Hakan'in Adnan Polat varken takima gelecegine inaniyormusun sen :) adam her hafta trt1 de Adnan Polat'i elestiriyor.
Printable View
türkiyede sportif direktörlük taraftarın gözünü boyamaktır...aldanmayın sakın....
eğer hakan şükü sportif direktör olursa takımın başında bir abi olsun düşüncesi...galatasarayın abileri meşhurdur....
aldanmayın gs li arkadaşlar hagi hiç bişe yapamaz bu takıma...
gatasarayın aradığı adam hiç sevmesemde lucescudur yada abdullah avcıdır...
hagi ve hakan şükür taraftrın tepkisinden kurtulmak için alınmış olan bir karar olur kısa vadede....
Biz bir sene daha Rijkaard'a sabredemeyiz.Yazık Galatasaray taraftarına , giden paralara.Galatasaray'a yakışmayan sonuçlar alıyoruz.Bir sene dayandık ama bu sene %100 gitmesini isteyenlerdenim.Bu arada Ntvspor'un haberine göre adayalar ; Hikmet Karaman , Tugay Kerimoğlu , Hagi , Hakan Şükür , Tolunay Kafkas , Christoph Daum ve yıllar önce Galatasaray'ı çalıştırmış İskoçyalı bir hoca (ismini unuttum).
Şükür tamam, Hagi yolda
19 Ekim 2010 00:52 | NTV Spor
Galatasaray'da sıcak gelişme. Sarı-kırmızılılar sportif direktörlük için Hakan Şükür ile kesin anlaştı. Teknik direktörlüğe ise efsane futbolcu Gheorge Hagi getiriliyor.
http://media1.ntvspor.net/C/I/73/hagihakan600_P8PO1.jpg
Galatasaray'da sıcak gelişmeler devam ediyor. Sarı-kırmızılıların sportif direktörlük için Hakan Şükür'ün %100 anlaşıldığı, teknik direktörlük için en önemli adayın ise Gheorge Hagi olduğu bildirildi.
NTV SPOR'da yayınlanan Spor Servisi programına telefonla bağlanan NTV SPOR haber müdürü Haluk Yürekli, Hakan Şükür'ün sportif direktörlüğe kesin olarak getirileceği bilgisine ulaştıklarını, teknik direktörlük için ise Hagi'yle büyük oranda anlaşma sağlandığını söyledi. Yürekli ayrıca bir başka efsane futbolcu A2 takımı antrenörü Tugay Kerimoğlu'nun ise herhangi bir görev almayacağını söylerken, Hagi'de son dakika pürüzü çıkması halinde ise Tolunay Kafkas'ın düşünüldüğünü sözlerine ekledi.
Ntvspor'dan alıntı...
@William Rookwood
İskoçya'lı Grame Souness namıdeğer Ulubatlı Souness.
hikmet karaman takımında kalmış.
Hakan şükür teklif aldığını doğrulamış
Zaten Hakan Şükür; "Galatasaray'dan başka bir takım çalıştırmam." diyerek Eskişehirspor'u reddetti. Teklifi kabul edecektir bence...
Hakan Şükür direk Teknik Direktörlüğe getirilsin bence.Aykut Kocaman gibi oda rahat başarılı olur.
Bence Galatasaray efsaneleri kurtarıcı olarak getirilmemeli.Çünkü yazık oluyor onlarada Bülent Korkmaz aynı şekilde devre arası sonrasında geldi haksızlık edildi.Çünkü çok kötü bir dönemde geldi Hakan Şükür içinde aynı şekilde onlara lig başladığında takım emanet edilse hem bir özgüven gelir hemde uzun vaadeli olur , Guardiola gibi.Bana kalırsa Rijkaard gitmeli ve tecrübeli bir teknik direktör gelmeli.Hakan Şükür gelicekse sportif direktör veya asistan olarak gelmeli.Gelecek teknik direktörden birşeyler kapmalı tecrübe edinmeli.
Hagi Galatasaray'dan gittikten sonra ne başarı kazandı ki tekrar getirilmek isteniyor ? 10 sene önce kovduğunuz bir hoca bu 10 sene içerisinde kendini geliştirmiştir, başarılar kazanmıştır; tekrar getirmek istersiniz. Ancak 3-4 sene önce gönderdiğiniz bir teknik direktörü bu süre boyunca pek birşey yapmamasına rağmen geri getirmek çok ilginç karar olur.
Tugay'ın da teknik direktör olarak herhangi bir tecrübesi yok. Kısa bir süre önceki Bülent Korkmaz getirildi ve başarılı olamadı. Dolayısıyla eğer Galatasaray yönetimi ders almışsa Tugay'ı da teknik direktör yapmaz.
Hikmet Karaman'ı dinlerken insan hakkaten adamın teknik-taktik bilgisi üst düzey diyor, bazı maçlarda da bunu gösteriyor ama büyük takımda çalışmak ayrı birşey. Yine de Hagi ve Tugay'a göre daha iyi bir seçim olur.
Eğer Galatasaray yerli bir teknik direktör getirmek istiyorsa; gideceği adres Abdullah Avcı olmalıdır. Daha önce teklif götürüldüğünde takımımı yarı yolda bırakmam diyerek kabul etmemişti fakat bu sefer daha sıcak bakacağını düşünüyorum. Sonuçta İBB yönetimi de Abdullah Avcı'yı anlayışla karşılayacaktır. İBB yönetimi Abdullah Avcı'dan 2. kez Galatasaray'ı reddetme fedakarlığını beklememeli.
Hikmet Karaman resmen yalan oldu :D Manisa 2 yıl daha uzattı sözleşmesini. Abdullah Avcı'da hala aynı düşünce de dün SporX'te röportajında okudum, yine yarı yolda bırakmam takımımı demiş.
http://www.sporx.com/ozel/roportaj/g...SXHBQ210086SXQ
Bu arada Hakan Şükür'de sportif direktörlük teklifi aldığını doğrulamış ama karar vermemiş halaQuote:
G.SARAY'DAN BUGÜN BİR TEKLİF GELSE...
-Galatasaray'da Frank Rijkaard'ın gönderilmesi gündemde ve teknik direktörlük için adı geçen isimlerden biri de sizsiniz. Şu an böyle bir teklif gelse Galatasaray'a yanıtınız ne olur?
"Şu anda böyle bir teklif yok. Olsa da doğru olmaz. Beş yıldır çalıştığım bir takım var ve onları başkalarının yaptığı gibi yarı yolda bırakamam. Günü kurtarmak adına yapılacak bir şeyin içinde asla olmam. Uzun süreli bir proje ile doğru bir zamanda gelecek teklifi ise değerlendirebilirim. Ama şu an için böyle bir şey mümkün değil."
http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ210213SXQ
Abdullah Avcı bence kurduğu düzeni bozup enkaz bir takım almaz. Galatasaray'ın ihtiyacı olan hoca kısa vadede takımı toparlayacak bir hoca. Zor zamanlarda sistem hocası veya tecrübesiz hoca getirmek intihar olur.
Gerets'i düşünüyorum ben en çok ama yönetim düşünmüyor sanırım.
Abdullah Avcı'nın röportajı dikkatli okunursa Galatasaray'a şu an gelmem takımımı yarı yolda bırakmam fakat sezon sonu gibi olursa daha sıcak bakabilirim dedi.
Gerets sanırım bi takım çalıştırıyor.
Otoriter, sözünü oyunculara geçirebilecek, motive edebilecek birisi lazım. Rijkaard'ın tam zıt karakteri :)
Bize modern futbol oynatacak değil böyle sert koşturtan bastırtan ruhla oynatacak lazm
Sarı kırmızılılarda resmi teklif yapılan Fatih Terim'in yanıtını öğle saatlerinde vermesi bekleniyor! Kulüpten sızan haberler, Terim ile anlaşmanın büyük ölçüde sağlandığı yönünde. Ancak tecrübeli hocanın olmazsa olmazları var!
Futbolun tek patronu Fatih Terim olacak!
Tüm ekibini kendi seçecek!
Başkan Adnan Polat'a bağlı çalışacak!
Fatih Terim'in görevi kabul etmesi durumunda yardımcılığına Tugay Kerimoğlu'nu düşündüğü de sızan haberler arasında.
Kısacası Galatasaray'da nefesler tutuldu.
Teknik direktör değişikliği konusu -büyük bir aksilik olmaz ve Terim hayır demezse- bugün 13.00'ten sonra netleşecek.
Ligtv
Frank Rijkaard'ın sözleşmesi karşılıklı feshedildi.
Ntvspor Son Dakika
Ve Frank Gitti. Bizi futboldan soğuttuğun için teşekkürler Frank.
Fatih Terim hayırlı olsun.
Oynattığı futbol u hiç beğenmesemde kişiliğini çok beğendiğim bir teknik drektördü.Aslında onun pekte suçu yok, bizim futbolcularımız Çağdaşlıktan, çağdaş futboldan ne anlar, bunu bile bile kendisini buraya getirende suç.Yolu açık olsun.
Fatih Terim - Hagi - Hakan Şükür - Tugay Kerimoğlu. Bu 4 lüden kim gelirse gelsin çok sevinirim ve çok heycanlanırım. Beni futbola yeniden ısıtırlar. Çünkü Hepsi gerçek Galatasaraylı. Futbolcunun halinden çok iyi anlayan adamlar. Baba , Abi rolünü çok iyi yapabilecek kişiler. İnşallah bu 4 lüden biri gelir.
Kamuoyuna Açıklama
20 Ekim 2010 tarihi itibarıyla Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard, antrenörümüz Johan Neeskens ve yardımcılarıyla yaptığımız karşılıklı görüşme sonucunda yollarımızı ayırma kararı vermiş bulunuyoruz...
Bugüne kadarki çalışma sürecimizde iş disiplini, çalışkanlığı, insanlığı, kimlik ve kişiliği ile karşılıklı ilişkilerimizde hiçbir sıkıntı yaşamadığımız, tecrübe ve birikimini bizimle paylaşan Sayın Frank Rijkaard’a Galatasaray’a verdiği emek ve mesaisi için teşekkürü borç biliriz.
Çalışması ve beyefendi kişiliğiyle birlikte olduğumuz süreçte futbol adamlığı ve ustalığını, bu konuda deneyimlerini ve görüşlerini aynı ortamlarda soluduğumuz antrenörümüz Johan Neeskens’e Galatasaray camiasına katkıları, emeği ve çalışması için müteşekkir olduğumuzu belirtiriz.
Her iki ustanın yanısıra teknik heyetimizde yer alan Alberto Roca Pujol ve Carlos Quadrat’a da bugüne kadar kulübümüz bünyesinde vermiş oldukları mesaileri için teşekkür ederiz.
Galatasaray Spor Kulübü
4.5 milyon euro tazminat verilmiş Rijkaard'a...
Fatih Terim'e dün gece gidilmiş ve o da hocayı gönderin öyle gelin demiş sanırım ki sabah ilk iş hoca gönderildi, şimdi yeniden Galatasaray'ı kurtarmak için Fatih Terim geliyor, üstelik geçen sefere göre daha fazla yetkiyle sanırım. Galatasaray'ın ekonomisini çok etkilemişti Fatih Terim, bakalım şimdi ne yapacak, takıma bir çok takviye isreyeceği kesin.
Hagi teknik direktör olarak ne yaptı da yeniden isteniyor, onu da anlamıyorum, Galatasaray'dan sonra bir yerde çalışıp, bu yönde iyi olduğunu gösterdi mi?
Hakan Şükür'e Sportif Direktör teklifi yapıp, sonra Fatih Terim'e gidiliyor. Demek ki Hakan Şükür reddetmiş yoksa Terim'in böyle bir şeyi asla kabul edeceğini sanmam, kendisi patron olmak isteyecektir, Adnan Sezgin'in de adını pek duymayız artık.
Fatih Terim kabul etmezse de, Hakan Şükür-Hagi olacak sanırım, gündemde dolaşan sadece bu isimler kaldı.
Ben Fatih Terim'in Galatasaray'da görev aldığı son dönemden tek birşey hatırlıyorum oda ;Galatasaraylı her futbolcu çok basit bir pası bile attıktan sonra dönüp kulübeye Fatih Terim'e bakıyordu.Bu futbolcuların ne kadar tedirgin ve rahatsız bir futbol oynadığının kanıtıydı, zira başarılı olamadı ve hüsrana uğradı.Eğer Fatih Terim başa geçicekse bu hatalarını tekrarlamaz diye umut ediyorum.
Bu arada Abdulrahim Albayrak'a ne oldu bilgisi olan var mı ?
arkadaşlar inşallah hayırlısı olur benim teknik kadro da beklediğim isimler HAGİ KRAL HAKAN VE İMPARATOR
Galatasaray camiası hareketli saatler yaşıyor! Artık gözler Fatih Terim'in göreve gelişinin resmen açıklanmasını bekliyor!
Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile 3. kez Galatasaray'ın başına geçmeye hazırlanan Fatih Terim bugün saat 14.00'te bir araya gelecek!
Terim saat 18.00'deki idmanda da takımın başında olacak.
Resmi açıklama ise her an her dakika yapılabilir!
Ligtv.com.tr
emre tilev twiitter hesabından hoşgeldin fatih terim yazdı...faith hocayla anlaştılar herhalde
Fatih Terim dışında hiçbir seçenek doğru değildir. Rijkaard'ı gittiyse başka şansları kalmadı, Terim gelecek. Aksi halde çok yanlış bir hamle olur. Bir kere daha söylüyorum Rijkaard'ın hiçbir suçu yoktu ama sorumluluk her zaman teknik adamda olduğu için önce o gitti, eğer takım böyle kötü gitmeye devam ederse Polat da gider, Memati de.
Okuldan geldim ve en mutlu oldugum haber oldu başlayacağız artık 4 sene üst üste şampiyon olduk Avrupa'nın kralı olduk. İmparatoor Fatih Teriim
Hıncal Uluç'un söylediğine geldi herkes iyi mi? :D
Bu Nezih Ali Boloğlu da gitsin artık, adamın kariyerinde 42 maç var 17si alt ligde. Galatasaray'da hep yedek olmuş birisi. 2.5 senede 6 hoca gitti bu adam niye gitmiyor !
Kaleci antrenörümüzün 2 Türkiye kupası maçına çıkmışlığı var, antrenör olarak 3 zaferi...
Adnan Polat hakan şükür'ün evine gidiyor, yardımcı antrenör oluyor diyor hakan geri çeviriyor. Rezilsin Adnan Polat, rezil...