inanın gsliler inanın 20.45 te mutlu olacaksınız
Printable View
inanın gsliler inanın 20.45 te mutlu olacaksınız
İnşallah GS şampiyon olur :)
hadi be galatasaray :D müthiş oynuyoruz. volkan abinin dediği gibi: biz 2-0 yaptık, sıra denizlide. :)
ya düşünsenize volkan abinin dediği yarım saat içinde bütün maçlar tamamlancak.denizli fb ile berabere kalıyor ve denizli ligde kalıyor.gs kayseriyi yeniyor ve Turkcell Süper Lig 2005-2006 şampiyonu oluyor.bütün taraftarlar floryaya hücum ediyor....
süper olur hadee inşallah ama semih girdi oyuna bu gıcık adam hep atıyor ya inşallah bi sakatlık çıkmaz.Quote:
Originally Posted by mustafagungor
İNŞALLAHHH!!! Ya fener kötü geliyo. Denizli ise müthiş savunma yapıyor. İnşallah daha fazla dayanırlar hatta golde bulurlar :) bu arada gs maçında maç tempo kaybetmeye başladı gibime geldi. kafalar gene fb maçına gidiyor sanki. :rolleyes:Quote:
Originally Posted by mustafagungor
gitsin kardeş bişi olmaz iş denizliye kaldı.Quote:
Originally Posted by LaKe
yusuf kaçırdı denizliden neyse denizli kaleyi fırsat buldukça yoklasın uzaktan şutlar çeksin...
Cimbom maçı 3-0 yaptı...
Yürek dayanmaz bu maçlara...
3 oldu hadi olum az kaldı olacak inşallah. yine sabri allalla.
oooowwwwwwwwwwwww
Denizli attıı........
ŞAMPİYONUZ ALLAHIM
goooollll denizli önde
goooooooooooooooool. işte bu ya.
Şapİyon Cİmbom Gs Lİ Futbolcular Emeklerİnİ Aldi.... Aslanlarim YÜrÜ Be Şampİyon
VOLKAN ABİ ÖM ÇEKMİŞTİM YA SANA ŞAMPİYONOLDUK ONU GERÇEKLEŞTİRSENE :d
Galatasaray maçı bitti, şimdi gözlerimiz kulaklarımız kalbimiz Denizli maçında...
tuh attı fener...
yahu yapma be denizli
1-1 oldu maç tuncay
9 dakika geçti, haydi be Denizli dayan...
diğer maçların erken bitmesi şimdi fener için avantaj olabilir
16 dakika uzatma oldu maçta bu nedir anlayamadım, sözde aynı anda başlayıp aynı anda bitmesi gereken bir maçtı
bi maç bitio öteki onbeş dakka sonra olmaz ki böle ya denizli düşmemeyi garantiledi bu kötü.
offf.... 103. dakika haydi Denizlim haydi dayan 3 dakika daha...
ya bi maçda 16 dk uzatma nasıl olur yaaa
Şampİyon Galatasaray Allahim Şampİyonuz Allahim
Şampiyon Galatasaray.Tebrikler...
şampiyon cimbom şampiyon gs
bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii işte bu be şampiyon galatasaray
tebrikler gs ye sampiyonluklarını kutlarım :n:
tüm galatasaray camiasının şampiyonluğunu en içten dileklerimle kutlarım
HER ZAMAN DEDİM YİNE DİYORUM
HAKEDEN KAZANDI
Tomas don atlet şampiyonluk turu atıyor :n:
HELAL OLSUN BE :D :D MUTHİŞ Bir Sevinç yaşıyorum. Anlatamam!!!
ŞAMPİYON GALATASARAY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Galatasaraylı arkadaşlara tebrikler..
galatasaraylı arkadaşları tebrik ederim onlarda en az Fenerbahce kadar emek verdi
galatasaraylı bütün arkadaşları tebrik ederim..herşeyi fenerin başının altında arayanları bile..
Galatasaray'ı Tüm Galatasaraylıları tebrik ederim... Sevinmek hepinizin hakkı, kim şampiyon olursa olsun hakederek olucaktı ve bu GS oldu.. Tekrar hepinizi canı gönülden kutlarım.. GS-FB şampiyonlar liginde başarılı olucaktır umarım...
ben öncelikle galatasaraylı aslanları tebrik ederim sonra fenerli oyuncuları ve taraftarları bu ezeli rekabet olmasa bu kadar sevinemezdik şampiyonluğa her şeye rağmen gs-fb rekabeti futbola renk katıyor...
Çocuklar İnanmış İnanmış Çocuklar...
Tebrikler GALATASARAYIMIZ...
arkadaşlar floryaya gittim ordaki atmosferi görmeliydiniz harikaydı izlenimlerimi yarın yazarım...