biz ıslattık ama başka birşeyi :D
Printable View
biz ıslattık ama başka birşeyi :D
Ben daha emektar bile degilim, aygun takmis apoletleri. :P
Aygun ilk icraatin ne olacak, birgun mod olursam bisiler yapcam diyodun :)
Eger o dedigini yapacaksan ifsa etmeyelim ozelden konusuruZ. :)
Adaşın ayağını kaydırmak lazım. İlk açıkta kafasına kafasına vurmak lazım. Şaka bir yana hayırlı olsun.
Arkadaşlar ben espri yaptım mı olay olmasın lütfen. Bu kadar mı kötüyüm espri işinde. :p
Artık baktılar olmuyor Aygün çok cıvıtıyor dediler yönetici yapalım bunu daha az konuşur. Hem o rahat hem biz rahat oluruz diye düşünmüşlerde olabilirler. :) :)
Adam kızmış beyler..
Yönetici oldu hala çizgi film avatarları imzaları,gerçi bilgim yok çizgi film mi değil mi ama :D
Merak ettim araştırdım.
Arama bölümünden yazarak son bi aydaki mesajlarına baktım.Var yine de : )
Gülücük ekleyin, konuya nokta koyalım arkadaşlar. :)
Abi ciddi bir mesaj yazılmışken niye gülücük eklensin.O gülücüğün de yeri zamanı var her şeye gülünmez ki.Konuyu açtığın yetmiyo bi de bunları diyosun hiç yakışmıyo bak sana :icon_biggrin:
Haliyle olucak tabi ki onu herkes yapıyor :)
Ben her şeye gülücük eklerim. Mesela sana PES'te 10 tane atmam komik değil, üzülüyorum ama yine de gülücük ekliyorum. :n:
buqünleride mi qörecektim.. bizim hayaticik mod olmuş.
Aygün Laptop'ın ekranını geriye doğru eğdiğimde ekran biraz karardığı için nickin koyu mavi yani üst yönetici gibi görünüyor, sonumuz yaklaşıyor.
5 yıldır buradayım böyle skandal görmedim.
@Sekopej
Lütfen mesajlarınızda kullandığınız üsluplara dikkat ediniz.. Ne o öyle kaka maka, hiç yakışıyor mu bi administıratöre
zamanında bu tehlikeyi sezip aygün turksportal'dan atılsın diye bir grup kurmuştum facebookta.. aygün'de grup 200 kişi olsun bırakırım siteyi demişti ama gerek umursamazlığınız gerek benim yetersiz tanıtımım gerek serkan büyükgüroğlu'nun söz verdiği halde grup için çıkartacağı parçayı çıkartmaması vs. gibi nedenlerden dolayı bu 200 kişi oluşmadı ve hepimizin korktuğu şey başımıza geldi ama hala bir kozum var ve sizler için onu kullanacağım. aygün yöneticiliği bırakmazsan beste'ye kayıtları yollarım. :D
Ciddi olmayanlar hariç çoğu kişi bariz kıskanıyor :)
Hayırlı olsun kardeşim, umarım altından başarıyla kalkarsın.. :)
yönetici olmasına sevindim Ayg.'ın :D:D
Hayirli ugurlu olsun Aygün , Yönetici olmana gercekden sevindim...
Yöneticiliğin hayırlı olsun Aygün:)Başarıyla kalkarsın İnşALLAH:)
Aygün abi hayırlı olsun... Beni tanımıyosun tabi.. eee bende seni tanımıyorum ama iyi olmuş kariyerimle ilgileniyon fln :D:D
Aygün 17 değil miydi ?
20 - 5 = 17 ?
Matematiğim yetmiyor.