Artık şu Baroni çıksında Selçuk oynasın razıyım.
Printable View
Artık şu Baroni çıksında Selçuk oynasın razıyım.
Dia'ya ilk 11 şansı verilmeli artık.
3-1 Fenerbahçe kazanır diyorum .
İnşallah Mehmet ortada Dia sağda oynar.Baroni tribüne çıkar inşallah.
Herhangi bir oyuncu tribüne çıkmayacak. Güiza ve Bilica zaten kadroda yok. 6 yabancımız sahada 2 yabancı ise kulübede olacak.
KAYSERİSPOR-FENERBAHÇE
STAT: Kadir Has
SAAT: 19.00
HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu
KAYSERİSPOR: Souleymanou, Hamza, Serdar, Amusulashvili, Hasan Ali, Mehmet Eren, Santana, Selim, Moritz, Cangele, Zalayeta
TEKNİK DİREKTÖR: Şota Arveladze
FENERBAHÇE: Volkan, Okan, Lugano, Yobo, Caner, Dia, Mehmet Topuz, Emre, Stoch, Alex, Niang
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman
İŞTE F.BAHÇE'NİN İLK 11'İ...
Volkan Demirel
Okan
Lugano
Yobo
Caner
Emre
M. Topuz
Cristian
Stoch
Alex
Niang
Cristian oynuyor Dia yine yedek.
Allah kahretsin ne var şu Baroni'de ne var ya. Sahada birşey yapıyorda bizim mi haberimiz yok. Koy Dia'yı at gibi koştursun. Adam maşallah atlet gibi. 100 metreyi 10-11 saniye arası koşuyormuş.
Keyifli bir maç olacak gibi oyun tempolu başladı.
pek keyifli devam etmiyor ama :/
Ortada bir ilk yarı geçti.2 takımın da ciddi pozisyonları yoktu.2.yarı böyle devam edemeyiz.
Fenerbahçeli olmasam herhalde bu maçı izlemeye devam etmezdim. Fenerbahçe'de tüm oyuncular uykudan yeni uyanmış gibi, bitse de gitsek havasındalar. Kayserispor da Fenerbahçe'nin isminden korkuyor; şimdi yüklenirsek geride sakata gelmeyelim, böyle devam edelim yan toptan falan da bulursak götürürüz 3 puanı, bulamazsak da 1 puan fena değil tadında oynuyor. Dolayısıyla çok zevksiz bir maç oluyor.
Lugano'nun Hasan Ali'ye aldırdığı kart güzeldi. Lugano'nun ayağını uzattığını gören Hasan kendini yere bıraktı ama Lugano cin gibi, ayağını çoktan çekmişti. :}
Çok sıkıcı bir maçtı umarım ikinci yarı tempolu ve keyifli bir maç olur.
Yobo sakatlandı, Selçuk girdi yerine stoper olarak.
1-0 kayseri önce gecti
Kayseri golü buldu, Santana atmış...
Selçuk stoperinse golü yersin işte.
Santana kim ya duymadık hiç adını transfer sezonunda Zalayeta oynuyormu :D
Bu iş burda biter ! Bravo Aykut Kocaman.
2-0 oldu. Furkan attı.
bravo aykut.. 2-0 selçuğun luganonun yanında oynadığını söyleyelim de.. %100 hatalı yenilen golde ünlü stoper selcuk
İlk gol Selçuk'un adamı kaçırması nedeniyle gelişti. Yerden gelen pası Santana kontrol ederken top havalandı. Selçuk engellemeyince ceza alanına girdi ve Volkan'ın üzerinden aşırtarak golü attı. Orda iyi bir stoper olsa top kontrolünü yapamayan bir oyuncuya bu kadar rahat hareket izni vermezdi.
murphy kanunu
yedek stoper almazsan kadroya selcuk sahin denen futbol katilini stoper izlersin
yazık oldu bu sebebten cok gidilecek aykut hocanın üstüne savunulacak yanıda yok niye almazsn
Ilhan veye Bekir sakat miydi?
İzleyenlerin söylediğine bakılırsa Selçuk maça girip oyunu koparmış. Heralde selçuk ilk kez stoper oynuyordur kariyerinde.
3 kaçtı.
VoLkan çıkardı.
Fenerbahçe maçın başından beri hiç pozsiyona giremedi.
Cangele cok iyi oynuyor su dkya kadar.
Bu maçın savunması yok
Aykut hocaya inanılmaz güveniyordum böylesine sacma bi hata cok şey götürdü güvenimden
orada bekir bilica ilhan biri girsin yobo cıkınca 6 tane de yiyelim mühim değil selcuk girip hata yapıp böyle olunca haliyle sinirler alt üst oluyor
ne diyecek maçtan sonra acaba selcuk u önceden tanıyordum o mevkide oynayabileceğini biliyorduk oynadı oyuncumlada konuştum oynayabileceğini söyledi falan der büyük olasılıkla
böyle acemilik bu denle sacma altında hiç bi mantık olmayan bi hareket olmaz
cok düşük olasılıktı yobo nun cıkması ama işte gercekleşti.
Kayseri kafilesine sadece 2 stoper alan Aykut Kocaman'a selamlarımı yolluyorum ! Takımdan önce onun toparlanması lazım.
Yil 2002 Hakan Ünsal Rivaldoya topu atti kirmizi gördü simdi Emre atti rakibe topu sari kart :)
Dia çok kötü oynuyor. Pas vermek istiyor ama vurduğu top ilerlemiyor. Çok acayip.
3 Büyükler'in 2'si bu sene zor günler geçiriyor, Anadolu'lu Büyükler bu sene bir kez daha şampiyon olur mu acaba?
Bu seneden de ümidimi kesiyorum yavaş yavaş. 2 deplasman 0 puan.
Tebrikler Kayserispor'a.Hakettiler istediler ve kazandılar.Fenerbahçe kazanmak için istekli değildi.Selçuk faktörü de buna eklenince bu sonuç kaçınılmaz oldu.
Tebrikler Kayserispor'a hakettikleri bir maci aldilar , FB'de hic istek yokdu sanki bugun
Tebrik ediyorum Kayseriyi bu sonuç için. Fenerbahçe 2 deplasmanda 0 puanlık bir performans sergiledi şimdiye kadar ve çok tehlikeli bu durum.
Sadece suçu Selçuk'a atmamak lazım. Caner'in tarafıda koridor oldu. 2 golün pasıda o kanattan geldi. Kayseri'nin kaçırdığı mutlak pozisyonda yine Caner, M. Eren'i durduramadı.
hepsi exotan atıp gelmiş maça :)
not: exotan uyku hapı.
Kayseri maçın başından sonuna kadar maçı hakeden taraftı .Tebrikler , Kayseri .
Bir sözde Kayseri taraftarına ,o kadar güzel stadınız var ama doğru düzgün tribünler blie dolu değil .Tribündeki insanların birazı da forma alsa çok güzel olur ,kameranın çektiği yerde formalı adam görmedim nerdeyse .