Printable View
Bu sene kesin çıkmalıyız artık Bank Asya'ya.Konya Şekerspor ile aramızda 5 puan var ama daha önümüzde çok maç var başı değil sonu önemli bu işlerin.İnşAllah çıkacağız Bank Asya'ya. :)
Adana Demir deplasmanından 1 puanla ayrıldık.Kendi sahamızdaki Ofspor'u yenebilseydik bu 1 puan güzel olabilirdi ama olmadı.Önümüzde Eyüpspor maçı var.İçerde kazanarak seri yakalamalıyız.
pursaklar ın galibiyeti çok önemli...
4 maç üst üste aldığımız beraberlikten sonra Fethiye'yi deplasmanda yenerek nihayet 3 puana kavuşmuş olduk.İyi gidiyoruz,fakat gereksiz puan kayıpları yapıyoruz.Umarım Fethiye maçı bir galibiyet serisinin başlangıcı olur ve haftaya Pendikspor'u evimizde yenerek çıkışa devam ederiz.
Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta 8.hafta maçları bugün oynanacak.Günün programı ;
http://img709.imageshack.us/img709/227/8haftam.jpg
Sakaryaspor 1-1 Eyüpspor
Bu aralar çok beraberlik alıyoruz artık galibiyet almalıyız önümüzdeki maçta.
Trabzon Konye Şeker'i fena dağıttı :)
Kendi sahamızda bir puan kaybı daha.Kendi sahamızda Telekom ve Ofspor'un ardından Eyüpspor'u da yenemedik.
Ne yapıp edersek geriye düşüyoruz.Diğer maçlara oranla daha olumlu işler yapmaya çalıştık ancak olmadı.Rakibimizden daha fazla pozisyonumuz var ancak değerlendiremedik.İnşallah bu puanları aramayız.
Konya Şeker'in puan kaybı yaşadığı şu haftada 3 puanı alabilsek güzel olurdu.
bu hafta deplasmanda pursakları mutlaka yenmeliyiz.zirveden kopmaya başladık yavaş yavaş.ama deplasmanda daha iyi oynuyoruz ve kocaeliye yenilmiş bir pursaklar var karşımızda.
Bi Sakaryalı daha gördük sevindim. :)
Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta 9.Hafta Maçları
http://img121.imageshack.us/img121/9373/9haftaprg.jpg
haftayı üç puanla kapamak gibisi yok.hele de 90 da gelen golle olması :)
Adana Demir karşılaşmasında olaylar çıkmış sanırsam.Adana'da kaç haftadır sürekli olay oluyor ama bir yaptırım görülmedi bugüne kadar.
Pursaklar deplasmanında ki galibiyetimiz güzel oldu.Oynadığımız oyunu bilmediğimiz için ne diyeceğimizi bilmiyoruz.Ancak Konya Şeker - Elazığ maçının berabere bitmesi işimize yarada.Şimdi önümüzde 11 günlük bir boşluk var.Tüm sıkıntılarımızı çözmeliyiz.
Maçı kazanabilirdik , deplasmanda olmamıza rağmen iyi oynadık.Sağlık olsun doğru yoldayız namağlup yolumuza devam ediyoruz.
Sonunda hocamız görevden ayrıldı.Şu 10 günlük aranın başında olsa daha bir güzel olabilirdi.İyi bir hoca ile şampiyonluğu alacağımıza inanıyorum.Şu hocadan kurtulduğumuza mutluyum.
Ads-Tarsus MAçında Tribündeydim olaylar çıktı Maç 15 Dk uzayı 12 kişi Sahaya indi 12 kişi göz altına alındı Benim ömümde Oturan Kilolu bi adam Maç boyu küfretti Küfretti En sonunda Ben gidiyorum dedi ATladı Sahaya :D
Bizim Pendik deplasmanında taraftarımız polisin biber gazından etkilenerek canını kurtarmak için sahaya girdi 3 maç seyircisiz ceza aldık..
Adana'da bu sezon neredeyse her maç olaylar oluyor.Son olarakta taraftar sahaya girip hakeme ve rakip takım taraftarına saldırıyor 1 maç seyircisiz oynama cezası geliyor..
Kendi sahamızdaki ikinci galibiyetimizi Fethiye karşısında aldık.Maça gidemedim.Golümüzü 90.dakikada atmışız.Kendi sahamızda 3 maçlık aradan sonra gelip geldik.
Konya Şeker ve Elazığspor'da kazanan takımlar arasında.Bizle berabere bu iki takım ilk 3 sırada ve arkadakiler 4 puan geride kaldılar.
Devre bitene kadar Elazığspor ve Konya Şekerspor ile karşılaşacağız.İyi bir hoca ile bu ligten çok rahat kurtulabilirz.
TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta 10.Hafta Maç Sonuçları ve Oluşan Puan Durumu
http://img823.imageshack.us/img823/9893/10haftasonu.jpg
http://img230.imageshack.us/img230/6282/10haftapd.jpg
Bugün oynanan maçta 1461 Trabzon'u deplasmanda 5-1 mağlup ederek Elazığsporu maç fazlasıyla liderliğe oturdu.
İyi oynuyoruz , çok iyi pas yapıyoruz.Böyle oynadıkça Bank Asya'ya yükselmememiz için bir sebep yok.
TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta 11.Hafta Maç Sonuçları ve Oluşan Puan Durumu
http://img294.imageshack.us/img294/8599/11haftasonu.jpg
http://img146.imageshack.us/img146/3...puandurumu.jpg
Elazığspor çok iyi sonuçlar alıyor gerçekten.Haftayda Sakaryaspor - Konya Şekerspor maçı olduğunu düşünürsek önemli bir avantajları var.Yanılmıyorsam 3 hafta sonrada bizle kendi sahalarında oynayacaklar.
Pendik deplasmanında mağlup olduk.Kazanmalıydık ama olmadı.1-0 öne geçmemize rağmen galibiyeti koruyamadık.Durum 1-1 ike 60.dakikada 10 kişi kaldık bunun neticesinde mağlubiti aldık.Haftaya Konya Şeker'i mutlaka yenmeliyiz.
Pendik maçında tribündeki yerimi aldım.Güzel zevkli bi maçtı.ilk yarı çok iyi oynadık bence.futbolcular arasında kavga çıktı ilk yarıda belki de bizim takımda olayda tek suçu olmayan yunusa hakem sarı kart gösterdi.daha sonra yaptığı bi fauldede ikinciyi gösterince takım haliyle çekildi kendi yarı sahasına.daha sonra pek bir varlık gösteremedik ve mağlup olduk.takımın iyi oynadığını düşünüyorum.teknik direktörlüğede şaban yıldırımın gelmesiyle zirveden kopmayız inşallah.
bu maçta taraftarlar arasında kavga çıkmadı ama pendik tribünleri maç boyunca küfür etti.bizim tribünün abileride hemen engelledi allahtan bizimkileri cevap vermeyin diye.pendik tribünü %80i çoluk çocuktan oluşan,hepsi çift takımlı olan bir tribün.tartışıpta ceza yemeye değmez.
TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta 12.Hafta Maç Sonuçları ve Oluşan Puan Durumu
TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta 13.Hafta Maç Sonuçları ve Oluşan Puan Durumu
Son 3 haftada puan alamadık.Acilen toparlanmamız lazım.İçerde 1461 Trabzonspor ile oynayacağız.Bu maçı mutlaka kazamalıyız ancak içimizdeki sorunlarıda çözmeliyiz.
3 hafta aradan sonra gelen 3 puan ve güzel futbol.Çok özlemişiz.
Kendi sahamızda 1461 Trabzonspor'u mağlup ettik.İyi bir futbol oynadık.Elazığspor'da Kocaeli deplasmanında 2 puan kaybetti.Haftaya 8 puan önümüzdeki Elazığ ile zorlu bir karşılaşma olacak.Kazanırsak yeniden zirveye yaklaşacağız.
Ali zaten anlatmış her şeyi haftayı Elazığ'ı yenersek çok güzel olacak her şey.
TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta 14.Hafta Maç Sonuçları ve Oluşan Puan Durumu
Kocaeli'de 2 puan kaybettik değil de 1 puan kazandık diye düşünüyorum.Kocaelispor'un 10 haftadır istikrarlı bir performansı var.Bizi yenip namağlupluğumuza son vermek istiyorlardı.Yine de ordan 1 puanla dönmemiz güzel oldu.Lig uzun maraton bu 1 puan işimize yarayacaktır diye düşünüyorum.
Haftaya içeride Sakaryasporla oynayacaz.Hem liderliğimizi sürdürebilmemiz için hem de Sakaryaspor'u şampiyonluk yarışına tekrar sokmamak için kazanmalıyız.Güzel,zor bir maç olacak.
Profosyenel Türkiye Liglerinin tek nağmağlup takımı ile deplasmanda karşılaşacağız.20 dakika sonra karşılaşma başlayacak.Kazanırsak yeniden üst sıraları yakalayacağız.Çok kritik bir karşılaşma olacak.
Aynen Ali kazanmaktan başka çaremiz yok.Netten izleme fırsatımız olsa keşke :(
normalde kanal 9 ve kanal 23 veriyomuş elazığsporun maçlarını ama bu maçta tribünler dolsun diye vermeme kararı almışlar.
İç saha maçlarını vermiyorlar seyirci maça gelsin diye.Deplasman maçlarını gösteriyorlar.
Maçı 2-0 kazandık.Zor maçtı fakat kazanmasını bildik Taylan Eliaçık'ın kolu kırıldı maalesef maçın başında onun yerine oyuna giren Arif Şahin attı golü.Konya Şekerspor'da galip geldi 3.sıradakilerle fark bayağı açıldı bu arada.Umarım istikrarlı futbolumuz devam eder.
Elazığspor'u tebrik etmekten başka yapacak birşeyimiz yok..İlk yarı bitene kadar önümüzde iki karşılaşma kaldı.Bu maçları kazanıp en iyi yerde bitirmek istiyoruz.Devre arasında da bir durum değerlendirmesi yapmamız gerekecek.