Aynen bende de Litmanen'e tam da Suggest Terms derken çıktıydı. Ama oyun kapandıktan sonra kariyere devam edebildim.
Printable View
Bu yıl 1 kez aldım Fb kariyerimde, nerde aldığımı hatırlamıyorum.Ama bende devam etmiştim.Bu neye göre oluyor acaba, ilginç.Sanırım onarılabilecek bir hataysa kariyere zarar vermiyor, yok değilse oradan devam edemiyoruz.En mantıklı seçenek bu geliyor bana.
Valla ben o hatayı alınca orda söylenen dosyayı silmiştim.Tam da aha kariyer gitti dedim baktım devam edebiliyorum.
Ani hatalarda, ani elktrik gidimlerinde oyun otomatik yedek save yapıyor :)
antrenmanlarda aldım hatayı allahtan yedek save vardı
yok sgnin kulaklarını çınlatıcaktım:D
bende save game bozma pek olmuyor,sadece kayıt esnasında pc kapanır yada oyun oyundan atarsa oluyor o da dediğim gibi KAYIT ESNASINDA.
ben hergün kayıt yaparım bu arada.öyle 3 hafta,15 gün dayanmıyor,hatta daha evvel 1 gün bile ilerleyemediğim olmuşken öyle 2 gün 15:u: gün falan bizi bozar yani hatırlıyorum fm 2006 da haftalık yapayım dedim,6.gün oyun oyun dışı kalınca 1 güne dönmüştüm o zamandan beri günlük kayıt yaparım.
kesin çözüm her gün savelemek yada maç başları sonlarında savelemek.
bakınız geçen oyunumda maçı kazandım ama continue demeyi unuttuğum için kontratları ayarlayayım derkeen oyun gidince gene aynı maça döndük.
o zaman o maçta sorun var
asistana bırakmayı dene yada bazı dosyalar bozulmuş olabilir en iyisi oyunu kaldırmak ccleaner ile temizlik yapmak sonra İNTERNET AÇIKKKEN oyunu tekrar kurmak.internet açıkken i büyük yazdım zira ben internet kapalıyken kurduğumda eksik kuruldu active x hatası uyarısı veriyor bende interneti açıp OYUN İLE güncelleyince oyun sorunsuz kuruldu.
ahh şu crash dump ilk defa fm 2011 oynarken aldım önceki serilerde ki fm 2010 hiç oynamadım hiç bu sorunla karşılaşmıyordum ama :( tanıştım bende bazen uzun süre almıyorum bazen aynı gün içinde 2-3 kez farklı yerlerde ard arda alıyorum bazen 2-3 günde bir alıyorum ama belli olmuyor ve en çok üzüldüğümde oyuna devam ederken ve başarılı sonuçlar almışken küt diye kapanması ve save etmemiş olmam hemde aklımda hata verir dur şunu kaydedeyim deyip kaydetmeyi unutup tam devam et'e basınca yada bir yere girince zınk diye karşıma çıkan karabela. Allah canını alsın crash dump gözün kör ayakların felç oolsunnn boyu devrilesice sıçan :( :)
Arkadaşlar yeni bir tespit yaptım :D
Şimdi şöyle oluyor;
Oyunun database'si ile oynarsanız ek programlarla bu hatayı alıyorsunuz. Ek bir editör dosyası fln fln bunları yüklerseniz alırsınız. Ben fm 10 da hiç almazken şu ligi bu ligi ekledim oyuna giremedim :D Şu an Çankırı BLd.'yi hile ile pilot kulüp yaptım Çankırı Bld. 'nin Geçmiş e tıkladığımda crash dumps alıyorum :D Yani size tavsiyem crash dumps hatası aldığınız kaydı silin yeniden başlayın ve hiç bir ek paket yüklemeyin ve değiştirme yapmayın.. Yapıyorsanız da abartmayın :D
haftada 1 kayıt ve 3 fazladan save hatanın kesin çözümü bende böyle ayarlı oyun:)haftada bir kayıdı siz almıyorsunuz o kendi ekran altından alıyor uğraşmanızada gerek yok üşenenler:)
Arkadaşlar aynı Crash Dumps hatalarını bende alıyorum oyunu haftada bir save yapmama rağmen yine hata veriyor, iyice oyundan soğudum,Üstelik tek ülke tek lig ile ve small database ile oynuyorum... donanım yetersiz olduğunu zannetmiyorum..Çünkü Laptop'un kaldırmadığı oyun yok ekran kartı, ram ve işlemcim çok iyi...Ben yamalar ile çakıştığını düşünüyorum...Yada işletim sisteminden kaynaklanan bir sorun var.Türkçe yama ile çakışıyor olabilir.Elbet bir çözüm yolu vardır ama maalesef o çözüm yolunu henüz bulamadık...Bugün Windows 7 ye format atıp XP kurmayı düşünüyorum...
fm 2010 da ''maça git'' tıkladığımda bu hatayı her defasında veriyordu... fm 2011 de henuz bu hatayla karşılaşmadım ancak bunda da maçlara 3d olarak izleyemiyorum oyundan atıyor... pc donanımları gayet iyi.. benden başka 3d maç izleyemeyen var mı sorunu cozebilen :(
,
ben sildim artik 2012 bekliyicem herseyi dendim 14 nisani bi gecemedim:D
bi kariyerimde olmuştu bu hata antrenmana tıkladımda hta verip kapatıyodu 11.2 yaması vardı pcde
daha sonra 11.3 geldi
geçenlerde bi bakaym dedim hiçbi hata almadım.
yeni yamada bu hatayı alan var mı
Ben her maçtan sonra save yapıyordum crash dump gelme ihtimaline karşı. Arkadaşla ortak kariyer yapıyorduk ve iki kere aldık fakat her maçtan sonra save yaptığım için yakın tarihte yine başlıyorduk. Fakat bu sefer aldığım crash dump biraz farklı. Kayıtlı oyunu açamıyorum bile. Sanırsam direk oyuna geldi hata. Oyunu tamamen silip kaydedilmiş oyunun yedeğini alsam ve oyunu tekrardan yükleyip bu dosyayı oyunun içine atsam crash dumps verir mi ? Yani kaldığım yerden devam edebilir miyim ?
İlk kez aldım hatayı ben de 10 gün önce falan.İlk kez 2020yi geçtim oyunda bir anda Crash Dump çıktı başıma.Kayıtlı oyuna birşey olmadı devam edebiliyorum ancak sinir ediyor , ilk kez aldığım için düşünüyorum acaba eklentiler yüzünden mi diye.Çünkü 2 adet database güncellemesi ve birkaç tane de paket ekledim(logo vs.).Daha önceki serilerde hiç ekleme yapmamıştım oyuna.İlginç bi hata gerçekten.Üreticinin bir açıklaması yok mu hakikaten bu konuda
Bende 2024 yılına geldim önceden bir kaç kez alıyordum ama devam edebiliyordum şimdi hiç bi türlü edemiyorum aynı noktada hep atıyor. Önceden Forma, logo vs yüklemezdim uzun bi kariyerde sıkıntıdan yükledim acaba bununlamı alakali ki. Önceden Crash Dumps dosyası ve cache silip geri girince devam ederdi ama şimdi etmiyor aynı noktada hep hata...
arkadaşlar crash dump hataları genelde sistemden olmuyor çoğunlukla fmrte proğramı ve kendi editöründen yapılan değişikliklerinden kaynaklanıyor denemiş biri olarak ha ben illaki değişiklik yapacam diyorsanız abartılmayacak şekilde yapılırsa bir ihtimal olarak crash dump hatası almazsınız herkese hayırlı ramazanlar
Uzun bir aradan sonra fm'ye başlamıştımki; tüm şevkimi kırdı bu hata. Sorunu eklentilere bulmayın, çünkü benim oyun sütten çıkmış ak kaşık gibi. Bambaşka bir şey bu zımbırtı.