Beşiktaş'ın şanssızlığı Q7'nin etrafındaki takımın iyi olmaması oldu. Q7 seviye atlatabilirdi Türk futboluna ama ne hoca ne kadro onun seviyesine yakın bile değildi. Haliyle sönük kaldı.
Printable View
Beşiktaş'ın şanssızlığı Q7'nin etrafındaki takımın iyi olmaması oldu. Q7 seviye atlatabilirdi Türk futboluna ama ne hoca ne kadro onun seviyesine yakın bile değildi. Haliyle sönük kaldı.
Belki çok iyi bir oyuncu olabilir ama gerek beklentiler gerek performans gerekse takım oyununu bozmasıyla beşiktaşın 2 senesini çöpe atmış ve kalırsa daha da senesini çöpe atacak oyuncu .. Ama belliki beşiktaş taraftarı seviyor o yüzden denecek birşey yok ..
Söylenen övgü dolu sözlere takılmamak lazım fazla aslında. Ona bakarsak Adu, Pele'nin varisiydi, çok övüyordu ancak henüz beklenen patlamayı yapamadı.
Quaresma bence abartıldıgı kadar kötü ve bencil bir futbolcu değil. Sadece vurdumduymaz. Eğer Almeida'yı çıkarttığı topların, Almeida 3/1'ini gol yapsaydı. Belkide asist sayılarını konusuyor olurduk, Quaresma'nın.
Rakip taraftarların Quaresma'dan beklentisi nedir anlayabilmiş değilim.Tek başına takımı götürmesini mi bekliyorsunuz? Bilhassa günümüz futbolunda böyle bir adam var mıdır? Koyun Messi'yi bugünkü Beşiktaş'a,hiç fark etmez.2 senesini çöpe attı diyorsun,el insaf.:icon_smile:
Tuhaf bir kişilik. Gollerini izlersek deriz ki "ne biçim bir adam bu yahu, o nasıl goller öyle. Milyonlar versek takıma getiremeyiz" deriz. Ama bir maç içerisinde 90 dakika izleyen birisini fıtık etmeye yetebiliyor Quaresma. Kesinlikle bir balon değil. Balon olayı ayrı bir şey. Adam dünyanın en yetenekli futbolcularında ilk sıralara rahatlıkla girer ama işte kişisel egolarına yenik düşüyor. Bir kere sabırsız ve bencil. Şemsi'nin de dediği gibi onu dizginlemeyi bilecek kalite bir teknik direktör ile izlemek isterdim. Ama şu haline tahammül edemiyorum. Beni Beşiktaş'tan bu sezon soğutan adam Quaresma'dır.