yalçın varmı antalyada halen varsa bizim işimiz çok zor :D :D :D :D :D :D
Printable View
yalçın varmı antalyada halen varsa bizim işimiz çok zor :D :D :D :D :D :D
Insua ilk 11 de yokmus twitter'ina yazmis. Elano da grip bildigim kadariyla, oynamazsa Serkan'i sag beke Sabri'yi sag aciga koyabilir Hagi.
ligtv'ye göre :
GALATASARAY: Aykut, Sabri, Neill, Servet, Hakan Balta, Cana, Mustafa Sarp, Emre Çolak, Misimoviç, Pino, Mehmet Batdal
TEKNİK DİREKTÖR: Gheorghe Hagi
ANTALYASPOR: Ömer, Erkan, Radeljic, Musa, Yenal, Ali Zitouni, Kerem, Uğur İnceman, Tita, Necati, Djiehoua
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek
-----------------
şu hagi'nin gelişinde tek üzüldüğüm nokta insua , olan insua'ya oldu .. umarım formayı kapar ..
Hani tita sakattı ?
Fenerbahçe maçındaki kadro bozulmuş .
Forvete pino sağ kanada Elano geçmeliydi.
Galatasaray
Ufuk Ceylan, Serkan Kurtuluş, Lucas Neill, Servet Çetin, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Barış Özbek, Lorik Cana, Mustafa Sarp, Misimovic, Pino
Yedekler
Emirhan Ergün, Ali Turan, Insua, Mehmet Batdal, Musa Çağıran, Emre Çolak, Serdar Özkan
Aykut'un da mı bir sakatlığı var acaba?18'de bile yok.Ayrıca Elano olmayınca kadro defansif gibi görünüyor.
Bu arada Romanyada Digisport Plus kanali Hagi geldiginden beri Galatasaray'in maclarini canli yayinlamaya basladi , bu isde bana yaradi :)
Galarasaray'da Forvet yokken, Antalyaspor 3 forvetle sahada.. İlginç bi maç bizi bekliyor gerçekten.. Sonucu merakla bekliyorum :)
Galatasaray'ın kadrosu fazla defansif duruyor. Maçta erken bir gol olmazsa kısır bir maç izleriz.
Misimovic ' i önde kullanacağız anlamına geliyor
Mustafa Sarp'in futbol oynanmasi yasaklansin ne dogru pozisyonda duruyor ne pas veriyor ne top kapiyor Emre Colak girer umarim yerine
Servet Çetin, gol. 31.dakika.
Şükür Misimovic duran topunu gördük.Dakika 31 Servet.
Harika bir orta ve güzel bi kafa Servet hayatinin golünü atti bence :D
Sabri gene topu futbolculara nişanladı:D
Servet , Hakan Balta , Barış kendine çeki düzen vermiş Pino o bir sihirbaz.
Pino attı bu arada. 2-0.
Juan Pablo Pinooooooooooooooooooo 2-0
ah pino ://(
ayyyy Pino 3 ü atıyodu:DSami Yen de Sen Var ya Sen sesleri.
Maçı Canlı Anlatım olarak takip edeceklere söylüyeyim Eurosport'un Canlı Anlatımını kullansınlar çok kalite olmuş.
İlk yarı genel olarak iyi oynadık ama Antalyaspor'un da yakaladığı bir kaç net pozisyon var. Serkan Kurtuluş sakatlandı çıktı umarım önemli bir şeyi yoktur. Pino'da gerçekten çok iyi oynuyor nazar deymesin valla..
Ali Turan girecegine al Emre Colak'i oyuna veya Musa'yi.
Hücumda top yapabilcek oyuncu sokmazsak 2 yi de yeriz
Hayda Lorik Cana cikti Emre girdi bu mustafa sarp ne yapti da bu macta hala sahada anlamak mümkün degil macin berabere bitme olasiligi oldukca yüksek
acayip baskı kurdular
sabri reyisten beklediğimiz şutlar gelmiyo :D
servet aştıkendini :D
2.yarı rezalet top oynadık.
Galatasaray'ın dönüşü sadece bizim maçlıkmış şu an için yorumlara bakarsak.
İlk yarıyı izlemedim ama ikinci yarı geçen haftayı saymazsak öbür haftalarla aynıydı.
Maç hakkında fazla yorum yapmayacağım ama bu barış'ı bi 10 maç dinlendirmek lazım ya da psikologla falan görüşmesi lazım. futbolla alakası yok yaptığı müdahalelerin. kırmızı kart görmeliydi mutlaka bu maçta. bünyamin gezer gibi sözde sert yapılı bir hakem nasıl olur da barış'ı sahada tutabiliyor anlamıyorum.
İlk yarı şampiyon takım gibi oynadık hatta Barış kendini düzenlemiş dedim 2.yarı herkes ölmüş enerji yok
Ömer'in son dklardaki futbol oynama aski beni sevindirdi her topu hizli oyuna soktu :)
Ilk yarida iyiydik pozisyonlar bulduk ama ikinci yari kötüydük bi ara Antalya cok baski kurdu bunun bence nedeni hücumda top tutabilecek orta saha oyuncusunun olmamasiydi.
Ali Turan'in girmesi takima kötü etki yapiyor ne savunma ne hücum hic bi katkisi yok.
Ayrica Mustafa Sarp oynamasin artik ben sinir krizleri geciriyorum izlerken.Dikkatlice bakin sadece Mustafayi izleyin macta adamin faydasi yok yemin ediyorum neden oynuyor anlamiyorum.Ne savunmadan pas almaya geliyo ne bosa cikiyo ne bi orta saha oyuncusunun kapmasi gerektigi kadar top kapabiliyo kisacasi oyunun hic bi yönünü oynayamio tamam iyi bi Gsli severim ama yetenek yok sadece hirs da bi yere kadar artik günümüz futbolunda.Haftaya Cana yedek oturur yine Mustafa oynar!!
İlk yarı sahada iyi bir galatasaray vardı daha baskın pozisyon arayan taraftı ama ikinci yarı pino dışında iyi olan oyuncu yoktu.Antalya çok baskılı oynadı biraz şanssızlardı iki takımada tebrikler iyi bir maçtı
hücumda o kadar yetenekli ayakların eksikliğine rağmen sadece Pino ve Misimoviç ile yapılabilecek en iyi varyasyonlar yapıldı ve haklı bir galibiyet aldık. Bu takıma birilerinin "pozisyon bitmeden hakeme itiraz etmeyin, el kol kaldırmak yerine topa basın ya da rakibinizi takip edin" demesi lazım :D Bugün en az 3-4 pozisyonda aynı türden şeyler yaşandı ve zaten biri de gol oldu....