart (Almanya): 1
BATE Borisov (Belarus): 2 - Paris Saint Germain: 2
Rangers (İskoçya): 1 - Sporting (Portekiz): 1
Sparta Prag (Çek Cumhuriyeti): 0 - Liverpool (İngiltere): 0
Basel (İsviçre): 2 - Spartak Moskova (Rusya): 3
Young Boys (İsviçre): 2 - Zenit (Rusya): 1
PAOK (Yunanistan): 0 - CSKA Moskova (Rusya): 1
Sevilla (İspanya): 1 - Porto (Portekiz): 2
Lille (Fransa): 2 - PSV (Hollanda): 2
Açıkçası çoğu sonuç normal geldi bana.Ancak Metalist gibi dirençli bi takımın kendi sahasında 4 yemesi,aynı şekilde kazanmasını beklediğim Sevilla ve Beşiktaş'ın kendi sahalarında kaybetmeleri büyük sürpriz oldu.Son bi bilgi.Rubin'in kaybettiği Twente maçı Rubin'in 5 sene sonra kaybettiği ilk Avrupa karşılaşması olmuş.Kendi sahasında galiba
Lech Poznan hariç diğer takımlar sahasında avantaj elde edememiş.
Şu anda Porto-Sevilla karşılaşması var Star Tv'de canlı yayın. Zevkli bir maç oluyor. Hulk maçın başında ölümcül deparlarından birini attı , ekrana sığmıyor bazen adam
kuyt attı liverpool 1-0 öne geçti. hakikatten çok sıkıcı bir maç oluyordu, liverpool çok tatsız bu sene. gerçi bi dünya eksikle sahadayız şuanda. öyle ki n'gogh yeteneksizi forvette şu anda.
o değil de golden sonra kaptanın sevincini görünce niye bu kadar sevdiğimi anlamış oldum bu adamı. :)
Zevksiz oldu ama kazandık mutluyuz. N'Gog bu takıma yakışmıyor. Spering i çok beğendim. İnş. Alıcaz uefa'yı.
N'gog kazmasını Kuyt kurtardı...:)
Kuyt attı turladık. Amma velakin Kuyt hiç de Lpool seviyesinde bir adam değil. Adamdan bi oturma odası çıkar yani.
Liverpool'un bu sene Uefa Kupasını alacağını düşünmüyorum.Sparta Prag gibi bi takıma bile 175 dakika gol atamayan bi takım yarın daha dirençli bir takımla eşleştiğinde elenmeye gayet müsait bi takım bence.Bu sene gerçekten iyi takımlar var şampiyonluğun Liverpool'a kalmayacağını düşünüyorum
Çok ekstra sakatlıklar veya problemler olmadığı takdirde Porto'yu en güçlü aday olarak görüyorum ben..
25 dakika sonra Star'da Benfica-PSG maçı başlayacak..Mevlüt ilk 11'de..Bakalım nasıl oynayacak..Mevlüt'ü niye milli takıma almıyorlar anlamıyorum.
22:05'te Euro Futbol kanalında Manchester City-Dinamo Kiev maçı var.
Mevlüt'ün topu direkten döndü.
Dinamo Kiev city'yi 2-0 yendi
Braga'dan çok daha farklı bir skor bekliyordum ama olmadı olsun 1-0 da iyidir.
Vaybe ülke puanı adına çok kötü oldu bu sonuçlar. Ukrayna ve Portekiz takımlarının bu gece de kazanmasıyla, bu ülkeleri kısa vade de yakalama hayalimizde böylelikle suya düştü. Şimdiki hedef altta ensemizde olan Yunanistan Danimarka gibi futbolda 3. sınıfa girebilecek ülkelere geçilmemek olacaktır...
City - Kiev maçını Star veriyor. Hakem Cüneyt Çakır.
Ajax'a bak Suarez gitti adamlar dökülmeye başladılar 2-0 yenik durumdalar Spartak Moskova karşısında dk 33
Kiev kupayı alsada şampiyona elenmiş olsak...
Cüneyt Çakır Balotelli ' ye direk kırmızı gösterdi.
Balotelli resmen maçı sabote etti. Önce boş kaleye atamadı. Sonra rakibe tekme atıp kırmızı kart gördü.
Edit: Kolarov çok güzel bir gol attı. Kalecinin de büyük hatası var.
Kolarov attı Balotelli bir işe yaradı :P
şimdi de 1-0 önde city :D
Ve Dinamo Kiev,City'i de eledi...
İlk maçlarda çıkan takımlar;
Dinamo kiev,benfica,spartak moskova,twente
Liverpool - Braga maçı vasatında altında.
Koçum Braga :) Liverpool'da iş olmadığını bir kez daha gösterdiler bize :)
Porto
Benfica
Villarreal
Braga
Bu takımların turlayacağını düşünüyorum.
porto
benfica
villareal
kiev
turlar
İngiliz-Alman-İtalyan otoriteleri nerelerde ?
UEFA'da Dublin yolu belirlendi
UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek ve yarı final kuraları çekildi. Önce Beşiktaş'ı daha sonra da Manchester City'yi geçen Dinamo Kiev, son 8'de Liverpool'u eleyen Braga ile eşleşti.
Çeyrek finalinde hiç İngiliz, İtalyan ve Alman takımın olmadığı ve bu anlamda tarihte bir ilk olan UEFA Kupası'nda Dublin rotası İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekletirilen kura töreniyle çizildi.
Çekilen kura sonucu eşleşmeler şu şekilde gerçekleşti;
ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ
PORTO - SPARTAK MOSKOVA
BENFICA - PSV EINDHOVEN
VILLARREAL - TWENTE
BRAGA - DINAMO KIEV
UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final ilk maçları 7, rövanşları ise 14 Nisan'da oynanacak.
YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ
BRAGA - DINAMO KIEV / BENFICA - PSV EINDHOVEN
PORTO - SPARTAK MOSKOVA / VILLARREAL - TWENTE
UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final ilk maçları da 28 Nisan, rövanşları ise 5 Mayıs'ta oynanacak. Kupanın sahibi ise 18 Mayıs'ta Dublin'de belli olacak.
NtvSpor
Bende Porto Villareal finali bekliyorum.
Porto - Benfica veya Kiev Finali olur
porto, psv, twente, braga diyorum