Bu maçta bize lazım olan tamamen 3 puandı. Normal zamanda oyun eleştirilebilir fakat bu maçta benim için oyunun hiç önemi yoktu. Üst sıradaki tüm takımların birbirleriyle karşılaştıkları haftada Barca gibi oynasak dahi puan kaybı halinde oyunun hiç önemi kalmayacaktı.
İBB İbrahim'in liderliğinde maça iyi başladı. Havanın rüzgarlı olması ve İbrahim'in iyi şut çekebilen bir oyuncu olması nedeniyle uzun şutlar bizim için çok tehlikeliydi. Fenerbahçe iyi başlamasa da süre ilerledikçe toparladık durumu ve öne geçtik. Cristian uzun aradan sonra iyi bir maç çıkardı. 2 kez yaptığı baskı, Mehmet'in güzel ortası, Alex'in doğru yerde olmasıyla birlikte golü bulduk. İBB'ye karşı öne geçmek çok önemli; çünkü İBB'ye karşı geri düştüğünüzde ilerleyen dakikalar daha zor oluyor. Arkaya 1-2 top atıyorlar, buldukları golle maçı bitiriyorlar. Golden sonra da yüklenmeye devam ettik fakat devre arası İBB'nin yardımına yetişti.
İkinci yarıda İBB İbrahim'le birkaç pozisyonda etkili olsa da neyse ki golü yemedik ve önemli 3 puanı aldık.
Niang geldiğinden beri en kötü maçını oynadı. Maçın başlarında kenara değiştirin işareti yaptı fakat değiştirilmedi, devam etti; bir problem var gibiydi.
Alex gollerine devam ediyor. Umarım 2. kez gol kralı olur.
Bugün bana göre maçın yıldızı Mehmet Topuz'du. Rakibe baskı yaptı, top alıp ileri taşıdı, arkadaşlarına sıkça yardım etti. 91. dakikada rakip kaleciye pres yapan adam yine Mehmet'ti.
Hakem eyyamlarıyla maçı rezil bir hale soktu. Alex'in sert girdiği pozisyondan etkilenip; ikinci yarıda saçma sapan kararlar verdi. Gökhan'ın çekildiği pozisyonda kartı geçtim, faul bile vermedi, Gökhan da sinirlenip gitti faul yaptı sarı kart gördü. O tip bir pozisyonda hiçbir oyuncu kendini yere atmaz, adamın gole gitme şansı var, niye kendini atsın ? Nitekim faul + sarılık pozisyon Gökhan'a sarı olarak döndü. Ekrem'in Alex'i güreşçi zannedip cezasahası içinde 4 döndürmesi es geçildi. Efe'nin cebinde sarı kartı varken arkadan net şekilde Alex'i çekmesi ve görmesi gereken 2. sarıyı atladı vs.
Emre önümüzdeki hafta dönüyormuş. Emre'nin de katılmasıyla kalan tüm maçlarımızı kazanıp ilk yarıyı en iyi yerde bitirmeliyiz.
Takımımıza tebrikler.