Bu futbola göre iyi bir skordu.Umarım Bursaspor kalan maçlarda gol bulur ve puanlar alır.
Bu futbola göre iyi bir skordu.Umarım Bursaspor kalan maçlarda gol bulur ve puanlar alır.
Ali Tandoğan'ın sakatlanması Nunez'in oyuna dahil olmasına engel oldu yoksa çift forvet dönüyorduk zaten.
Oyun adına pek bişi yapamadık, denedik ama başaramadık. Old Trafford da bizi destekleyen taraftarımıza,oyuncularımıza ve Ertuğrul Sağlam'a teşekkür ediyoruz.
Maçtan önce fark olsa da keyfimiz yerine gelse diyen zihniyete de selam olsun.
Herkese iyi forumlar. . .
Bursasporda İnsua çok iyiydi soğukkanlıydı , Volkan ve Sercan arasında sürekli bir rekabet seziyorum ve bu da bencilliğe yol açıyor. Sanki Bursaspordan çok kendilerini Avrupaya atmak için oynuyorlar gibi. Ozan İpek keşke biraz daha iyi olsaydı bu akşam Bremen scoutları izlemiş. Ömer'i de beğendim ayrıca.
Bugün türk futbolunun fiziksel anlamda oyuncu yetiştirmede ne kadar başarısız olduğunun en büyük kanıtıydı bu maç :) Teknik ya da zeka değil artık en önemli unsur fiziksel olarak sahada çok sağlam olmak. Sen Türkiye'nin en diri takımı olarak lanse edilirken eğer 90 dk rakip kaleye 1 kere gidemiyorsan zaten söylenecek laf yok... Ama dediğim gibi bu maç Bursa'nın değil Türk futbolunun ayıbıdır....
tamam bursanın mutlaka açık oynamaması defans yapması gerekiyodu ama dk 90a gelmiş hala bursa kendi yarı sahasında.ertuğrul sağlam ın çıkın demesi gerekiyodu özellikle 80den sonra.maç 2-0 bitse nolur zaten takım yeniliyo şuursuzca saldırması gerekirdi diye düşünüyorum bursanın.maçın tamamında en ufak bi heyecan bile yaratmadı takım olarak bursa.birazda oyuncu değişikliklerini konuşmak gerek.turgayı almanın mantığı nedir?skora aldanmamak gerektiğini düşünüyorum.futbol hiç umut vermedi daha önceki maçlar gibi.ama sonuçta şu an ligimizin en iyi takımı bu.diğerlerinin ne durumda olduğu daha net anlaşılıyo.
Nani'nin attığı gollerin yarısı jeneriklik oluyor.
Keşke 5 yeseydikde böyle rezil futbol oynamasaydık..
yok yaaaa 5 yememekte başrolde 3 yada 4 oyuncu var en başta VOLKAN ŞEN ardından ÖMER ERDOĞAN ve aklıma gelemeyen 2 kişi
İvankov ile bu iş yürümez.. Adam gibi bi kaleci olsaydı şimdi ne Rangers yenebilirdi, ne de Nani'nin şutu gol olurdu..
Benim yillardir anlamadigim ve tersini dusundugum birseyin kanitiydi dunku mac. Hep denir, iyi oyuncu geldiginde ve basarisiz oldugunda 'bizim lig cok sert, fiziksel guc on planda ' vs. Alakasi yok, bizim ligde sadece faul yapmaktan ve kasitli tekme atmaktan baska birsey bilmeyen kasaplar var, ki sakatliklar ortada. Ama bizim ligde guclu oyuncular, tempolu futbol oynanmiyor. Dun Bursa'li oyuncular ayakta bile duramadi, kac omuz omuza mucadelede yerde kalip faul beklediler, hakem devam ettirdi. Bizim milletimiz fiziksel guc olarak tekme atmayi, faul yapmayi anliyor, ama fiziksel guc bu demek degil, oyun kurallari cercevesinde mucadelelerde rakibe ustunluk saglamaktir, gerek kas gucu gerek kosu anlaminda. Sonra da yildizlar bizim ligimizde oynamiyor! Tabii oynayamaz, sen kasaplik yapip bicersen herifi nasil oynasin? En komik olani da hakemlerimizin bu kasaplara goz yummasidir.
Bursa'nin 3 mac sonunda birakin golu, neredeyse net pozisyonu yok. 3 mac ust uste pas yapmisligi yok neredeyse, Ivankov'a sucu yuklememek lazim. Bursa cok cok kotu takim, demistim bu transferlerden sonra puan almasi mucize olur, buyuk ihtimalle puansiz veya 1 puanla kapatacaklar maclari. Adam gibi 2-3 yabanci alinsaydi bu durumda olmazdi Bursa. Svensson'un Huseyin'den farki yok, Nunez ve Steinert sahada dokulen Sercan ve Volkan'i kesemiyor, yerli oyuncularin cogu zaten yetersiz. Kimse para yok falan da demesin. Makukula, Zalayeta, Cernat, Santana nasil alindi peki?
Böyle bir anlayışla gol falan atamazdık zaten.Ertuğrul Hoca'nın şu Avrupa Maçlarında ki alışkanlığından vazgeçmeli.
Ertuğrul hoca anlamak istemiyor galiba.Bu taktikle anca ligde başarılı olur her takımda.Biraz daha farklı şeyler denemeli.
Türk futbolunun genel sorunu bu.
Bursaspor son şampiyon ve lider Şampiyonlar Ligin'deki 3 karşılaşmada da herhangi bir varlık gösteremedi.
Fenerbahçe, İsviçre'nin baş altı bir takımı Young Boys a yenilip CL'den elendi, üstüne PAOK'a mağlup olup UEFA'da varlık gösteremedi.
Galatasaray, adını birçok kişinin kuradan sonra duyduğu vasat bir takıma elendi.
Trabzonspor, belkide tarihinin en formsuz ve kötü dönemini yaşayan Liverpool'a elendi.
BJK milyon dolarlık transferler yaptı yükseliş içerisindeydi ancak onlarda hem ligde hem Avrupa'da düşüşte.
Sorun Türk futbolunun temelinde bunu ne şahıslar üzerinden ne de takımlar üzerinden halledebiliriz. Bazı olayların kökten halledilmesi gerekiyor. . .
Son 2 Haftadır Beşiktaş'ın Puan kayıplarında, Milyon dolarlık transfer şampiyonu diye anılıyoruz benmi transferleri kaçırdım gizlice transfer felanmı yaptık anlamış degilim.
Bursaspor Şampiyonlar Ligini Golsüz Ve Puansız Kapatır Bence.Zaten Baştanda Bursanın Avrupada Bir Yere Gelemeyeceği Belliydi. Bursalı Arkadaşlar Şampiyonluktan Sonra Bayağı Coşmuştu Zafer Sarhoşluğundan Olsa Gerek Diye Düşünüyorum Bursa Gruptan Çıkar Filan Bile Diyen Vardı Ama Unutmayın Burası Türkiye Ligi Değil Şampiyonlar Ligi Kolay Bir yer Değil ...
Bursa heyecandan oynayamıyor. Ben bir tek sakin, soğukkanlı Vederson'u gördüm.
http://www.facebook.com/video/video....27336550655379
Benim arkadaslardan biri video eklemis, izliyebilirmisiniz bilmem ama yine link koyim