Kevin Love isteriz!
Printable View
Kevin Love isteriz!
Shaq'siz all-star tuzsuz çorbaya benzer. Yani geçen sene sakattı, o Shaq şovu izleyemeyince bir eksiklik hissettim. Bence nolursa olsun, koçlar Shaq'i bir kenara koymalılar. All-Star'da olmalı o. Keşke Howard yerine Shaq seçilseydi diyorum. Zaten koçlar Howard'ı her türlü seçecektir, Howard'la Shaq bir araya gelirse eğlence tavana vurur hatta. Ah ah
İzlemeyen varsa çokta şey kaybettiğini söyleyemem. Çok zevksiz maç herkes kendine oynuyo şu anda. İyi bir hareket göremedik daha.
Acele etme İsmail. Birazdan keyiflenir.
Griffin benim yazmamı bekliyodu herhalde :n: Tam yazdım Griffin Alleyoop yaptı. Asist Darren Williams.
Kobe 2004-05 sezonuna geri döndü. Tek derdi istatistik yapmak... Kevin Durant'te ona uydu.
Şimdi bu şarkının üstüne nasıl maç oynayacaklar? :D
Gecenin su ana kadar ki en güzel olayi Rihanna :D
Rihanna Geldi Maç Zevklendi :D
Rihanna'nın söylediği 5 şarkı cidden güzel seçilmişti, merak edenler için setlisti vereyim :n:
Umbrella
Only Girl
Rude Boy
What's My Name
All The Lights
Kobe sanırım Wilt'in rekorunu kıracak, yanlış hatırlamıyorsam 36 sayıya ulaştı ve kalan sürede 7 sayı bulması lazım, ki rahat rahat bulur.
Eğlenceli bir maç oluyor, özellikle LeBron ve Kobe aynı anda sahadayken :)
Kobe 37 Sayıda Kaldı 6 Sayı Daha Atsa Rekor Kırıcaktı :)
Uyandığıma değmedi. Son yıllarda All-Star maçları iyice tatsızlaştı.
Çok zevksizdi. Kobe ve Lebron sadece istatistik kastılar. MJ'den sonra Triple Double yapan oyuncunun Lebron olması kötü oldu. Kobe olsun isterdim ben. 4. kez MVP oldu bu arada Kobe ve rekora ortak oldu şu anda.
Uzun lafın kısası zevksizdi, gözler Sha Q, Carter gibi adamları aradı..
Kobe'nin istatistiğe oynamasını anlayabiliyorum. Staples Center'da kendi taraftarının ortasında elbette başka birisinin MVP seçilmesini istemeyecek. "Burası benim çöplüğüm, burada ancak ben öterim" dedi ve istediğini elde etti. Ama genel olarak bakınca; show desen show değil, maç desen, maça benzemiyor. Tatsız tuzsuz geçti.