kardeşim isteyen hileyle oynar ben de hileye karşıyım ama bizim dememizle fm i bırakma zorunlulukları yok herkes istediği gibi istediği oyunu oynar.Quote:
Originally Posted by salih_202
Printable View
kardeşim isteyen hileyle oynar ben de hileye karşıyım ama bizim dememizle fm i bırakma zorunlulukları yok herkes istediği gibi istediği oyunu oynar.Quote:
Originally Posted by salih_202
hileye her yerde hayır
hile bayağı var bi ara sitede anlatıyodu moderatörler.datalarla oynayıp paranı yükseltebiliyodun,istediğin oyuncuyu bi yerden bi yere yollayabiliyodun...ama nasıl olduğunu bilmiyorum pek ilgilenmemiştim
Ya arkadaşlar tamam hileye hayır da yanlız FM öyle bi oyun ki Türkiye'De kadrosunda çok yabancı futbolcu barındırmak bir yabancıyı Türk yapabilmek bile hile sayılabiliyor ama bunlar bence oyunu iyileştirmek için bir yöntem . Ama arkadaş tabi eğer nasıl beleş adam alabiliriz nasıl para zimmetimize geçiririz derse o zaman ben de KOLAYCILIĞA hayır derim bilmem siz ne dersiniz ?????
ya bu all diye anteraman programları varya bunlar hileli falan mı bilen varmı
Quote:
Originally Posted by citykhan
tabiki hileli hepsi fulll oluyo
eğer o hileli antreman warsa sende o antreman ağırlıklarını düşür eğer tekrar çıkmıyosa hilelidir
Satın almayalım, kazanalım lütfen maçları
evet hileli ....
bence zorda olsa hile yapmadan oynamak en mantıklı ve en güzel olanı.
hile yaptığınız zaman zevk almadığınızı sizde göreceksiniz.
ben antrenman olayını denemiştim :)
valla ant. programını bende denedim adamlar her maç terminatör gibi oluyo :) Ama boşverin sakat makat adamlarla gerçeğe en yakın FM'yi oynayın
evett bencede
no hile no problem :D
Bazende hile gerekiyor arkadaşlar hileye hayır diyen arkadaşlar aranızda hiç hile yapmada bir türk takımıyla şampiyolar ligi kupasını alan varmı hiç bir türk futbolcusunun en iyi futbolcu seçildiğini gören varmı.
Ben aldım, ben gördüm. Eğer sabredip 5-6 yıl ilerlersen ve bu 5-6 yıl boyunca doğru potansiyele sahip oyuncuları transfer edersen, güzel bir antrenman programı uygularsan ve de takımına en uygun taktikleri yapabilirsen bu başarıları görmek hayal olmuyor. Hilesiz oyundan alınan zevkle hileli oyundan alınan zevk arasında muazzam bir fark var.Cm-Fm serüvenine başladığım ilk yıllarda hile yapardım (tabi o zaman küçüktük anlamıyorduk birşeyden :D ) Fakat şöyle geriye dönüp baktığımda hile yaptığım oyunlarda 2 yıl bile ilerleyemezken şimdiki oyunlarımda 10 yıl 20 yıl ilerleyebiliyorum.Quote:
Originally Posted by ferruhsengor
Valla En İyİ Hİle Datalri İle Oynamak
Vay Be Herkes Hile Yapıyormuş - Hilesiz Oynayan Adam Tek Tük Var BURADA
http://www.neoseeker.com/Games/cheat...ager_2006.html
arkadaşlar ingilizcesi iyi olanlar bu siteden hileleri öğrenebilirler
öğrendikten sonra bizlerlede paylaşın çünkü ben az ing biliyorum
daha 13 yaşındayım:p :p :p
umarım bir hata yapmadım
yaptıysam herkesten özür dilerim
yaptın yaptın bu forumda hilenin hi si yasak:D
adamlar editorden bahsediyo yani oyun öncesi
hileye hayır
Sadece editörden bahsetmiyorlar. Hepsini okudum ve birisi cidden çok ilginç ve para sıkıntısı olanlar için kullanılabilir bir şey. İlkinde bunu anlatıyor.
Bir adamı satmaya çalıştınız ve bir kulüple anlaşma sağlandı. Transfer ile ilgili son olarak gelen ve adamın satılmasını kesinleştiren "Kabul Et" "Reddet" ve "Ertele" butonları çıktığında hiçbir şeye basmadan direkt olarak kaydedip çıkın. Sonra oyuna tekrar girin ve "Kabul Et"e basın. Bilinmeyen bir nedenden ötürü anlaştığınız transfer ücretinin 2 katına satmış oluyorsunuz.
En azından Tips #1'de öyle yazıyor.
Quote:
Originally Posted by Gravity
:eek: :eek: hadi canım o nasıl oluyormuş ya:confused: çok ilginç. deneyen olursa lütfen buraya yazsınlar:rolleyes:
abi hakketten biri denesin yaws
Ben denicem tabi biri oyuncuma teklif yaparasa
süper bir olay deneyen varsa söylerse sevinirim
ben denedim işe yarıyo duyrulur
halla halla cok ilginç walla
Konunun "Oyuncu Platformu" ile bir ilgisi bulunmamakta. Genel Konular'a taşıyorum.
arkadaşlar bende bişey ekleyim bilmiyorum daha önce yazıldımı ya da bir hatamı emin deilim olay şu;
kadronuzdaki bi oyuncuyu 18A gönderiyosunuz sezon başında sonra sizden avrupada oynanacak oyuncu listesi istendğinde bu oyuncuyu listeye eklemiyorsunuz daha sonra (yerine başka oyuncu alıyosunuz) listeye onay veriyosunuz maç zamanı geldiğinde bu oyuncuyu alıp as kadroya yerleştiriyosunuz yani fazladan bir kadro genişliği yaratmış oluyorsunuz
Bunu ben kendim keşfettim içinde olduğum sezonda gelicek sezon tekrar deniycem bilmem olcakmı ? sizde bi deneyin derim
dediğim gibi bir hile olmayabilir ya da daha önceden yazılmış olabilir oeğer öyle ise kusura bakmayın! kızmayın! sinir yapmayın!
Abi kusura bakma ama tips 2 de yazıyor aynısı
bu sistem anadolu kulüplerini calistiranlar icin cok iyi ise yarar.. oyuncularini 2 kati fiyata satarlar..
http://www.cheatbook.de/files/footballm26.htm
arkadaşlar burdada heralde biraz hile var
ingilizce bilenler bilmeyenlerle paylaşsın
yaw burda ne yaziyor almancasi yokmu yaa cok kötü su transfer olayini yaptim oyuncum 20 milyon euroya gitti cok sevincliyim ayrica ben hamburgdayim ve lauthu sattim,Quote:
Originally Posted by anılcıkmıcık
ya harbı ıse yarıomu bu yontem__???
bırısı doru duzgun yazsın
hile yapmayalım ya;)
şampiyonlar ligi gençlere önme vermektedir mesela senin normal kadronda genç biri olsun sen onu listeye eklemezsen bile onu şampiyonlar liginde oynatabilrisinQuote:
Originally Posted by dnz498
Arkadaşlar orda birsürü madde var ama ing. pek iyi olmadığından pek anlamadm birileri diğerlerinide açıklar mı?? (gerçi hileyi hiç sevmem ama :D )
Yaw ing bilen biri varsa acıklasın benim amacım hile yapmak değilde merak:)
arkadaşlar ben bu iki katına satma meselesini denedim. baki'yi satıyodum yaptım tüm denilenleri ama aynı paraya gitti.. yapan arkadaşlara bi sorum var. transfer haberinde 2 katı olan para mı yazıyo yoksa normal olan ücret mi?? eğer haberde iki katı yazmıo ama kasana 2 katı geliyosa olmuştur çünkü benim haberde aynı para yazıodu..
save li oyunumda hile olmasın diye yenioyun açığta denedim ama bu Hile olmuyor arkadaşlar. 6.03 ile denedim çalışmıyor. böyleside daha iyi oldu sanırım :)Quote:
Originally Posted by sergenNn