Baroni kadroda yokmuş galiba.Güzel haber...
Printable View
Baroni kadroda yokmuş galiba.Güzel haber...
Kulübede Yobo ve Stoch olacak, Baroni de tribünde.
Alex yerine yine Stoch'u tercih etmiş Aykut Kocaman. Bu maçta sonradan girecek Baroni olmadığı için 60-70 gibi Alex çıkar, Stoch oyuna girer.
Stoch'u oynatmıyomuş yine diyorlar lig tv'de yani kadroyu tamamen bilmiyorum yeni açtım ama stoch oynamıyo diye anlatıyolar
İlk 11
Volkan
Gökhan Lugano Bilica A.Santos
Mehmet Selçuk Emre Dia
Alex
Niang
4-4-1-1 den artık 4-3-2-1e dönmeliyiz yani Alex yerine Stochu koyup aml amr'li oynamalıyız artık
Stoch yine yok. Allah sabır versin bize bu sene. Stoch gibi bir adamı bütün Türkiye yere göğe sığdıramazken, Aykut Kocaman yedek oturtuyor ya, diyecek söz yok.
abi yeter artık bu stoch'u niye oynatmıyor aykut hoca ya. Kendi evinde selçuk ve baroni oynamadan maça çıkamicak kadar cesaretsiz de olmamalı.
Kardeşim şu Stoch'u neden oynatmıyorsun ya? Onun gibi bir adam yok bu takımda. Aykut Kocaman'ın lig başlarken yaptığı bir açıklama vardı. Eğer yeni sistemimize uyum sağlarsak devam edeceğiz. Eğer sistemi tutturamazsak 6. hafta gibi eski sistemimize döneceğiz diye bir açıklama yapmıştı. Galiba bu durum gerçekleşiyor. Devrim elimizde patladı.
@Neron_FB
Demek istediğini pek anlamadım ama maç bizim sahada değil.
Gol atarsak kazanacağımızı düşünüyorum. Gol yemeyecek olmamızın garantisi ilk 11'de Ersen Martin'in bulunması.
çıkış maçımız olacaktır bu endişe etmemize gerek yok.stoch'u zamanla kadroya alacaktır neden oynatmıyo bende anlamıyorum ama sonuçta herşeyi açıkca söylemeyi seven bir isim Aykut hoca,yakın zamanda bunuda açıklayacaktır
Gol nasıl bir goldü.
Paşa akaaaar Fb bakaaar :zuhaha
Kasımpaşa samiyende önde :)
Arkadaşlar maç içinden herhangi bir görüntü yayınlamanın yasak olduğunu biliyosunuz. Açılan pankartı mesajınızda belirtebilirsiniz.
Alex gol penaltıdan.
2-1 Emre !
Etti 97 kaldı 3.
3 oldu Niang.
3-2 oldu ne biçim maç ya bu :D
ya ne oluyor anlamadım bir bakıyım 1-0 yenilyioz bir bakıyorum 2-1 olmuş tam açtım maçı 3-1 şimdide 3-2 :D
Bu nasıl maç:D
Çok saçma bi takımız şu an :D
Golden sonra Selçuk eliyle Aykut Kocaman'ın kafasına vurmuş. Twitter'dan esatdergi yazdı.
Noluyor ya maçın garipliği.Fenerbahçe'nin hataları ilginç bir maç.
Dia müthiş.Özellikle bu forumda çok büyük kaygılar vardı kendisi hakkında ama haksız çıkarmayı bildi.
Volkan kötü bugün bence. Selçuk her zamanki gibi. Varsa yoksa emre-dia !
bu selçuk'a hala futbolcu diyenler beri gelsin. insan orta sahada bir tane top kesemez mi yahu!?
ayrıca bilica hayalet gibi. içinden geçiyorlar her pozisyonda.
volkan'ın eksantriklik 20 olsun.
Volkan'da suç bulmayalım adam daha geçen gün evlendi bugün sahada. Tabi oynayamayacak.
harika bi dia izliyoruz sadece takımın gerisi çok tempolu değil bugün.emre mükemmel bir gol attı bunları daha çok yapmalı eski günlerinde yani gs döneminde sık sık yapardı, çok gol atardı.alex artık cidden can sıkıyor yada bana öyle geliyor ama gezinmekte sahada sonuç olarak.
maçı sabote eder gibi oynayan 2 brezilyalı defansımızıda anında cıkartmıs aykut hoca çok hoşuma giden bir hareket işte bu benim
Fenerbahçe'de Bilica ve Andres Santos oyundan alınırken; yerlerine Yobo ve Caner girdi.
Kasımpaşa'da Halil Çolak çıktı, Korhan girdi.
4-2 oldu.Dia getirdi Niang tamamladı.
Niang ve Dia doğru transferler Niang gol kralı olabilir bu sezon
Baros - Bobo - Niang - Teofilo arasında sıkı bir yarış olacaktır.