gelsin bakalım puanlar.
Printable View
gelsin bakalım puanlar.
Uyarı puanını 100 e çıkardık arkadaşlar, uyarı yüzdelerinide değiştirmedik... Ama lütfen sizlerde bizim bu iyi niyetimize karşılık verin. Biz mümkün olduğunca kişilere uyarı vermeden ceza vermeden sorunların çözümünden yanayız...
bende aynen kayılyorumQuote:
Originally Posted by cngnsry
bu sistem öncesi uyarılar ö.m ile yapılıyordu. Bu sistemle o kullanıcıya uyarımızı puan şeklinde yolluyoruz ve bir daha öyle bir hata yaptığında ceza alacağını anlamış oluyor yüzdesine bakarak. Yani bu sistem bir teşhir değilde modern uyarı sistemi. Yani hem yöneticilerin hemde kullanıcıların işini kolaylaştırıyor. Başkasının durumunu görmek hem yanlış hem gerekszi olur bence. Umarım yeterli açıklamayı yapabilmişimdir.Quote:
Sizin sitemizdeki misyonunuz üyelerin ne yapıp yapmadığını takip etmek değil, onun için lütfen bu tür isteklerde bulunmayın.Quote:
Sizler, bizim forumda sizin için hazırladığımız alanlarda sohbetinizi, bilgi alış & verişinizi yapın gerisini bize bırakın lütfen...
müebbet değilsin tabiki uyarın belli bir süre sonra hareket tekrarlanmazsa silinirQuote:
Originally Posted by comandante
Hadi bakalım :)
ben sadece kimin ne olduğunu görelim felan diye demiştim ama mutlaka olsun demedim sadece bi istekdi yani olmasada olurQuote:
Originally Posted by VoLkaN BaROs
gercekten tebrikler cok ii bi ceza yöntemi yerlestirmis siniz tesekkür
güsell bir sistem olmus ıns kımseye uygulanmaz ;)
hayırlı olsn
Saol Hadi hyırlısı :)
ya bu uyarı sisteminini nerden indirdiniz? nasıl kurdunuz özel msj yoluyla bilgilendirebilrimisiniz???
çok güzel bi sistem
bu Konuyu baştan detaylı şekilde okumadıgım için çok pişman oldum :) teşekkür ediyoruz bunların hepsi daha huzurlu sevıyelı ortam için şart.
hurtmet abi sana bişi sorcam ben son 1 ay içinde fanatiklik içeren tartışmaya girdim mi? Merak ettim.Quote:
Originally Posted by hurmet
burdan bakabilirsin
http://forum.turksportal.net/vb/warn...iew&user=15785
mustafa ben biliyorum da işte ondan sonra başka oldumu onu sordum ben hurmet abi ye
Zaten verirlerse orada yazar...
neyse cvp verenler saalsun
bu cezadan benden önce faydalanan varmı bilmiyorum ama %25 e çıktım.Az kaldı yazmama cezasına:D
Kanka Arkandayım Yetişicem sana :DQuote:
Originally Posted by senderson
ben görmedimQuote:
Originally Posted by FenerBahceLi
arkandayım hocam aynı sucu bende işlemisim 10 puanım var yetisicem sana:)Quote:
Originally Posted by FenerBahceLi
kurallarda çok katı canım :) tıpkı okul kuralları gibi :) 1 hafta yazmama , uzaklaştırmalar fln :) ne diyelim hayırlısı olsun....
kurallar güzel olmuş ama dileğim inşallah kullanılmaz ;;)
İyi olmuş,güzel kurallar!Herkes için hayırlı uğurlu olsun;gülü seven dikenine katlanır...
Kurallar katı değil hizlioglu, aksine önceki uygulamamızdan kat kat daha yumuşak bir uygulama.Quote:
Originally Posted by hizlioglu
Daha önce forumda yazdığınız 1 mesaj nedeniyle ceza alıyorken bu kurallarla en yüksek uyarı puanı gerektiren (fanatizm) kuralldan 3 kere uyarılmanız durumunda sadece yazma ceza alıyorsunuz. Aynı şekilde 6 kere uyarılmanız gerekiyor ki 1 hafta uzaklaştırılasınız. Ki geçici uyarılar ile verilen uyarılar belli bir süre içinde temizleniyor. Kalıcı uyarılar dahi sizin forumdaki durumunuza göre silinebiliyor.
Yani bu sistem sayesinde ceza almadan kuralın ne olduğunu, forumlarımızda nasıl uygulandığını öğreniyorsunuz. Biz elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ki sizler forumlarımızdan sınırsız faydalanın ;)
su fanatizm ceza puanını azıcık azaktamazmıyız...:)
kurallar hep çiğnenmek içindir :)
öyle olmuyormu ama,yasak olan ne varsa millet orda :)
çiğnenen kurallarda uyarı alır problem ortadan kalkar :)Quote:
Originally Posted by şampiyon
kurallara uyarsan iyi olur, uymazsan ban olur. :)Quote:
Originally Posted by hurmet
bence futbol konusundaki tart1sma caza puanlar1 artt1r1lmal1 BENCE daha ii olur
süresiz uyarı 1 ayı çoktan geçti gitmiyor?
bu uygulama guzel oldu ya.herkes daha disiplinli olcak bence