Gorduk Almanya macinda ne guzel oynadiklarini, birbirlerini bozdular....
Printable View
Gorduk Almanya macinda ne guzel oynadiklarini, birbirlerini bozdular....
Nuri'yi yine bi maçta harcadık . Bi kere de gerçek mevkisinde bizden daha kötü bi takıma karşı oynasaydı da izleseydik adamı ..
Bu oyuncuları daha verimli kullanmak için onlara göre bir düzen kurmak gerek tabii ki. Emre-Nuri ikilisinin oynaması demek, Hamit'in asıl oynaması gereken mevkiiden farklı bir yerde oynaması demek. Orta sahada Hamit-Nuri-Emre 3'lüsü kullanılabilir. Ancak belki Azerbaycan'a karşı sorun olmaz ancak önemli rakiplere karşı savunma açısından sorun yaşanır. Kalecimiz ve sağ bek belli. Savunmada Servet'in partnerini bulamadık. Bana kalsa Servet'e de alternatif arardım. Ama eldeki en iyi savunmacı şu an. Toraman'a da şans verilmeli. Sol bekimiz yok. Artık İsmail Köybaşı, Caner Erkin ve Hakan Balta dışındaki ligimizdeki-varsa yurtdışındaki- sol beklerin de denenmesi lazım. Orta sahamız şu oyunculardan oluşuyor diyemiyoruz. Sağ kanat belli değil. Sol kanatın da Arda'nın sakatlığından sonra ne olacağı belli değil. Forvetimiz belli değil. Eskiden beğenilse de, eleştirilse de milli takımın forveti denince herkes Hakan Şükür derdi. Sabit isimlerimiz yok demem; sürekli aynı oyuncularla oynansın anlamında değil. Yanlış anlaşılmasın. İlk tercihinizi oynatırsınız, başarısız olursa o oyuncuya alternatif isimlere şans verirsiniz. Ama bizim 2-3 oyuncu dışında ilk tercihimiz belli değil maalesef. Hollanda hazırlık maçıyla değişir bazı şeyler diye umuyorum.
AZERBAYCAN
Agayev
Yunisoğlu
Allahverdiyev
Melikov
Abushev
Sadygov
Amirguliyev
Shukurov
Nadyrov
Guliyev
Dzavadov
TÜRKİYE
Volkan
Hakan Balta
İ. Toraman
Servet
Gökhan Gönül
Hamit
Selçuk
Emre
Özer
Tuncay
Semih
YEDEKLERİMİZ
Hakan Arıkan
Sabri
Ömer
Nuri
Halil
Nihat
Sercan
özer tuncay? mevlüt 18de bile yok:S
Zemin baya kötü. Erkenden golü bulup rahatlamak lazım. Azerilerin savunma arkasına sarkarak yakaladıkları %100'lük pozisyon var. Bizde de Hamit'in direkten dönen şutu var. Muhteşem vurdu.
Özer bu fizikle 3.Ligde oynar anca.
Mevlüt niye oynamaz anlamiyorum sakatligi mi var acaba
Azerbeycan attı dakika 39
Galip gelmemiz için galiba Malta ile oynamamız gerekiyor .
Ne kadar rezil bir milli takım olduk. Sözün bittiği noktadayız. Utanılmalı...
Özer-Tuncay ikilisi neler yapıyor neler öyle.Hey gidi 2002. Sanırım başarılı olmamız için Galatasaray'ın tekrar adam gibi bi jenerasyon çıkarması gerekli.
Rakibi bunalttığımız dakikalarda korner organizasyonundan gol yedik; atamayana atarlar oldu.
adam adama savunma yûzûnden her mac gol yiyoruz ama hala kullaniyoruz anlam veremiyorum
Sanırım bu yılda böyle gitti. bari 2014'ü kurtarabilsek. Belçika 6 puan geriden gelip bizi geçer.
Araya adam kaçırarak gol arıyoruz fakat Semih bu taktiğe uygun değil. Ya Semih'e uygun bir sisteme geçelim ya da Sercan girsin oyuna.
eğer bu maçı da kazanırsak başta O.Çetin olmak üzere tüm teknik ekip bu işi bıraksın Hiddink falan dahil. Uyum süreci falan diyeceğim ama milli takımlarda o da olmaz. Ya başarılı olursun ya başarısız milli takımlarda.
Geç olmadan bu işi bırakmalılar. Sistemli takımların hocası Hiddink. Bizim takımı ayağa kaldıracak adamlar değil bunlar Hiddink , Moyes hatta Mourinho gibi adamlar. Bizi ancak Luce paklar.
Tam oyunun kontrolünü alıp gol için bastırırken bu golü yememiz hiç iyi olmadı.İşimiz daha zor şimdi.Umarım ikinci yarı çevirebiliriz maçı.Allah yardımcımız olsun.
Kötü oynamıyoruz ama daha agresif olmalıyız ve daha hızlı oynamalıyız yediğimiz gole gelirsek rakip adam adama oynadığımızı bilerek ona göre korner taktiği hazırlamış resmen tuzaklarına düştük çok amatörce çok.
Özer çıktı Nihat girdi.
Bize 'hadi koçum'cu TD lazımmış meğer.
Daha maç bitmeden hocayı harcıyorsunuz arkadaşlar.Maç böyle bitse bile,tamam önemli bir kayıp olacak ama Hiddink öyle kolay harcanacak bir hoca değil.
abi bu nedir ya azerbaycanı yenemyioruz daha
Emeği geçenleri tebrik ediyorum.
azeriler çok net bir gol kaçırdı maç bitebilirdi
Sayın Hiddink, Azerbaycan dünya sıralamasında kaçıncı sırada?
Fatih Terim'in aldığı parayı bile tartıştı bu ülke. Hiddink ne kadar alıyor? Fatih Terim'den ne fazlası var?
Seversiniz veya sevmezsiniz ama Fatih Terim'in milli takımını ben çok özledim. Futbolcularımız olağanüstü yetenekli değil, ama bir inanç ve mücadele gücü vardı.
Hiddink'e kötü teknik direktör demek haddimize değil. Ama bu yönetim biçimi resmen rezilliktir.
Kazanırsak şans golleriyle kazanacağımızı düşünmekteyim.
saka maka yenilcez
Bu pozisyondan sonra biz gol falan atamayız .
Bizi yenecekse kardeşlerimiz yensin zaten, helal olsun bu yenilgiden dolayı üzüntü duymuyorum.
Yılmaz Özdil demişti, Dünya üçünücüsü Şenol Güneş'i gönder, dünya dördüncüsü Hiddink'i getir diye...
dünya kupası elemelrindeki estonya maçı geldi aklıma sonu yine öyle olacak gibi:(
Yazıklar olsun ya. 90'lı yıllara dönmüşüz resmen. Milli takım iflas.
Adamlar Çanakkale geçilmezi oynadı resmen helal olsun.
2012 yalan oldu
Evet Hiddink şimdi bilmem kaçıncı sıradaki Azerilere nasıl yenildiğimizi açıklasın. Almanya 3.ydü ya ;)
Bunuda gördük, vay be.
Bu tip maçlarda pozisyona giremezseniz dahi duran toptan, karambolden bir şekilde golü bulup öne geçmek şart. Biz pozisyonları da bulduk ilk yarıda ancak değerlendiremedik. Azeriler golü de bulduktan sonra bu değerlendiremediğimiz pozisyonlar bize pahalıya patladı. Azeriler iyice gömüldü ve hızlı ataklar gerçekleştirdiler. İlk yarıyı geride kapatmamıza rağmen 2. yarı iyice yüklenir çeviririz diye tahmin ediyordum ancak ikinci yarı, ilk yarıdaki oyun bile yoktu. Bu kayıp çok kötü oldu.
nese ya bundan sonra herkesin diyecegi sey belli..Deplasmanda belcikayi icerde de almanyayi yener cikariz yahu..