arkadaşlar bu sugar dady olayını kayıtlı oyunlarda yapamazmıyız acep şimdi yeniden başlamak zor gelecek te oyuna
Printable View
arkadaşlar bu sugar dady olayını kayıtlı oyunlarda yapamazmıyız acep şimdi yeniden başlamak zor gelecek te oyuna
editördeki yapılanlar kayıtlı oyunlarda işlem görmüyo. bu olayda editörde yapıldığı için tekrar başlamak gerekir bence.
ayrıca bende yıldırım demirören için yapmıştm sölemişti de yıldız oyuncu al diye benimde kadroda adam lazımdı aldığım herif çok isim yapmış biri değildi ama gelen mesajda başkan nasihatini dinlediğiniz için mutlu yazıyodu :(
bunlar zaten herkesin başına gelen şeyler .
arkadaşım başkanının değerini bil benim düşüncesiz arsenal başkanı 17 milyon avroya 16 yaşında walcoth mu ne aldı onuda gerçekte almışlar gerçi oyun açılır açılmaz geldi neyse okdr bütçe istedim karşılığını alamadım dedi halbuki 22 haftadayım hiç yenilgim yok 3-4 defa berabere kaldım sadece en yakınımdaki chelsea ye 8 puan fark attım birazdan oyunumu açacam chelsea ile maçım var şunu 11 puan yapalım hadi
Sat Bi Kaç Tane Adam Para Gelsin - Chelsea ile Maçının haberini Bekliyoruz DOSTUM
bende hiç olmadı başkanda para ne gezer !!
Bana Da Oldu
bana da en son besiktastayken oldu, devre arası al bi yıldız dedi bende almadım inat ya.. adam gitti 2 gün kala milandan gilardino yu kaptı geldi, acaip kıl oldum başkana :z: