Ayrıca Mert son maçlarda bayağı başarılıydı ona rağmen anlamsız bir şekilde Mert kesildi.
Printable View
Vay be elendik ne takım ama helal valla
Reziller...
Buca'm adına sevindim helal olsun...
Bu maçtan sonra Serkan oynamaz herhalde. Ayrıca Fenerbahçe yenseydi ve transfer yapmasaydı durum daha kötü olacaktı, bu yüzden ben Fenerli olsam bu yenilgiye sevinirdim.
Şampiyonlar Ligi (/3)
Europa Lig (/3)
Türkiye Kupası (/3)
Süper Lig :confused:
Ölünün adı "Fenerbahçe"
Yazıklar Olsun
http://www.antu.com/AntuGorsel.aspx?ID=532
Antu terbiyesizlik yapmis bence.
Büyük takımın kalecisi olacaksan ekstra şeyler yapman lazım..
Bilmiyorum, bana çok da ağır gelmedi.. Ha ben Aykut Kocaman'a karşı falan değilim.. Hatta bu takımda Aragones'e 1 sezon dayanıldıysa Aykut'a 2 sezon rahat dayanılır..
Ancak antu bu tür konularda pek de fazla şahıslara bakmaz, icraata bakar.. Resultante İmportante...
Aykut Kocaman ordaki taraftarlardan daha iyi bilir heralde Fenerbahçe'de olduğunu. :) Ve yine Aykut Kocaman daha iyi bilir ordaki taraftarlardan Fenerbahçe camiasını. :) Aykut Kocaman resmen yem olarak atılmış...
Bir arkadaşın, değerli bir Fenerbahçe taraftarının blog sayfasında rastladım aşağıdaki yazıya... Ruhuma tercüman oldu. Satırı satırına imzamı atarım. Özellikle fotoğraf çok duygulandırdı. Puanlar, kupalar, giden birçok şey... Ama asıl giden, asıl kaybedilen Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan değerlerdir. Gelecek nesilleri, varoşlardaki çocukları, tarladaki çiftçiyi, dağdaki çobanı, taşradaki bakkalı kaybediyoruz. Halkı kaybediyoruz. Arkadaştan müsade almadan paylaşıyorum ama umarım anlayış gösterir:
Aslında Tek Suçlu Fenerbahçe Taraftarı
Gecenin sabaha karşı vaktinde bir kardeşimin facebook sayfasında gördüm bu fotoğrafı. Öylece kaldım.
Kim bilir kaç yaşındasın şimdi. Yaşıyorsan izliyorsundur, görüyorsundur. Senden fazla yok artık bizim tribünlerde.
Biletler pahalı, her maça gelemezsin.
Elindeki bayrak lisanslı ürün değilse tribün zabıtaları hesap sorar sana.
"İndirsene o bayrağı çocuk. Sahayı göremiyorum" diyen bile çıkar.
Biz "Yeni nesli kaybediyoruz" dedikçe "kurumsallık" cevabı verenler iyi baksın bu fotoğrafa. Farkında değilsiniz çoğunuz; iki tane tesis, üç tane hisse senedi için halkın sevgisini, camianın nüvesini, varoluş ruhunu satıyor şimdilerde Fenerbahçe'yi yürütenler.
Ve bizler, o tüccarlara karşı isyanın bayrağını böyle dimdik tutamadığımız için suçluyuz. Tabureye tekme atma zamanı geldi de geçiyor...
Canarino / maratonalmaty.blogspot
Nasıl olsa kazanamıyacaktık şimdiden elenmek daha mantıklı...
Bu rezil maç yüzünden dizi kaçtı ona yanıyorum. Maçı izleme gereği duymadım Ve hiçte umurumda değil. Umarım çıkamayız gruptan. Nasılolsa transferede ihtiyacımız yok.
2 maç kazansa dahi buca ve ankara gücü maçlarını beklemek zorunda eğer 1 yenilgi daha alırsa fener bahçe işte o zaman TÜRKİYE KUPASI MACERASI BİTERR.....
Tebrikler Bucaspor... Açıkçası böyle bir skoru hiç beklemiyordum.